Edit: ilk defa açtığım bir konu 21 sayfaya ulaştı ya la.... UZADI: 15 EKİM SON TEKRAR BAŞLADI. 30 KASIM SON GÜN 50 chip-para 100 oluyor öderken TEKRAR BAŞLADI. 30 KASIM SON GÜN 50 chip-para 100 oluyor öderken Axessyoutube İyi yaşayanlar internet alışverişlerini Axessle yapıyor, harcamalarını Juzdan’dan 2’ye katlanan chip-paralarıyla siliyor. Hemen Axessli ol, kazanmaya başla!
Detayı bilgi için 🔗 https://www.axess.com.tr/axess/kampanyadetay/8/15756/axessle-internet-harcamalarini-katlanan-chip-para-ile-ode https://www.youtube.com/watch?v=hEgpQfXEECo&feature=youtu.beKatlanan chip para . Chip para ile ödeme yaparken 2 kat değerli oluyor. Son gün 30 Eylül < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yer_cekimi -- 9 Kasım 2022; 22:32:33 > |
Katlanan chip para son gün (30 Eylül) tekrar geldi 30 Kasım
-
-
Chip-para ile öde ekranı nerde çıkıyor?
-
Juzdan > Kartlar altında.
Not: İnternet alışverişi olması gerekiyor.
-
Mevcut harcamaları da öderken aynı muhabbet geçerli mi ? Yoksa illa yeni harcamamı yapmamız lazım? -
Yemeksepeti harcamam vardı pazar gününden, bugün düştü dönem içi işlemlere ama öderken normal ödetiyor, 2 kat demiyor bana -
Alışverişin altında chip para ile öde yerinde x2 yazıyordu -
Ben eski alışverişi ödedim
-
Mutlaka kredi kartı mı olması gerekiyor? Bankamatik kartı olmuyor mu? -
bende hep x1 şeklinde çıkıyor öde deyince
-
bütün kriterler uygun ama x1 çıkıyor ya kampanyayı durdurdular yada yeterli sayıya ulaşıldı.
-
haber verdiğiniz için çok teşekkürler.
şimdi kullandım.
-
ödeme yapabilenler hangi sektör veya marka şirketin ödemesini yapabildiklerini yazabilir mi acaba
teşekkürler
-
Ödemeyi jüzdan uygulamasının kartlar bölümüne girip yapmanız gerekiyor.Orada x2 çıkıyor. Yapamayan arkadaşlar sanırım akbank mobil uygulama ekranından deniyorlar akbank mobil ekranında x2 yok normal eskisi gibi chip ile öde var sadece. -
Sanırım sadece Axess için geçerli. Free ile yapabilen var mı, Free geçerli kartlarda görünmesine rağmen x2 olmadı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagles2 -- 20 Eylül 2022; 10:17:19 > -
Ben 3 gun önce kullandım. Sadece online işlemlerde yapılıyor.
150 lira olarak kullandım. -
6 hesaptan kontrol ettim hiçbirinden x2 olmadı -
şu işlemi detaylıca yazabilecek bir arkadaş var mı?
Akbank kartım var, jüzdandan kartlar kısmına giriyorum ama burada chip para ile öde yok
-
harika oldu :) çok teşekkürler haber verdiğiniz için. keşke daha çok chip para bekletseymişim. 50 chip para vardı akbankkartta free kredi kartıma aktardım 100 TL olarak borc ödedim.
-
Banka kartı ile chip öde çalışmazzzzzzquote:
Orijinalden alıntı: onurgencxşu işlemi detaylıca yazabilecek bir arkadaş var mı?
Akbank kartım var, jüzdandan kartlar kısmına giriyorum ama burada chip para ile öde yok
-
Free kartla da olduğunu bilmiyordum, axess kart sahibi deyince dahil olmuyordur dedim. Açıklamalarda free kart dahil değildir yazmıyormuş, dikkat etmedim.
Hocam Akbank uygulaması üzerinden deneme yapıyordum, X2 çıkmıyordu.. Yukarıda bir arkadaş Juzdan uygulaması üzerinden deneyin demiş, öyle yaptım oldu.. Teşekkür ederim..
Yapamayanlar için de bu mesaj bir örnek olsun 👍 |
Hocam MH'la hıc ugrasmayın burada bır cok arkadas MH'lerden cok daha fazlasını bılıyor, onlar ekrandaki bilgileri okuyor bız sahada işlem yapıyoruz kısacası pratik bilgi teoriden daha önemlidir.
|
Canlı desteğe x2 ile öde çıkmıyor diyorum kampanya linki atıp şartları okuyun yazıyor:D kardeşim zaten şartları biliyoruz çıkmıyor işte |
niye 500 tane mesaj atıyorsun ? daha mi seri cevap alacan bu şekilde ?
|
Başka yazmadığın kalmamış herhalde böyle devam ederse axess chip kullanımını buralarda kapatacak o zaman bırakın x2 yi x1 ile bile çıkmayacak o zaman da burada ağlamayın ama 👍
|
Kampanya yenilenmiş. |
bende mevcut olan 40-50 çipi kullandığımın 3-5 gün sonrası geliyor. ben haber ederim size önceden.
|
Benzer içerikler
- katlanan chip para programı
- ziraat bankası prestij kart
- enpara otomatik ödeme talimatı kampanyası 2024
- enpara youtube premium
- teklifimgelsin kupon kodu
- siber pazartesi
- samsung öğrenci indirimi ne kadar
- havadan su üreten cihaz fiyatı
- telegram indirim kanalları
- letgo güvenli ödeme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X