Decathlon'un katlanabilir bisikletlerinden kullanan varsa yorumlarını paylaşabilir mi rica etsek? |
Katlanır Bisiklet Tavsiyeleri (5. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Skaty.Decathlon'un katlanabilir bisikletlerinden kullanan varsa yorumlarını paylaşabilir mi rica etsek?
Parası kadar iyi değiller.
-
Merhaba. Sahilde kullanmak amacıyla katlanır bisiklet almak istiyorum. Bisikletlerle ilgili pek bilgi sahibi değilim. Uygun fiyatlı ve kaliteli olarak hangi modelleri önerirsiniz?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam bende bakıyorum bitane. Kron fold uygun gibi geldi. Bi dezavantaj çelik kadro gibi görünüyor.
Carraro iyi alışverişler alüminyum kadro ama aralarında ortalama 1000tl fark var 2. El ve sıfırda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Umit 2033 alın hocam hem 21 vites hemde alimunyum kadro fiyatida uygun
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Dolardan daha çok değer kazandı bisikletler 3e katlandı fıyatları
-
bu konunun 2022 versiyonu yok mu forumda oluşturabilecek tavsiye verebilecek
-
Merhaba. Katlanır bisiklet almak istiyorum. Aşağıdakileri değerlendirmeye aldım. Bunlardan hangisini tavsiye edersiniz? (Başka bir bisiklet de olabilir)
1. Carraro Flexi 106 (4385tl)
2. Salcano slcn50 (4200tl)
3. Mosso Marine V 20 (4500tl)
4. Mosso Marine 20 Sr2 (4420tl)
-
hepsı guzel f/p hocam. Ufak tefek detayalrla mosso iyi gibi
-
pek yenı model cıkmıyor her uretıcı standartlarını koruyor sadece renk desen değişimi yapıyorlar genelde malum pandemıde bıraaz daraldı ekonomıler
-
Decathlon un katlanirlari nasıl sizce? Tilt 500 mesela?
ümit cunda folding 3600 tl mi yoksa Salcano Slcn50 20v 4000 tl mi alınmalı sizce ?
-
decathlon f/p değil mlsf diğer markalarada bakmak şart. ama garantı olayları ıyı bas agrıtmaz
-
vay be şu an kron 4.0 6 bin tlye rekor kırmaya devam ediyor. Yalnız amazonda geroni floki marka katlanır bisiklet 4 bin tl'ye gelmiş büyük satış rakamları yakalamış geroni floki alanlar var mı?
-
Geroni floki 5 bine yükselmiş alanlar memnunmu?
normalde hiç aklımda yoktu ama baya baya uygun fiyatlı görünce flokiyi kısa mesafe seyahatler ve sahil boyunca kullanım için aldım. scott addict 40 asansöre sığmadığı indir çıkar zor olduğu için iyi oldu. kurulumunu kendim yaptım.
eksileri
vfren olması
3lü aynakol yani +2 yaprak olsa daha iyi olur.
ruble biraz dandirik bir marka adını hatırlamıyorum ama sunrux idi sanırım
gidon borusunda hafif boşluk var iyi sıkmak lazım yoksa tam ortalı durmuyor
yokuş yukarı eğime göre biraz yoruyor.
matara kafesi delikleri yok
jant ekstra giriş segment + lastikleri noname den hallice.
yanlış hatırlamıyorsam göbekler noname çin malı
çamurluk plastik
bisiklet kron geroni kutusuyla geldi %99 fold 4 ile aynı fakat fiyatı neredeyse yarı yarıya farkediyor.
4k fiyata idare eder diye düşünüyorum daha iyi bir deneyim için dahon veya tern tercih edilebilir, fiyatına göre..
-
Btwin decathlon tilt 500 öneririm. Sıfırı biraz pahalı ama 10000 civarına temiz bisikletler var
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dahon'un her katlanırını öneririm. Benim 13 yıllık bir dahon katlanır bisikletim var, yaz kış karda çamurda kullandım ve dahayı bahçede öylece bırakırım. Fren bapuçları ve eskiyen lastikler dışında hiç bir masrafım olmadı. Bir kaç yıldır shimano vites kolunda sorun var onu da yeniledim mi sorunsuz binmeye devam edeceğim yine.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X