Şimdi Ara

Kavak Yelleri | Kanal D (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.067
Cevap
2
Favori
100.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Lo@ding

leman değil diye düşünüyorum ben... babası olabilir... de orayı nası buldu... burada bir soru daha cevaplanıyor... herkes aslı'nın annesinin çalıştığı yerde üst kattaki adamı merak ediyordu... ev sahibi üst karta kesinlikle çıkmamasını tembih ediyordu..birde .hatırlarsanız bebek doğduktan sonraki gün aslı'nın annesinin işten çıkarmışlardı... oradaki adam babası olabilir... hapisten kaçıp oraya oraya sığınmış olabilir... bebek de olunca torunumu göriyim diye çıkıp gelmiştir... diye düşünüyorum ben

bu kadar olur

• EE fragman geldimi şimdi bir bakiyim loading ister istemez tutturdu Lost birşeyler kazandırmış arkadaşa valla helal olsun bu yolda devam.
  • arkadaşlar fragmanı ilzedim şimdi kendimden korkmaya başladım valla

süper yaaa dedim ben size

bekle Türk sineması Lo@ding geliyor

ek not: şimdi farkettim aslı/kerem ilişkisi büyüyecek gibime geliyor... şu meşur aslı ile kerem hikayesi varya o işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loading -- 8 Ocak 2008; 4:39:07 >

• quote:

arkadaşlar fragmanı ilzedim şimdi kendimden korkmaya başladım valla

süper yaaa dedim ben size

bekle Türk sineması Lo@ding geliyor

ek not: şimdi farkettim aslı/kerem ilişkisi büyüyecek gibime geliyor... şu meşur aslı ile kerem hikayesi varya o işte

Bekliyoruz teorilerini

• Kavak Yelleri 31.Bölüm Fragman

• lemanın aaa**na s**tı kocası

ohhh içimin yağları eridi

• sebzeci babasından kurtarma ayağına kızı ayak üstü karısı yaptı
  • evet dizi bitti teorileri alalım

en sonunda löm löm bakmalarının sebebi neydi sizce...

bence minenin yeni bi şeytanlığı... deniz onu kovduğunu hatırladı ve kerem hocayla yaklaşıp onla arkadaşlık yapıp onları kıskandırmak iyi bir arkadaş bulduğunu ıspatlamak için yaptı gaalibaaa...
    ayrıca minenin dedesinin TÖÖBE ESTAĞFİRULLAH bölümüde çok iyiydi

• quote:

evet dizi bitti teorileri alalım

en sonunda löm löm bakmalarının sebebi neydi sizce...

bence minenin yeni bi şeytanlığı... deniz onu kovduğunu hatırladı ve kerem hocayla yaklaşıp onla arkadaşlık yapıp onları kıskandırmak iyi bir arkadaş bulduğunu ıspatlamak için yaptı gaalibaaa...
    ayrıca minenin dedesinin TÖÖBE ESTAĞFİRULLAH bölümüde çok iyiydi

koskoca üniversite hocasınıda tavlarsa bu mine korkarım vallahi ondan.

ayrıca dizide minenin dedesinin üstüne adam tanımıyom.

• Bu bölümde süperdi Şu efe işini nasıl bağlıcaklar acaba Gerçekten izmire gitmez heralde Mine yine bi şeytanlık düşündü sonda ama hadi hayırlısı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eh®imeN

Bu bölümde süperdi Şu efe işini nasıl bağlıcaklar acaba Gerçekten izmire gitmez heralde Mine yine bi şeytanlık düşündü sonda ama hadi hayırlısı

1- efe gitmeyecek
    2- minenin işi o

• efe gidipte bir yıl sonra felan olabilir efe kazanmış üni gelmiş ist e felan
  • quote:

Orjinalden alıntı: nicksize

efe gidipte bir yıl sonra felan olabilir efe kazanmış üni gelmiş ist e felan

Sanmıyorum..Gitmez Efe..Giderse de kötü olur..
  • Bence de gitmez..Çoğu bölümde efe toparlıyor zaten ortalığı...
  • YA GİDER DEMEDİM GİDER AMA SİYAH EKRANDA 1 YIL SONRA YAZISI GELİR 1 YIL SONRASI ANLATILMAYA BAŞLANIR EFESİZ O DİZİ OLUR MU YOKSA YW
  • Osman Dedemize bitiyorum ya..

Snırdan iki Göçmen Afgan aldık mı tamadır takım maça çıkabiliriz diyo
  • Aslı'nın babası gelmeseydi keşke ya
  • bence efe gitmiyor arkadaşlar... fragmanın en sonunda aylak aylak dolaşıyor

yolda inip geri gidiyor... farkındaysanız sadece o gitme bölümlerinden fragman yapmışlar... dizinin diğer bölümlerinde efe olduğu için orayı göstermemişler... efe'nin gittiğini zannedelim diye
  • ya geçen hafta izleyemeidm sınavlar felan
    ama bu hafta sınavlar bitti hepsini izliycem 31.bölümde neler olmuş yaw birsürü şey konuşmuşsunuz
  • Efe gidiyor ..Ama fragman sonunda otobanda tek başına yürüyor gibiydi.Artık otobusu durdurdu kendi indi herhalde

Bu arada Mine nin dedesi ne yapmıştı ki ? geçen bölümde unuttum
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.