Şimdi Ara

Katilin Gölgesinde made in Turkiye

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar türk yapımı bi dedektiflik oyunu oynamak için buraya tıklayın...

ben 2nci bölümde kaldım geçen birileri olursa paylaşalım :)

• oyuna biraz ses eklenseydi iyi olurdu bide bulmacalar çok basit ve saçma geldi kapıya basıyorum gereksiz inceleyemem diyo incele demiyorumki gir diyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murtix7 -- 24 Mart 2008; 20:38:12 >
  • oyunu pek beğenmedim
  • bide oynayanlar yorum yapsa arkadaşım o kadar kusur kadı kızında da olur kapıdan girmek istiyosan anahtarı sürükleyip üstüne bırakıyosun öle cort diye de açılsa oyunun anlamı olmaz...
  • arka mekanlar black mirror isimli bir advanture'den (ç)alıntı yanlış hatırlamıyorsam...
  • resimlerim (ç)alıntı olduğu belirtilmiş zaten :)
  • yokmu daha ikinci bölüme gelen arkadaşlar
  • Ben bitirdim... Simdiye kadar gordugum en kotu oyundu, muhtemelen bitirememisler oyunu sadece 2 bolum yazabilmisler... Oynamayin zamaniniza yazik...
  • hick 2nci bölümde naptın abi cep telefonunu bi türlü kullanamadık biz
  • quote:

Orjinalden alıntı: ltayfunl

hick 2nci bölümde naptın abi cep telefonunu bi türlü kullanamadık biz

PM...
  • Gereksiz bir oyunmuş oynamayın sallayın
  • arkadaşlar 2. bölüm tam çözüm

:::: 2. Bölüm Tam Çözüm ::::
    1) Gazete binasındaki görevliyle konuşun.
    2) Görevli'nin dediği üzere müdürün odasına gidin ve müdürle konuşun.
    3) Müdür telefon noları vercek onları alın.
    4) Şimdi elinizde iki no oldu. Bahçeye çıkın (sağ taraftaki bahçenin iki yanı binanım arkası) yerde cam parçası var onu alın
    5) Elinizde birinci böülmden kalan bir kağıt var hani üzerinde bir no yazıyor dolaptan almısdınız. dikkat edersenir müdürün verdigi no.lardada o numara var işte cam parçasıyla telefon numaralarının olduğu kağıttaki o no yu kesin. (önce kağıtı seçip camı sürükleyin)
    6) Sonra ortasında direk bulunan yere gelin iki no yu da seçip telefona tıklayın

• Zaten iyi bişey olsa ''made in turkey'' yazmazlar
  • Hakaret yok birader...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ltayfunl

bide oynayanlar yorum yapsa arkadaşım o kadar kusur kadı kızında da olur kapıdan girmek istiyosan anahtarı sürükleyip üstüne bırakıyosun öle cort diye de açılsa oyunun anlamı olmaz...

hayır kapıya bastığımda kilitli dese neysede inceleyemem diyo adam
  • arkadaşım o camla kağıdı niye kesiyorum onu anlamadım anlıyomusun ben kağıdın içinde numarayı zaten gördüm aptal bi oyunmuş oynadım camla telefon numarasını kesmeyi akıl edemediğim için cep telefonu çalışmadı hayır bunu bide çöpün yanında yapmamışımya ondan dolayı sinirim bozuldu

uslübunada biraz dikkat et biraz daha yumuşak yaz çok fena taciz ediyosun burda sana saydırmamak için kendimi zor tutuyorum konuyu açan arkadaş olarak
  • Herkesin Şahsi fikri
  • adam üşenmemiş hakaret etmek için account almış ya
  • arkadaşım uslübü bu saatten sonra senden öğrenecek değilim.açıklama yapmışsın senin oyunda neyi anlamadığın umrumda değil.bu kadar basit 2 bölümlük oyunu nasıl anlamadın ben onu anlamadım.bu oyunu anlamak için mi konu açtın?
  • Beğenmedim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.