Şimdi Ara

Katlanabilir ekranlı Samsung Galaxy Fold resmen tanıtıldı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
96
Cevap
0
Favori
5.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Katlanabilir ekran son kullanıcı tarafında tutmaz ya. Bence boşa geliştirilen bir teknoloji.

• Telefon firmaları arasında yeni bir challenge başladı. Diğer firmaların da ürünlerini tanıtması yakındır. Tasarım ve kullanım açısından kim daha başarılı model çıkaracak merak ediyorum.
    Samsung Fold'a gelince; 1-Böyle bir cihaz çıkarırsın da Note serisinin kalemini koymayı nasıl akıl edemezsin? 2- Telefon katanınca tek elle kullanım ekranı keşke biraz daha başarılı ekran kasa oranına sahip olsaydı. Bu iki eleştirim dışında her şeyini çok beğendim. Dediğim gibi diğer firmaların ürünleri de yolda hepsini bir beklemek lazım.

• by__metallica B kullanıcısına yanıt
    Spesifik olarak bu cihaz çok fazla tutmayabilir diyelim. Kalın, normal kullanım ekranı biraz küçük vs. farklı meseleleri var ki ilgi görecektir yine.
    Ancak daha ince ve farklı kullanım senaryolarına sahip katlanır telefonlar çıktıkça Note gibi kendi serisinde devam edecektir. Çünkü gerçekten yanında bir tablet taşıma ihtiyacını ortadan kaldırabiliyor, işini görebileceğin daha büyük bir ekran sunuyor sana.
  • Tütün saklanan kutuya benzetmişler . Tasarım harika

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefona 19-20 bin lira verdin de metrobüste yazacağın whatsap mesajını mı düşünüyorsun. Bravo vizyon reyiz :)

• 3- o kadar büyük bir kasaya ikiye böldüğün halde nasıl 4380mah pil koyarsın,

Sizin dediklerinize bunu da eklemek istedim. Haberdeki görselde bu değer vardı.

Benim mi max2 de bile 5300mah batarya mevcut iken, bu cihaza bu pil yine ufak yine ufak...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Nasıl ki telefonlar günümüzde incelip, ekranları da 6 inç üzerine çıktıysa, bu teknolojinin de yakında(2-3 yıl) insanların alabileceği fiyat seviyesine ineceğinden ve kalınlık, ekran oranları gibi değerlerinin normalleşeğinden şüpheniz olmasın

• Bence bu olay TV lerde ki 3D işine dönecek. Tutulmayacak ve rafa kalkacak bir girişim.

• yine Samsung bir yenilik ile karşımıza çıkıyor, apple, sony gibi rakipleri de önce kötüler, 2 yıl sonra samsungun yaptığının aynısını yapıp, yeni teknolojiymiş gibi reklam yaparlar :)
  • denizbay1 D kullanıcısına yanıt
    LPDDR3 kullanılıyor diye hatırlıyorum. Low power diye geçiyor. Sebebi ise pilin boyutu değil ARM mimarisinin sahip olduğu RISC yani indirgenmiş komut takımlı hesaplama birimi olan cpu lar.

• Xiaomi'den atak bu sene gelir hazır olun

• güzel haber. ama her yeni akımda olduğu gibi bu da bir iki yıl içinde geri bildirim ve diğer firmaların ataklarıyla oturacaktır. şu anlık hali ancak ilk bende olsun diyenlere satılır durumda. hele ki burada 19.999TL indirimli ön sipariş hediyeli çıkarsa.
  • Ekran acik olunca 16:9 olmuyor 4;3 mu

• Guzel bir deneme olmus. Ikinci surum gayet basarili olacaktir. Katlanabilir telefonlar youtube ve netflix dusunuldugunde gelecegin teknolojisi. Elestirenleri bos gecin. Begenmeyen almaz ben ikinci surumu bekleyecegim.

• Note serisini buna çevirip, kalem ekleseler daha da güzel olurmuş lakin fiyat vb. girdiler çok fazla olduğundan ben hâlâ ticari anlamda gereksiz olduğunu savunuyorum. Alınabilir olduğunda hem fiyat hrm kalınlık vb. o zaman fikrim degisebilir.

• güzel bir gelişme bekleniyordu zaten. İleri ki yıllarda katlanan ekranların daha slim olması dileğiyle :)
  • Telefondan çok tablete benzemiş. Vasat duruyor özelliklede bataryası 4380 mah bu denli cihaza çok az.

• daha çirkin bir şey görmedim
  • fiyatı 20000 tl olur gibi, çöp olmuş ayrıca...
  • Arkadaş, bu cümleler nedir? Adamların brosurunu komple tercüme et, buraya koy. Oh ne ala

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.