geçerli < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __kadıköyRAP__ -- 26 Eylül 2022; 21:7:4 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
geçerli < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __kadıköyRAP__ -- 26 Eylül 2022; 21:7:4 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
her sektoru saymıyor. param 2x çıkmadı benim kartta. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
görünmüyor zaten katılınan bir şey değil, görmesen de free'de geçerli < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Param bende de saymadı. Kesin sayılan ne var ki acaba? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersincoo -- 27 Eylül 2022; 7:59:14 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Hangi bölümden aktarılıyor acaba. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Teşekkürler hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ikisinide denedim 2 güne ancak dönem icine düşüyor umarım olur Akbanka kartimda 78 chip vardı bugün -71 görünüyor ayni sorunu yaşayan var mi düzelirmi karta aktarip x2 yapıcaktım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hb direk direkt alışveriş dimi cüzdan sayılmıyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ben de buna güvenemiyorum. Birinde olan birinde olmuyor anlamadım. Şimdi Amazon sipariş geçeceğim birinde olmuş bende olmama ihtimali var o halde. Bir de sanal kart fark etmiyor sanırım öyle değil mi? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |