|
Katlanabilir Lenovo ThinkPad X1 Fold rekor fiyattan satışa çıkıyor (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: FbA3*
Hocam dediğiniz butterfly klavye, bir iki jenerasyon kullanıp, yerini zaten var olan magic keyboard a bıraktı. Ben düşüncemi başkasının ne dediği doğrultusunda değil, kendi deneyimime bağlı olarak söylüyorum. Bu arada cihazınızın klavyesini denemediğimden olumsuz bir şey söylemiyorum ama redditteki kişiler dedi diye de, en iyi klavyeye sahip olduğunu düşünmem. Yani touchpad konusunda nasıl sınıfta kalıyor onu da anlamadım ama neyse. Bahsettiğim de tam olarak bu ‘işletim sistemi’ durumu ve kullanıcıya sunduğu, başka hiçbir markanın sunamadığı bir sistem söz konusu. O yüzden, Apple dışındaki bu markalar, apple kadar bir marka algısı oluşturamıyorlar. Burada fanboyluk yapıyor gibi oluyorum ama durum bu. Aslında amacım Thinkpad ve apple karşılaştırması değildi ama buraya geldik yine. Teşekkürler konuşma için. İyi akşamlarHocam ben sizin mesajlarınızdan gerçekten bir sonuç çıkaramıyorum, herhangi bir senteze de varamadık her neyse. İyi akşamlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ben yanlış mı okuyorum acaba? Fiyatı 42499 mu gerçekten de? -
quote:
Orijinalden alıntı: teramycin
Lenovo turkiye degil suçlu. Muhafazakar örtülüleryok la senin gibi kıçı açık ateistler sorun
-
Videoda 2500 dolardan piyasaya çıkması bekleniyor demiş Erdi, 7,83 x 2500 = 19,575 Türkiye fiyatı = 42,500... Yazık bize yaa!
Haa bu arada 19,575 olsa bile yazık bize yaa!!!!!!
-
Rica ederim -
Thinkpad eski thinkpad değil. Yıldan yıla kalite düşüyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Pahalılığın Lenovo ile ne alakası var. Bazen insan şaşıyor böyle yorum yapana. Think pad serisi nedir nasıl üretilir, bileşeni nedir bilmeyen tipler var. Bir kez dokundun mu, kullandın mı. Yok apple yok bilmem ne diyorlar hâla.
Lenovo’ya laf edene kadar biraz dolar kuru neden bu durumda ona kafanızı çalıştırın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Türkiye şartlarında bu fiyatları veren varsa cihaz kaliteli de olsa helal olsun.Yani benim içim elvermez.Param olsa da elvermez.Kolay kolay veremem o parayı bu şartlarda.
-
Yorumlarda cehalet gördüm. Birisi gelmiş katlanabilir özelliğini ne yapacağım diyor diğeri gelmiş o fiyata oyun bilgisayarı toplarım diyor. İhtiyacını karşılamıyorsa satın alma abicim. Uçan araba seri üretime geçse ne gerek var o para verilir mi diyecek bunlar.
-
Hangi dünya burası Mars mı , Jüpiter mi bu fiyatlar ne böyle maliyeti ne bunun insaf be bu fiyatlar la bilgisayar hayal türk insanına yazık çok yazık
-
Windows 10'un arayüzü dokunmatik kullanım için hiç uygun değil. Bu cihazlar çıkmadan önce bence bu sorun çözülmeliydi. Windows 10X falan diyorlardı bir ara ama her zaman ki MS kafası işte kimse hatırlamıyor bile...
-
Rekor varmış dediler, varmış dedim gittim. -
1500 dolar olan ekran karti ülkede 20bine satiliyor en ucuz, oyun konsolu ya bi kutuya 8300 isteniyor bizde ben buna 42 bin fiyat etiketi bicilmesine asla laf etmiyorum nasil olsa ekonomi şahlanmış evi tarlayi satar aliriz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Mionyok la senin gibi kıçı açık ateistler sorun
Alıntıları Gösterdestekliyorum artı olarakta bu laptop mac ile karşılaştırılamaz diyen hocamı destekliyorum çünkü bu laptop serisi hem kalite hem de prestij için yapılmıştır yani bunu arkasında elma olan ve aşırı pahalı olan mac fanları hemen ayrılabilirler çünkü matebook pro gibi cihazlar zamanla mac leri ezmeye başlayacaklar ben cihazın fiyatının neden yüksek olduğunu söyleyeyim gün gibi açık olduğu halde ekrani kıvırmak zordur katlamak daha zordur bir/birkaç sene sonra elma katlanan seyler üretmeye başladığında bazı yalakalar önce bu cihazı kotulediklerini unutup sırf para icin elma nin sırtını sıvazlayacaklardır o yüzden oturup bekliyorum görücez
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X