bilmeyen olabilir artık kaullarda saldırmaya başladı logos maradonda tam bi katliam yaşandı hala da yaşanıyor pazar kuran yok herkesi kaulla expe yatırdı human ırkından biri bunuda gördükk çok şükürr
piyasa luferson ve emc de.. bunun öylesine bir bug değilde kasıtlı bi bug olduğunu düşünmeye başladım.. komploteorileri.gif
80 lvl ler maradonda exppe yattılar teleporta bile yetişemiyorlar lvl le göre yüksek damage vuruyor galiba 39 lvl le 800 vuruyor
Nasıl kaçtım bir bilsen Son anda arenaya kaçtım Uzun bi süre girmicem chara yada l2 girip emc atıcam charı
human ve karus piyasasında dengesizlik olucak ben bunu bilir bunu söylerim.. bundan yararlanın arkadaşlar
quote:
Orijinalden alıntı: ork_efendis
80 lvl ler maradonda exppe yattılar teleporta bile yetişemiyorlar lvl le göre yüksek damage vuruyor galiba 39 lvl le 800 vuruyor
39 lwl charın 5k hpsi olmayacağına göre tek atıyor işde.
Allah sagopa kajmer şerinden ve kaul dehşetinden korusun...
beyler o kadar ciddi mi yaw 39 lwl it mi vuruyor 800 yoksa 39 lwl ç.ara mı 800 vuruyorr
Omg Oyunda Göreceğim Son Şeydi Bu
KauL Vs Human Karus.
Kim Yendi :D
47 lvl çara vurdu biraz önce 850 80 lvl lere 3 veya dört vuruşta indiriyor kazanan= Kaul
Vay Terbiyesiz Kauller
kaul ne demek
Özellikler : Oto HP Oto MP Oto HeaL Oto Buff Oto AC Seri 1 HP [Ölümsüzlük] Wall hack Charı Sabitle Lupin Mana Save Oto Party Rbug Sürekli Görünmezlik [Ardreamda Acayip iİşinize Yarayacak] Kendin SC Dene Bütün Skiller Manasız Bütün Skiller ok İstemiyor Seri CS Ekli Karşı Irka Atak Ekli Mob HP Şundan Küçükse town At Seçeneği Manuel ATak Alan Kısıtlama Zamanlı Skiller Ölünce ; Pc Kapat , Oyundan Çık , Alarm Çal Karus Ol , Human Ol , Mob Ol XX Saniye Sonra Town çek Yada Oyundan Çık Seçeneği Ölünce Kaydedilen Koordinata Geri Dönme Koordinata Gitme Sürekli dokunulmaz Olma Sadece 15 Snliğine Dokunulmaz Olma En Açılan görevciyi Açma [Buglu Olabilir] Chat Flooder OTO TS Exp Sayacı Exp Sayacında Beni Bilgilendir [Commander Mesajı İle] Seçeneği İtem Koymadan Merchant Kurma Merchantın Tipini Değiştirme
EKLENEN NPCLER VE BUGLAR Charı Küçült Normal Boyut Charı Büyüt Seek Aç Seek Kapat Seek Bugu Open Girl 1 Open Girl 2 Civciv Ekle Civciv Patlat Valkyrie Merchant Arena Anvil Arena Bilgisi PUS Falina Bak Town Skill Sıfırla Stat Sıfırla Skill PTS ver Skill Sıfırlama Bugu
BU NEDİR YA xd
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme