Şimdi Ara

Katlanan chip para son gün (30 Eylül) tekrar geldi 30 Kasım (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
526
Cevap
29
Favori
48.410
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Önceki aylarda yapmış olduğum taksitli İnternet alışverişlerimi x2 chip para ile ödedim sıkıntı olmadı..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • exqwerex E kullanıcısına yanıt

Düne kadar gözüküyordu ben de.Bugun yok kampanyalarda.Free kartim var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onur1155 kullanıcısına yanıt

aynen bende de gözükmüyor. hanımın hesapta görünüyor onunki normal axess. freeyi çıkardılar desem şartlarda dahil değil diye bir şey yazmıyor ne iş anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __kadıköyRAP__ -- 23 Eylül 2022; 22:21:50 >
  • Arkadaşlar atıyorum 200 liralık alışverişi 75 chip para ile öderken ödenecek tutar 150 mi yazıyor yoksa 75 yazıyor da dönem içine geçince mi 150 ödenmiş oluyor?
    Ödeme yaparken şu an katlamayı göremiyorum 75'e 75 ödeme yapıyor 🤔

• drangela61 D kullanıcısına yanıt
    Hocam sorun olmuyor sistem düzgün çalışıyor 200 TL lik dönem içi harcamanız varsa ve 75 TL chip paraniz varsa sistem X2 chippara olarak öde secenegi sunduysa 75 TL chip-para 150 TL harcama sayılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARACABEYY -- 23 Eylül 2022; 22:59:15 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KARACABEYY K kullanıcısına yanıt
    Hocam Akbank uygulaması üzerinden deneme yapıyordum, X2 çıkmıyordu.. Yukarıda bir arkadaş Juzdan uygulaması üzerinden deneyin demiş, öyle yaptım oldu.. Teşekkür ederim..
    Yapamayanlar için de bu mesaj bir örnek olsun 👍

• drangela61 D kullanıcısına yanıt
    Hocam rica ederim ne demek keyifli alışverişler.

• kartınızda Chip para olmadığı için kampanya size gözükmüyor ama free kartlar geçerli dedi.

• Chip para ile öde kullanıldıktan sonra kullanılabilir limit artıyor diye biliyorum, bundan sonra yapacaklar için oradan kontrol edilebilir x2 olup olmadığı.

• Migros sanalmarketten uygulamadan alışveriş yapmıştım x2 çıkmadı bilginize MH ödeme temassız olarak gözüküyor dedi saçmalık anlamadım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kayıt açtırdım X1 ile ödedi maalesef.

• X2 ödeme sadece tek alışveriş için mi geçerli yoksa 75 TL. chip para dolana kadar 1 den fazla alışveriş için işlem yapan var mı? X2 çıkan işlemler 75 TL den az. Tek seferde kullanacaksak 75 TL. lik işlem yapacağım.

• ahmet0691 A kullanıcısına yanıt
    Hocam 75 TL chip para X2 yani 150 TL ye kadar beş işlem bile olsa sorun olmuyor.

• Karttaki chip paranın en az 75 TL mi olması gerekiyor?

• Bir sürü chip param vardı bilseydim şimdiye kadar harcamazdım

• erdi1974 E kullanıcısına yanıt
    Hocam 75 olmasına gerek yok 75 TL maximum kazanç sağlayacak puan.

• free kart ile 50 puan 100 olarak ödedim hepsiburada harcamasıni

• KARACABEYY K kullanıcısına yanıt
    Müşteri hizmetleri o şekilde bilgi verdi, o yüzden sordum. Bir daha arayayım.

• erdi1974 E kullanıcısına yanıt
    Hocam MH'la hıc ugrasmayın burada bır cok arkadas MH'lerden cok daha fazlasını bılıyor, onlar ekrandaki bilgileri okuyor bız sahada işlem yapıyoruz kısacası pratik bilgi teoriden daha önemlidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARACABEYY -- 24 Eylül 2022; 21:42:10 >
  • Harcama 150 TL'den fazla olsa da chip-para ile silebiliyor muyuz ? 250 TL tutarında bir alışveriş yapsam bunun 150 TL'lik bir kısmını silebilir miyim bu uygulama ile ?

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.