Bugündü demi çok çabuk geçiyor be zaman.Daha dün gibi yeni bölüm
harbi yaw gene geldi
quote:
Orjinalden alıntı: maxpayne_88
Kavak Yelleri 23.Bölüm Fragmanı
ya bu fragman silinmiş
ßakalım ne oLcak yeni bölümde..
Videoya tıkladığında ''We're sorry,this video is no longer available'' diyo.
quote:
Orjinalden alıntı: SharDDewiL
Videoya tıkladığında ''We're sorry,this video is no longer available'' diyo.
hadi canım sende
silinmiş işte
Bırakın Fragmanı dizi başLadı
Yayın gitmiş hiçbir kanal açılmıyor izleyemiyorum.
Şu Efenin sevgiLisine tav oLdum.Babam Her ay birsürü para gönderiyor diyor ama anne ve babasından Utanıyor.
Yayın geldi..
Deniz parlak çocuğu başına bakmadan nasıl dikleniyor hocaya artiz
Bu böLümde çok güzeLdi Herkes baka kaLdı kapıya geLen kesin Denizin annesidir Şeytan karı
quote:
Orjinalden alıntı: Eh®imeN
Bu böLümde çok güzeLdi Herkes baka kaLdı kapıya geLen kesin Denizin annesidir Şeytan karı
bence aslının peder geldi.
Aslı'nın bakışları zaten bir tiptide orası biraz zor ya o kadar kolay çıkamaz dışarı.
quote:
Orjinalden alıntı: tàlhà
Aslı'nın bakışları zaten bir tiptide orası biraz zor ya o kadar kolay çıkamaz dışarı.
hocam zaten dizi bölüm geçtikçe gerçek hayattan iyice uzaklaşıyor , ama olmayabilirde tabi.tekrar ama dediğin aslının bakışlar değişikti.bide aslının ablası annesine sarıldı görünce kapıdaki kimse artık.
Bence hapisteki baba geldi.. Bebeği de görecek sonra şöyle diyecekler ; Baba bak ben evlendim bu da eşim Bilal. Ya da Murat diyecek bu benim çocuğum. Leman ile bir bebeğimiz daha oldu
Harbiden ya Babası oLabilir işte o zaman yanarLar
bence polis geldi leman da yanlarında
Oda büyük ihtimal ortalık karışcak tek bildiğim bu.
Kızın suratına bakacak olursak Leman olamaz..Muhtemelen babası ya da yeni bir karakter olabilir..
babası geldi galiba aslıda bebek dolayısıyla endişelendi
Bence Leman geldi.. Aslı'nın babasının orayı bulup gelmiş olması bana biraz saçma geliyo.. Bu arada dava devam ettigi için polis falanda olabilir diye düşündüm ben...