Şimdi Ara

Katlanan chip para son gün (30 Eylül) tekrar geldi 30 Kasım (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
526
Cevap
29
Favori
48.491
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rica ederim. Benim de bir sorum olacak; bu ay erteleme+taksitlendirme kampanyası vardı, bu sebepten işlemler dönem içine yansımadı ve chippara ile öde seçeneği yok. Önceden gelen taksitlerde hep fiziki alışverişlerin taksitleri ve 2 kat değerli chippara seçeneği yok. Bu durumda 2 kat değerli chippara ile ödemenin bir yolu var mı? Yoksa yeniden 150 TL internet alışverişi yapmamız mı gerekiyor bu kampanyadan yararlanmak için?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Happy-Go-Lucky kullanıcısına yanıt
    Ben denemedim ama fatura filan ödeyin internetten. Otomatik ödeme talimatınız olsa da öncesinde ödeyebilirsiniz

• gumus299 G kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bilgilendirme için, mevcut harcamalar ile olmazsa öyle deneyeceğim

• free kullanıyorum x2 ile ödememi yaptım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkcell uygulamasından fatura ödedim, ... kısmında tümü ve x1 chip-para ile öde seçeneği var sadece. Acaba dönem içine geçtikten sonra 1 gün daha mı bekleyeceğiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kampanyaavcı -- 25 Eylül 2022; 11:10:33 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Free ile Trendyol cüzdana 150₺ atıp, 1 gün sonra juzdan uygulamasından 75 puanla x2 olarak ödedim. Tşk Akbank ve konu sahibi

• 1x ödeme var 2x ödeme seçeneği yok. Param karta yükleme yaptım onu mu saymıyor diyeceği ama Amazon harcamada da görünmüyor 2x ödeme. Sorununu ne olduğunu bilen var mı acaba

• mexalon M kullanıcısına yanıt

aynen bendede uygulamada güncel anlamadım neden çıkmıyor

limit derken benim kredi kartında limit var yada siz hangi limitten bahsediyorsunuz birde en az alışveriş 150 tl mi olması gerekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barakuda1 -- 25 Eylül 2022; 16:15:26 >
  • barakuda1 kullanıcısına yanıt
    Chippara ile uygulamadan borç ödeyebilmek için kredi kartı kullanılabilir limiti sıfır olmamalı,bu kural eskiden de vardı.

juzdan uygulamada çıkıyor ama 2 katı çıkmıyor sadece normal tek kat çıkıyor ödeme dün carrefoursa vardı 220 tl internet ama olmuyor anlamadım

• barakuda1 kullanıcısına yanıt
    Uygulama güncel mi? Ayrıca yukarıda birisi migros sanal market alışverişi temassız görünüyor gibi birşey yazmıştı

• Teşekkür ederim; dönem içi harcamaya geçmesini bekliyorum  

• Bence uygulamanın kafası güzel. Bazen 1x ödeme seçeneği çıkıyor bazen hiç chip para ödeme seçeneği yok. Bu dediğim farklı durum 1 saat ara ile oluyor. Anlamadım gitti.

evet n11 de aynı şekilde mobilden yapılan alışverişlerde x2 çıkmıyor PC den yapın arkadaşlar demekki onları farklı pos algılıyor saçma ama böyle bilginize.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Hocam Allah sizden razı olsun. 1 lira ödedim karta. Sorunsuz hallettim x2 ile ödemeyi 👌🏻

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • magicmouse M kullanıcısına yanıt
    Amin, cümlemizden inşallah. Sorununuzun hallolmasına sevindim

• Erteleme kampanyasına katıldık bütün harcamaları erteliyor x2 ödeyemedik ya la işlemler ertelenince 😅

• Sinirli ve Süratli kullanıcısına yanıt
    İyi ki yazdınız, teğet geçtik sayenizde 😀

• Chipparalar silinecek mi acaba ? Eylül sonu

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.