Şimdi Ara

Katren Otomotiv elektrikle çalışan 4 farklı model otomobili Türkiye'ye getirdi ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
2
Favori
16.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Elektrikli araçlar tam bir fiyasko oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: nicikim

haberde yazmıyor heralde ama bu arabalarda akü diye bir şey yok. bildiğiniz bir şarj edilebilir pille çalışan araba gibi yani.

ilginç... demek akü ile pil farklı şeymiş. bunu da öğrendim ya şu ahir ömrümde, artık gam yemem...

bu durumda "cep telefonunda akü olmaz" diyebilir miyiz acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aya -- 14 Mayıs 2012; 12:55:02 >
  • Bunlar benzin-mazot-LPG fiyatlarını düşürse çok iyi olur.
  • Elektrikli golf arabalarından bozma birşey bunlar. Geçiniz..
  • fiyatları çok uygun ve arabalar da fena görünmüyor. bana güzel geldiler.

http://www.sahibinden.com/elektrikli-araclar-elektrikli-otomobil?sorting=price_asc
  • quote:

Orijinalden alıntı: ffate

omnia modeli 33000 tl
    arabada 4 kw motor var. bu motorun fiyatı 350 tl
    pili de120 dolar diyorsunuz
    gövde zaten plastik eeeee ...
    burada çin olmadan adam çarpma durumu var

2 Bin TL ye Fiat Bis al Akülerin aynısını inci aküden al (daha kalitelisini) Motorunada 350 değilde şöyle sağlam bi alman malı al 1000 olsun

Ortalama 3500 Bunu birleştirecek adamlarada 3500 ver 7000 TL ye bu araçdan çok daha kaliteli bi aracın olur:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: snngl

quote:

Orijinalden alıntı: ffate

omnia modeli 33000 tl
    arabada 4 kw motor var. bu motorun fiyatı 350 tl
    pili de120 dolar diyorsunuz
    gövde zaten plastik eeeee ...
    burada çin olmadan adam çarpma durumu var

2 Bin TL ye Fiat Bis al Akülerin aynısını inci aküden al (daha kalitelisini) Motorunada 350 değilde şöyle sağlam bi alman malı al 1000 olsun

Ortalama 3500 Bunu birleştirecek adamlarada 3500 ver 7000 TL ye bu araçdan çok daha kaliteli bi aracın olur:)

Ahanda aranan kan böyle bir proje neye mal olur bir röno broadway vardı 12.000 istiyordu sahibi

• bu arabalara 25-30 vercegime 15bine düşük model temiz bi dizel alırım.kalan 15 i ömür boyu mazot yaparım..hiç olmazsa altımdaki oyuncak degil bir otomobil olur..
  • uzak durun.
    bindim kullandım.(3 tekerli olanı)
  • quote:

Orijinalden alıntı: evoXr

bu arabalara 25-30 vercegime 15bine düşük model temiz bi dizel alırım.kalan 15 i ömür boyu mazot yaparım..hiç olmazsa altımdaki oyuncak degil bir otomobil olur..

Sayfayı baştan aşağıya okudum. Bu yorumdan sonra firma yetkilileri bile bir tek cevap veremez....! :)

Konuyuda hortlatim :DB
  • hortlamışken söyleyim arkadaşın arabası 3 -4 aydır dükkanın kapıda yatıyor. ana kartı servise gönderdi . halen gelmedi.
  • gelişme yok mu hiç, tesadüf sahibinden de gördüm dikkatimi çekti
  • kartı tamir edemeden yollamışlar, şuan Ostimde elektrikli forklif yapan biyerde tamire verildi.. 3 hafta oldu daha çıkmadı bakalım tamir edebileceklermi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: legend1982

kartı tamir edemeden yollamışlar, şuan Ostimde elektrikli forklif yapan biyerde tamire verildi.. 3 hafta oldu daha çıkmadı bakalım tamir edebileceklermi.

sonuç noldu hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: terbüyesüzcanavar

quote:

kartı tamir edemeden yollamışlar, şuan Ostimde elektrikli forklif yapan biyerde tamire verildi.. 3 hafta oldu daha çıkmadı bakalım tamir edebileceklermi.

sonuç noldu hocam?

halen çıkmadı, yarın arkadaşa bi soruyum ne yapmışlar.
  • Resimlerden baktım o ne tam komedi.

2004-2005 yıllarında millet ucuz diye bakkalın,berberin,manavın v.s bile ithal ettiği no name çin malı scooterlara ucuz diye kendini kaptırıp,daha 1000km rodajı dolmadan kronik arızalardan dolayı perte çıkaranı da çok olmuştu.

Bu da örnekte ki tam bir çin işi gibi.Yerse hesabı ama insanımız bu konularda daha bilinçlendi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: terbüyesüzcanavar

quote:

sonuç noldu hocam?

halen çıkmadı, yarın arkadaşa bi soruyum ne yapmışlar.

bugün sordum 5 bin TL hesap çıkarmışlar, oda yaptırmamış mahkeme felan diyoduya bakalım ne olacak
  • Bu Katren otomotivin sitesi çalışmıyor ikinci ellerinde bu araçların neredeyse yok gibi. Battı mi kaçtımı ne oldu bunlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.