Şimdi Ara

Katlanan chip-para (ocak 2023) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
20
Favori
17.876
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet müşteri hizmetlerini arayarak. Eskiden Juzdan uygulamasından yapılabiliyordu ama kaldırdılar o uygulamayı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • X2 ile ödeme seçeneği vardı ödedim fakat 130tl yerine 65 tl olarak ödendi görünüyor. Yani x2 yazmasına rağmen katlamamış neden acaba?

• Miranda Kerr kullanıcısına yanıt

Sadece telefon ile müşteri hizmetleri aktarabiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NEVERDIES kullanıcısına yanıt
    Ödemenin yapıldığı harcamanin yanında 65 görünür ama dönem içi veya bekleyen işlemlerde 130 görünüyor bende de o şekilde.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Katlayalım bakalım

Katlanan chip-para (ocak 2023)

• tolgahan22 kullanıcısına yanıt

teşekkürler hocam

• Bir combo sorum var Katlanan chip-para (ocak 2023) 

Axess kartı dün aldım. Yeni müşteriye 1000/200 chip-para kampanyası var. 1000 TL'lik alışveriş yapsam gelecek chip-para ile (hemen yatacakmış) bu alışverişin 150 TL'sini ödeyebilir miyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: semican

Bir combo sorum var  

Axess kartı dün aldım. Yeni müşteriye 1000/200 chip-para kampanyası var. 1000 TL'lik alışveriş yapsam gelecek chip-para ile (hemen yatacakmış) bu alışverişin 150 TL'sini ödeyebilir miyim?

Yesss 👍

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kampanya başlamadan önce chip para ile ödeme yap diyenler musteri temsilcisini arayın chip para ile ode islemini iptal edip chip parayi geri yatırıyorlar. x1 kullandiginiz chip parayi tekrar x2 olarak kullanabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cycIone -- 4 Ocak 2023; 10:18:46 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Her zaman diyoruz 75 lira çok büyük para değil zulada bırakın kalsın 75 chippara.

• sizin için öyle ise, herkes için öyledir , değil mi? ne kadar yüzeysel bir bakış açısı. 75 lira bile birileri için para demek. kenarda bekletecek lüksü yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sigorta taksitim vardı. Bir süredir chip para ile ödeme aktif görünmüyordu. X2 yle öder diye umdum ama x1 çıktı. Reklamlarda da X2 yi anlattılar kişiye özel değil kampanya.

• 1234Rambo kullanıcısına yanıt

Ciddi olamazsınız.

• benim maaşın dörtte üçü kiraya gidiyor. deadly serious..

Şahsi münakaşaya girmek istemiyorum. Ya maaşınıza uygun bir evde ikamet etmiyorsunuz ya da maaşınız çok düşük ve sömürü altındasınız ya da evinizin kirası fahiş.

• aynen. saçma tartışmayla zaman harcamak istemiyorum. siz sanırım yurt dışında yaşıyorsunuz. ya da aşırı beyaz yakasınız veya siyasetçi akrabalarınız var. daha yazmam,

Aynı kişi maximum konusunda "Acemi." yazınca eleştiri olarak kabul etmiştim ama migros konusunda da bir mesajı alakasız bir biçimde aynı "Acemi." yazınca, dedim bu sorunlu direkt block

• süper oldu 75x2 ile fatura ödedim. bu kampanya için hep chip bekletiyorum.

• SouthhPark kullanıcısına yanıt
    Akbank mobil de x1, juzdan da x2 görünüyor. Siz nereden kontrol ettiniz. Bir de bana bir gün geç düştü kampanya, sizin de benzer durumunuz olabilir. En iyisi juzdan dan kontrol etmek.

• İmanPower kullanıcısına yanıt
    Fatura ödemeyi nereden gerçekleştirdiniz? Sanırım akbank posu veya üye işyeri olmayınca (hangisi bilmiyorum) 2* olarak ödenmiyordu da. Şunu da ekleyeyim, şimdiye kadar turkcell uygulama ve sitesinden ödediğim faturalara 2* çıkmamıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kampanyaavcı -- 4 Ocak 2023; 14:12:33 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.