Şimdi Ara

Katlanır Metal Kamp Masası / 199 TL / Metro Market

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
2
Favori
8.466
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ankara/Batıkent Metro Market'te denk geldim. piyasa da 230-240 tl'den başlıyor. buradaki en önemli nokta tablanın da metal olması. zira piyasada uygun fiyata gördüklerinizin tablası plastik. değerlendirmek isteyenler için iyi bir fırsat.

Ölçüleri: 70 x 70 x 69 cm

örnek fotoğraflar ve fiyat için hepsiburada linkini paylaşıyorum.

www.hepsiburada.com
    Outdoor Kamp ve Kampçılık Malzemeleri Fiyatları
    https://www.hepsiburada.com/kamp-kampcilik-malzemeleri-c-1302431

Katlanır Metal Kamp Masası / 199 TL / Metro Market

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recobjk -- 4 Temmuz 2019; 11:46:4 >

• Link ölmüş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hoodan

Link ölmüş
    kopyala-yapıştır yaparken sıkıntı olmuş, şimdi düzelttim. haber verdiğiniz için teşekkürler.
  • Güzel masaymış kaliteli duruyor , teşekkürler fırsat icin 👍

• Ölçüler farklı hepsinde ihtiyacınıza göre olanı alın

160 TL

Teknik Özellikler

Modeli : Katlanabilir
    Malzeme : Alüminyum
    Cam Özelliği : Yok
    Yükseklik : 58 cm
    Genişlik : 58 cm
    Renk : Gri
    Ağırlık : 2,1 kg

140 TL

Ürün Detayları:

Özel Taşıma Çantası

Açılır kapanır ekstra kanatlı, 2-4 kişilik masa; ihtiyaca göre masayı ayarlamayı kolaylaştırır.

Plastik Masa Tablası

Ayaklar ve üst tabla ayrı olarak katlanır.

Hafif alüminyum malzeme ? Ortalama ağırlığı 5-6 kg

Ürün Boyutları: 65x65x65

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiRaNTx -- 4 Temmuz 2019; 10:38:2 >

• Gecen yıl almıştım 140 falandi sanırım is yapıyor tatillerde kullanıyorum kurulum kolay.

• GittiGidiyor
    Katlanır Masa Katlanabilir Alçak Kamp Masası Piknik Masası Portatif Masa Yer Masası Yükseklik 30cm - GittiGidiyor
    https://urun.gittigidiyor.com/spor-outdoor/katlanir-masa-katlanabilir-alcak-kamp-masasi-piknik-masasi-portatif-masa-yer-masasi-yukseklik-30cm-458219659

Bu nasıl sizce arkadaşlar, daha sağlam gibi görünüyor. Ayrıca 1,6 kg demiş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler konu ve paylaşım için ürünler güzel görünüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: kubilayn

https://urun.gittigidiyor.com/spor-outdoor/katlanir-masa-katlanabilir-alcak-kamp-masasi-piknik-masasi-portatif-masa-yer-masasi-yukseklik-30cm-458219659

Bu nasıl sizce arkadaşlar, daha sağlam gibi görünüyor. Ayrıca 1,6 kg demiş
    Decathlon'da 99 lira hocam aynı ürün.

Eğer daha da hafif olsun ama alüminyum olmasi sart degil derseniz buna bakabilirsiniz, ben bundan kullanıyorum, gayet memnunum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Şıh Hazretleri

Decathlon'da 99 lira hocam aynı ürün.

https://www.decathlon.com.tr/kamp-masasi-id_8387455.html?LGWCODE=2224908;119903;6841&gclid=EAIaIQobChMI6YnA0fGa4wIVB6maCh3lyQvSEAQYBiABEgLCl_D_BwE

Eğer daha da hafif olsun ama alüminyum olmasi sart degil derseniz buna bakabilirsiniz, ben bundan kullanıyorum, gayet memnunum.

https://m.evidea.com/just-home-katlanir-kamp-ve-piknik-masasi-LRA014/p/134874198?gclsrc=aw.ds&&gclid=EAIaIQobChMI6YnA0fGa4wIVB6maCh3lyQvSEAQYAiABEgLeN_D_BwE

Alıntıları Göster
    eyvallah hocam

• geçen sene dechatlondaki masaları incelemiştim, bu linkte atılan epey alçak bir masa. Ben ise kamp sandalyesinde otururken aşagı uzanmada erişebileceğim bir masa arıyordum. O yüzden 30 liraya su tip bir masa almıstım mahalledeki "bir milyoncu"dan,

Şekilci değilseniz tavsiye ederim.

• sculptor S kullanıcısına yanıt
    Masa sağlamsa bence de en iyisi budur. Milyoncularda denk gelirsen bi de ben alırım bundan. Metrodaki 200 lük ürün iyi ama yılda kaç kez kullanıyoruz diye düşünüyorum.

• 2 yıl önce metrodan 125 tl ye almıstık. 2 yıldır her ay en az 2-3 kere olmak üzere toplamda 70 den fazla kez kullandık herhangi bri sıkınıtı olmadı. sadece açıp kapatırken bacak kısımlarına nazik davranmanız gerekir kolay kırılabilen bir malzeme. bu masa ile decathlondaki 200 tl lik masa ikisi birden tavsiyemdir. bunların genel ölçüsü 70*70 oluyor ama 4 kişilik bizim ekip kamp yemeklerinde gayet rahat yedik.
  • artemisbd kullanıcısına yanıt
    saglam hocam sorun yok, hatta geçenlerde de balkona aldım aynı boyundan 35 liraydı bu sefer sanırım. bir de büyük boyu var o da 70 ti ama sürekli bagajda duracaksa mantıklı olmayabilir.
  • arkadaşlar bana da kaliteli kamp sandalyesi lazım. ne tavsiye edersiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • xweser X kullanıcısına yanıt
    hocam saglamlık açısından decathlon gayet iyi, ancak çok konforlu olduğunu söyleyemem:

buna benzer heryerde satılan sandalyeler daha konforlu ancak 2 yılı zor çıkarır diye düşünüyorum, örn.:

• Geçen ay 179tl idi, 199'a çıkarmışlar.

Böyle bir masaya ihtiyacım vardı, gittim inceledim. Aşırı dandik geldi almadım.

Bir ara tchibo uyguna kalitelisini satmıştı ama artık gelmiyor. Kudos marka kaliteli var ama onlar da pahalı.

Ahşaptan evde kendim yapmaya karar verdim. Bir tane küçük yaptım şimdi de daha büyüğünü yapacağım.
  • eyvallah. migrosta da satılan bir model var. test ettim. hoşuma gitti ama çok dayanaklı mıdır tartışılır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • xweser X kullanıcısına yanıt
    @sculptor bahsettiği 45 TL'lik ürünlerle Migros'taki aynı kalite gibi geldi bana. Koçtaş'tan birkaç ay önce aldık, 2-3 kez kullandık; ama uzun vadede ne olur bekleyip göreceğiz. Sanırım bu sandalyelerde en sık yaşanan problem kumaşın yırtılması, profil kısmı pek hasar görmüyor anlaşılan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.