Şimdi Ara

Katlanan chip para son gün (30 Eylül) tekrar geldi 30 Kasım (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
526
Cevap
29
Favori
48.411
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam en altta öyle bir kısım yok bende. Ss atar mısınız benim uygulama mı kafayı yedi acaba. Sadece harcama hareketleri görünüyor bende.

• mexalon M kullanıcısına yanıt
    Ana sayfada en altta.
  • Kampanyaavcı kullanıcısına yanıt
    Buldum teşekkürler. Millet kartlara tıklayınca en altta yazmış ondan bulamadım😀
  • 75 ₺ chip para kampanyasında Elektronik kampanyasında aynı gün aynı işyeri geçerlimi?
  • güzel bi paylaşım tesekkurler migros lari 2x e saymadi bende amazon yaptım onu saydı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoRrGeNeRaL -- 26 Eylül 2022; 12:14:15 >
  • crackerss1982 C kullanıcısına yanıt
    Hocam seçili etic için 500 500 500 oluyor elektronik kampanyasi için de aksi madde yok yazdığınız şekil de olur.
  • Free dahil değil sanırım ilk başlarda gözüküyordu şuan juzdan da gözükmüyor kampanya
  • 2 kat chippara kullanımı nasıl oluyor otomatik mi düşüyor ödeme esnasında juzdan odeme ile mi ?

• Migros sanal markette chippara seçeneği çıkmadı

• Bugün provizyondan dönem içi işlemlere düştu Hepsiburada harcamam ve Juzdan uygulamasında yanında X2 çıktı.
    Çok iyi oldu bu olay.

Başta konu sahibine ve yardımcı olan herkese teşekkür ederim.
  • KARACABEYY K kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: mexalon

1x ödeme var 2x ödeme seçeneği yok. Param karta yükleme yaptım onu mu saymıyor diyeceği ama Amazon harcamada da görünmüyor 2x ödeme. Sorununu ne olduğunu bilen var mı acaba

Akbank mobil uygulamasinda x2 görünmedi, juzdan uygulamasında göründü. O şekilde x2 olarak ödedim

• crackerss1982 C kullanıcısına yanıt
    Hocam rica ederim ne demek keyifli alışverişler.
  • bay baykuş kullanıcısına yanıt

İşlemi ne zaman yaptınız , aradan ne kadar süre geçti dönem içiye düşmesi hocam?

• N3CR0M4NC3R kullanıcısına yanıt
    İşlemi cumartesiyi pazara bağlayan gece yaptım. Dün geceye kadar provizyondaydı; gece kayboldu bekleyen işlemlerden a dönem içine de düşmedi. Bugün sabah saatlerinde baktığımda dönem içine geçmişti ve Juzdan uygulamasinda yanında X2 çıktı.

Benim işlem pazara denk geldiği için geçmesi uzun sürmüş olabilir. Hafta içinde ertesi gün sabahında geçeceğini tahmin ediyorum.
  • bay baykuş kullanıcısına yanıt

Taksit iste ve erteleme iste yazıyor şuan için bende , teşekkürler . Bekleyeyim bakalım

• Akbank kartın chipleri axesse aktarılıyor mu?
  • Müşteri hizmetlerine söyle onlar hemen aktarıyor.

• free geçerli değil herhalde
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.