< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
Düne kadar gözüküyordu ben de.Bugun yok kampanyalarda.Free kartim var. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
aynen bende de gözükmüyor. hanımın hesapta görünüyor onunki normal axess. freeyi çıkardılar desem şartlarda dahil değil diye bir şey yazmıyor ne iş anlamadım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __kadıköyRAP__ -- 23 Eylül 2022; 22:21:50 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARACABEYY -- 23 Eylül 2022; 22:59:15 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Kayıt açtırdım X1 ile ödedi maalesef. |
X2 ödeme sadece tek alışveriş için mi geçerli yoksa 75 TL. chip para dolana kadar 1 den fazla alışveriş için işlem yapan var mı? X2 çıkan işlemler 75 TL den az. Tek seferde kullanacaksak 75 TL. lik işlem yapacağım. |
Bir sürü chip param vardı bilseydim şimdiye kadar harcamazdım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARACABEYY -- 24 Eylül 2022; 21:42:10 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Harcama 150 TL'den fazla olsa da chip-para ile silebiliyor muyuz ? 250 TL tutarında bir alışveriş yapsam bunun 150 TL'lik bir kısmını silebilir miyim bu uygulama ile ? |