Şimdi Ara

Katlanan chip para son gün (30 Eylül) tekrar geldi 30 Kasım (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
526
Cevap
29
Favori
48.411
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Siliniyor kalan kısmı duruyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • EvErEsT0671 kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim.

• IOS kullanıp Juzdan uygulamasını güncellemeye rağmen hâlâ chip para ile ödeme seçeneği bulunmayan arkadaşım var mı acaba? Ne yaptıysam olmuyor. Daha önce chip para ile defalarca ödeme yapmama rağmen :((

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magicmouse -- 25 Eylül 2022; 0:23:1 >
  • magicmouse M kullanıcısına yanıt
    Hocam sistem bazı harcamaları chip parayla ödemeye izin vermiyor ondan olabilir bı de Juzdan uygulamasına şifreyle girin ana sayfa da sağ üste dogru chip paranizin göründüğü kısmın üzerinde üç nokta var ona tıklayın chip para ile ödeme yap var ona tıklayın belki olur gerçi şuan gün sonu yapılıyormuş gün içinde deneyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARACABEYY -- 25 Eylül 2022; 0:34:34 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KARACABEYY K kullanıcısına yanıt
    Üstadım internet harcamalarında da yok fiziki harcamalarda da maalesef. Şifre ile giriyorum yine olmuyor. O üç nokta da olumsuz :(( Sistemin verdiği hata, kartımda yeterli limit bulunmaması. Limit “0” ama bunun için limit mi olması gerekiyor ki?

Sayın hocam limitle alakasının olduğunu sanmiyorum bugün benim limitte sıfıra yakindi chip para ile ödeme de sorun olmadı üst mesajda yazdığım gibi bazı harcamalar için chip para seçeneği çıkmıyor şuan da zaten gün sonu yapılıyormuş gün içinde üç çizgi olan yerden chip para ile ödeme seçeneğini tekrar deneyin eğer olmazsa da internetten alışveriş ihtiyacınız varsa en az 150 TL farklı yerden harcamayı deneyin.

Hocam limitle alakasi olsa olsa şöyle olabilir eğer sizin kartınız 0 limitle onaylandiysa siz para atıp harcıyorsaniz bı nevi hesap kartı ya da on ödemeli kart gibi diyebiliriz bu durumda hiç bir borç cikmayacagi için sistem chip para ile ödemeye izin vermiyor olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARACABEYY -- 25 Eylül 2022; 0:48:28 >
    Üstad kart “0” limitli değil 600 lira limiti var da ben para atarak kullanıyorum. Sizin dediğiniz sorunu yaşıyorum galiba. Aşmanın da bir yolu yok bu durumda sanırım

Hocam sistem limit tanımlamış bu durumda bence sorun olmamasi lazım siz para atıp harcamis bile olsanız mantık olarak 600 TL borç var bence chip para ile ödeme seçeneğini yarın deneyin mesala Migros harcamaniz varsa kesin çıkıyor eğer harcamaniz varsa buna rağmen chip para ile ödeme çıkmıyorsa diğer harcamalar içinde sorun vardır tabi Migros'u örnek olarak verdim chip para ile odeme çıksa bile X1 oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARACABEYY -- 25 Eylül 2022; 0:59:13 >
    Hepsiburada deneyin

Üstad olmazsa da olmaz. Boş geçeriz kampanyayı :))

• uzaypatronu kullanıcısına yanıt
    Kartta limit yok ki hocam. Durduk yere harcama yapmayalım şimdi :(

Hocam anladim umarım çıkar : )

Kartın limit 0 olursa olmaz. Bende olmuyordu. 5 10 lira atıp karta para bırak gir çık yap olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam hocam çok teşekkürler. Deneyip yazarım.

• Hepsiburada ile bir harcama yaptım. Henüz bekleyen işlemlerde gözüküyor ve yanında sadece "Taksitlendir" & "Ertele" çıkıyor. Dönem içi harcamalara düştüğünde mi çıkacak X2 ile öde acaba ?

Bir de uygulamaya gelen herhangi bir güncelleme yok; en son 15 Eylül tarihinde güncellenmiş.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bay baykuş kullanıcısına yanıt

Yes. Provizyondan düşmesi lazım. Juzdan ile chip ödemesi yapılacak. X2 yazacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam kullanılabilir limitinizin sıfır olması durumunda chippara ile ödeme yapılamıyor. Az önce denedim; kullanılabilir limit sıfır iken ''chippara ile öde'' seçeneği yoktu,1 TL ödeme yaptım ve ''chippara ile öde seçeneği geldi 2 dönemiçi harcamaya

@magicmouse

• Happy-Go-Lucky kullanıcısına yanıt
    Sayın hocam bılgılendırme için tesekkurler.

• Happy-Go-Lucky kullanıcısına yanıt
    Hocam çok teşekkürler. İlk fırsatta halledelim artık şu işi :)

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.