Şimdi Ara

Katlanan chip-para (ocak 2023) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
20
Favori
17.876
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hepsini x2 yapsam ohh ne güzel olurdu derken 75 lira diyor en fazla

Çip parayı sonradan harcamadan düşme konusunda bir kısıtlama var mı arkadaşlar?
    700 lira alışveriş yapıp 500 lirasını çipten düşebilir miyiz? Kısmi oluyor mu yoksa harcamadan fazla çip para mı olması lazım?

Kredi kartı şart mı, hesap kartındaki çipleri de kullanabilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 11 Şubat 2023; 1:54:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kredi kartındaki tüm chip paraları kısıtlama olmaksızın istediğin harcamanın istediğin kadar turarına saydırabirsin ayrıca akbank kartındaki chip paraları da müşteri hizmetlerini arayarak 1 dakika içinde kredi kartına transfer ettirebilirsin

• exe2000 kullanıcısına yanıt

yapmadı maalesef

• serin_su842 S kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam.

Kredi kartı yok, sadece hesap kartı var ama üzerinde Axess logosu var, hesaba para atıp kart numarası ile online sipariş vermeyi düşünüyorum. Sonradan çipleri düşmek niyetim ama geri para iadesi mi yapacak eksi bakiyeden çekip nasıl olacak bilmiyorum şimdilik. Deneyip bakarım kısmetse

• MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt

Hocam hesap kartı dediğiniz kırmızı Akbank kartsa eğer onda sonradan ödemek için kullanamıyorsunuz chip-paraları maalesef, sadece kredi kartında ekstre kesim gününe kadar chip-para ile ödeme şansınız oluyor işlem provizyondan çıktıktan sonra.

• yeni axess kullanmaya başladım. puanlar birikti, bu kampanya belli dönemlerde mi geliyor acaba?

• Le0 kullanıcısına yanıt

Chip-para ile harcama ödeme özelliğini tanıtmak için birkaç ay üst üste yaptılar. Bir daha yapacaklarını sanmıyorum.

• Le0 kullanıcısına yanıt

Uzun zamandır yok hocam. Daha da gelmez zannımca.

• kampanya sona ermiştir arkadaşlar. Konuyu gün yüzüne cıkarmaya gerek yok. Bilginize

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.