< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Katlanan chip para son gün (30 Eylül) tekrar geldi 30 Kasım (21. sayfa)
-
-
-
Evet, öyleymiş. Her ay 1 kere 50 chip-para ile 100 TL siliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 10 Kasım 2022; 0:54:30 > -
Kalanları hemen kullanmamak lazım o halde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ekimde iki kez 50*2 ve 75*2 yararlandık.
bu ay x2 çıkmadı henüz.
-
Dün çıktı ×2
50×2
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kullandım. Teşekkürler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
kredi kartı yoksa, bankamatik varsa oluyor mu yine deKredi
-
bu kampanya sonsuza kadar devam etsin
-
geçen 100 lira chip para aldık bakiyeyi hemen silerler korkusuyla ödedik..3 gün beklemedik hemen kampanyayı tekrar aktifleştirmişler :(
-
Kampanya güzel ama her ay chip kazanmak imkansızlaşıyor yok 2 yok 3 alışverişe chip para derken bir avantajı kalmıyor benim için.
-
Silmek derken? Neyi siliyorlar hocam?
-
Yaklaşık 1 saat önce yaptığım alışverişlerden chip para kazandım ve bu kampanya ile ödemek isteiyorum ama kampanyaya uygun harcamanız bulunmamaktadır yazıyor chip para ile ödeme yapmak istediğimde ? provizyondan düşmesi mi gerekiyor önce ?
-
Her harcama olmuyor
Bazılarında çıkıyor x2
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
haydaaa
-
Ödeme yapmak istediğiniz alışveriş, internet alışverişi olmalı diye biliyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
öyle zaten
-
benimde şuan hiç alışverişim yok 2x kullanabileceğim sadece akbank üye işyerlerinde oluyormuş. amazon alışverişim var onda kullanılmıyor sanırım. internet üzerinde alışveriş yapabileceğimiz akbank üye iş yeri var mı? 100/50 fena değil kullanalım geçerli bir alışveriş yapıp.
-
2 ay önce faydalanmıştım. 75x2 şeklinde. Şimdi tekrar faydalanabilir miyim? Ona göre harcama yapacağım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet, zaten Juzdan’da Kartlar kısmında dönem içine girersen 2x ile öde çıkıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 11 Kasım 2022; 14:42:46 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X