Şimdi Ara

Katlanır kutu yapımı yardım ! [RESİMLİ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bölümler arasında konuyu açmak için burayı uygun buldum kusura bakmayın.

Aklımda bir kutu var ancak yardımınızı istiyorum ya da mümkün mü böyle bir şey onu sormak istiyorum. Düz kutu menteşe ile katlanıyor ama alttan kablo sarkıyor ve oralar delik gözüküyor katlayınca direk orayı alt tarafı kapatacak sistem arıyorum. Altı kapatacak parça kutunun içinden sürgüyle çıkar gibi bir fikirler var aklımda fakat toparlayamadım bir türlü.

Katlanır kutu yapımı yardım !  [RESİMLİ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi linyit43 -- 11 Ocak 2015; 14:09:01 >

• Yukarı
  • Yukari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Körüklü otobüslerdeki gibi körük yapabilirsiniz, birde nedir bu yaptığınız şey?

• Bu şekilde katlanır kapak yapabilirsin.
    Karton yada plastik olabilir , Hatta şimdi aklıma geldi, geniş don lastiği de gerebilirsin :)

edit : Bir türlü resim ekleyemedim , ne zormuş buraya resim eklemek :(

@linyit43

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tigertiger -- 31 Ocak 2015; 16:28:00 >

• Tigertiger kullanıcısına yanıt
    Gif resimleri falan teşekkür ederim uğraşmışsınız. Ancak bunu yapmaktan vaz geçtim anlık bir hevesmiş H shifter yapıyorum baya sağlam yapıyorum 900dereceli direksiyonu 3 pedalı vitesi, el freni hepsi kendim yaptım ancak eski 30 liralık dandikden faydalandım. Çok sağlam bir şey yapıyorum bu artık hiç bir şey onun yanında uğraşacak vakit yok. Yine de sağolun cidden dediğiniz mantıklı yapılabilir bir sistem.
  • Rica ederim benim için zevkti
    Yeni projen de iyiymiş, kolay gelsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @linyit43 Sizinle "gamepad ile direksiyon seti" konusunda tanışmıştım. Üstteki mesajda yazdığınız gibi eğer direksiyon konusunda ilerlediyseniz yaptıklarınızı anlatır mısınız?
  • DİSC0VERY kullanıcısına yanıt
    Yarın vites ve el freni bitiyor yarin veya yarından sonra konusunu acicam beni takip et. 900derece direksiyon cizimleri, projeler sonra led çizimleri sistemleri her şeyi hazır yapmak kaldı onu yazın yapmayı düşünüyorum Hshifter yeter simdilik.

• vites için yapılabilecek en iyi yöntem dandik bir uçak kolu almalısınız ona göre bir 5-6 ileri 1 geri şekilde üst kapak kesip. ( İlham için Eski ferrari vites kısmına bakın)

Eskilerden bende g27 üzerinde modifikasyonlar yapıp gerçek simulasyon yapmıştım ( Gerçek araba direksiyonu daha sert vites geçişleri ve el freni ))

Çalışmanızı bekliyorum bitince özel mesaj ile oluşturduğunuz konuyu atarsanız sevinirim. Her türlü yardımıda yaparım :)
  • ycuven Y kullanıcısına yanıt
    Vites tamamen bitti kardeşim. Havya sehpasinin yayı ve duş askısıyla yaptım. klipslere lehim aticam yarin sonra konu acicam.

• Gerçekten başarılı, merakla bekliyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.