Şimdi Ara

Katlanabilir ekranlı Samsung Galaxy Fold resmen tanıtıldı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
0
Favori
5.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben bu kadar çirkin tasarımlar beklemiyordum ya, film izliyor alttan üstten yine siyah ne anladım ben ekranın genişliğinden sanırım bu iş tutmayacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-5A1BF912D

Metrobüste ayakta gittiğinizi düşünün ve whatsappta mesaj yazacaksınız diyelim.

On ekran rahat mesaj yazabilmek icin çok küçük. Hatta normal seyler yazabilmek icin bile.

Arka ekran ise tek elle kullanım icin imkansız.

Bence bunu düşünerek alın.
    bence düşünülmesi gereken 2 bin dolarlık fiyatı. ve kişi kendisine gerçekten buna ihtiyacım var mı diye sormalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu Apple Çıkarsaydı,Her kanadını ayrı satardı..

• Güzel, kullanışlı bir şeye benziyor. Darısı apple'ın başına.

• 1980 dolarmış ülkemizde 20.000tl olur sanırım

• Apple zaten uzun süredir durağındı. Büyük ekran serisini samsung başarmıştı. Şimdi, daha ileri taşıdılar. Zamanla ilerleyecektir.
  • Winter Is Coming kullanıcısına yanıt
    en kullanışlı üretime uygun ve mantıklı çözüm budur, siz o diğer bilgisayarda yapılmış olan modellere inanmayın derim, tek eleştrilecek yanı küçük olan ekranın aşırı küçük olması bunu derseniz bişey diyemem
  • Bükülen ekran yapmışlar. Normalde rulo haline gelebilen ekranı hemen piyasaya sürmek yerine önce iki ekranın katlanan orta kısmı olarak satacaklar. Sonra tamamen rulo veya başka şeyle gelebilenleri satacaklar. Şimdiki ürün hibrit.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Madem mekanık bır mekanızma koymuslar telefon katlana bılıyor on taraftaki centık yerıne mekanık kayar kamera mekanızmasıda yapılabılırmıs

• Ekran katlanabiliyorsa o işi yürür. Ben bunun bir devrim olduğunu düşünüyorum. İleride daha da incelecektir ve kağıt gibi katlayıp cebe konabilecek modeller gelecektir. Önemli olan nokta cihazın kalınlığı fiyatı vs değil aslında, yanlış yere odaklanmayın. Adamlar resmen katlanan ekran yapmışlar. Teknolojisini güzel anlatan bir video bilen varsa ve paylaşırsa sevinirim. Bu teknolojiye iyi rakam ayrıca. İleri de düşecektir de zaten.
  • Bunun nesi yenilik? Yapmayın etmeyin. Bir de 1980 dolar fiyat çekilmiş alacak olan kerizlere hayırlı olsun. Katlandığında 15 mm kalınlıkla tuğla gibi olur artık. Asıl yenilik ekran üzerinde kamera deliği, çentik vs olmadan kameranın doğrudan ekran altından görüntüyü alabilmesidir. Bu teknoloji yapıldığında asıl devrim gerçekleşecektir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hep yapmak istemişimdir, bu konuya nasipmiş

ÇÖP
  • 1.5-2 yıl sonra tam kullanılır hale gelir.

• Bence ileride tüm telefonlar böyle olacak. Bir de cihazdansa Xiaomi'nin gösterdiği cihaz daha iyi bence.

• Çok enteresan bir cihaz olmuş. İncelemesini izlemek isterim.
  • 2010 dan mesaj gelmiş...

• benim için hala büyük ,dört katlanır yaptıklarında ve batarya da asgari 3-4 gün dayandığı bir telefon yaparlarsa ,akıllı telefon almamak için bir mazeretim kalmayacak :)

şaka bir yana bence çok güzel bir gelişme ,diğer türlü sürekli ekran büyütülüyor ve adeta tablet gibi bir şey olmuştu
  • 50 yıl sonra tvleri katlayıp cebimize koyarız artık
  • Ağzı olan konuşuyor. Bilmiyor musunuz teknoloji geliştirmek emek işi. O katlanılabilir ekranı üretmek kolay ama onu katlanabilir bir telefona entegre etmek, işte en büyük iş o.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu cihazın üst modelleri kesinlikle spen desteklemeli. İlla cihaza dahil etmelerine gerek de yok kalemi ayrı satsın Apple gibi. O zaman yanımızda gerçek anlamda telefon-defter taşımaya başlarız. Benim en çok beklediğim şey bu.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.