arkaadaşlar gs maçı vardı kavak yellerini izleyemedim.kanal d' de yada euro d' de tekrarı var mıdır? yardımcı olursanız sevinirim
hafta sonu tekrarı verılıyor yayın akısına bak ıstersen
quote:
Orjinalden alıntı: tedoa®
quote:
Orjinalden alıntı: dog2121
arkaadaşlar gs maçı vardı kavak yellerini izleyemedim.kanal d' de yada euro d' de tekrarı var mıdır? yardımcı olursanız sevinirim
pazar sabahı 10 da olması lazım.
Deniz in annesinin eve gizli kamera koymasıyla iyice saçmaladılar.Aslı-Deniz ilişkiside çok baydı.Gerçekten de İstanbul a taşındıktan sonra dizinin suyu çıktı...
quote:
Orjinalden alıntı: falanfilann_
quote:
Orjinalden alıntı: tedoa®
quote:
Orjinalden alıntı: dog2121
pazar sabahı 10 da olması lazım.
aynı gece euro d verdi.yinede teşekkürler
Güzel bir dizi ama son zamanlarda cıvığı cıktı. Urladayken daha güzeldi
eet eskiden cok sewerdm ama smdi hic izleyesim gelmio mecbur kalmadıkca izlemem
gerçekten çok hoş bir dizi gençlik yıllarındaki isyanlarıda güzel anlatıyo en azından bir yaprak dökümünden bir sıladan daha iyidir
cıvığı cıktı bununda artık batırdılar ıstanbula gelınce
quote:
Orjinalden alıntı: blackpearl_86
yapmayın arkadaşlar dawson's creek dizisini baştan sona izlemiş biri olarak bu dizi ona su dökemez ama birebir çalıntı..buyrun benzerlıkler olay karakterler aslı-joey, mine-jen, deniz-dawson,efe-pacey
1-sahıl kasabasında gecıyor
2-gene 3 ıyı arkadas ve sarısın jen(mine)buyuk bır sehırden gelen kız o zaman kadar yakın arkadas olan ve dawsona asık olan joeyi(aslı -deniz)
3-jen i kıskanan joey(aslı-mine)
4-anneannenin yanına yollanan jen(mine)
5-(o sahne bıle aynıydı ki) taksiden inice ilk göruste jen e asık olan dawson (deniz_mine)
6-daha sonra joeye aşık oldugunu anlayan dawson (deniz_aslı)
7-paceynin(efenın) abı ve babasının poli olması hatta o dizide abisi gay di belkı burdada öle olur bilemem .paceyi polis yapmak istemesi ama onun bunu ıstememesı ve sürekli şiddet uygulayan birbaba olması
8-yabancısında dawson'ın annesı babasını aldatıyordu buda babası annesını aldatyor
10- efenın ogretmene asık olusu pacey ogretmenın asıktı ve odızıdede abısıyle cekısme olmustu ama pacey ogretmenıyle ask yasamayı basarmıstı bundakı gıbı okulda dedıkodu cıkıyordu ve ogrencı yuzunden sorusturma acılıyordu ama pacey bole bişey yok dıe cvp vermstı mahkemede bunda bkelıyoprum hocayla ılıskı yasıyacakmı dıe
11-dawson cok buyuk bir yönetmen olmak ıstıyordu elınde surkelı kamerayla gezıyordu spılberg hastasıydı burdada denız yonetmen olmak ıstıyor
12- eğer benim dedigim gibi giderse efe aslıya asık oldugunu fark edıcek aslıda efeye ve buyuk bı ask yasanacak denızde ömur boyu aslının pesınde kosacak
13-bu arada oraya katie holmes ın resmı koydum yanı joey in bakarsanız aslı karakterini tıpkısının aynısı bulmak ıcın ne kadar ugrasmıslar fark edeceksiniz
İNDİRECEK OLAN ARKADAŞLAR SADECE BİRİNCİ SEZONUN TÜRKÇE ALT YAZISI VAR DİĞER BİLÖMLERİN İNGİLİZCE DAHA BULUNAMADI BÜTÜN FORUMLARI DİDİK DİDİK ETTİM HERKES ARIYO HAYRINA BİRİNİN CEVİRMESİ BEKLENİYOR..
aynen diziyi bnde baştan sona izledim long hot summer kitaplarını da okudum wede aslıyı bilerek mi benzetmişler joey e fln :S çok benzio abii o deil bide mine aynısı tıpkısı jen'n ikiside sarışın mine sonradan geldi ilk aralarında deildi efe de pacey deniz yakışıklı dawson joey ona hayrann :S adamımsın yaa :D süpersin cidden ama bu diziyi izleyerek dowsons creek aklıma gelio yauu :(:(
quote:
Orjinalden alıntı: CüNeYt788
gerçekten çok hoş bir dizi gençlik yıllarındaki isyanlarıda güzel anlatıyo en azından bir yaprak dökümünden bir sıladan daha iyidir
Orası Kesin.
sonu ne olcak acaba
Bugünkü bölüm çok güzeldi.Bakalım neler olacak..Ama herkes geldi eve son olarak da dede osman bey gelecek kıyamaet kopacak.
quote:
Orjinalden alıntı: eyoruk
Bugünkü bölüm çok güzeldi.Bakalım neler olacak..Ama herkes geldi eve son olarak da dede osman bey gelecek kıyamaet kopacak.
Evet.Dünkü bölüm güzeldi baya.Yeni kızında gelmesiyle biraz daha toparladı dizi.
izledim dün persembe günü güzel olmus ondan sorada İlk ask wardı.
Gençliği oyalayıcı bir dizi..
Alıntı olması ayrı bir kınama konusu
güzel dizi dizideki mine karakteride güzel efe süper komik keyifler izliyor alıntı olduğuna inasnmıyorum
Efe nin yerinde olmayı hiç istemezdim.. Yani ne zor durumdur.. Su karakterini oynayan kızımız da artık görünmeyecek sanırım dizide.Öyle geldi geçti Şu öpüşme olayları çok komikti Ama bir o kadar da saçma şeyler oldu ; şimdi Efe babasını görüyor hem de koca istanbul da lokantada babası hiç şaşırmıyor sanki , sonra babası karısını görüyor yanında gönül hoca o zaman da hiç şaşırımıyor hanım sen ne zaman geldin , hocam senin burada ne işin var diye demiyor
Bu arada bizim dizi orjinali D.Creek ' e göre nasıl gidiyor ? Yani şimdiye dek 20 bölümde ne kadar benziyor olaylar ?Neler aynı ?
Urla dan taşınma faslından sonra izlemez oldum,ist. kısmını biraz kastırmışlar gibi.
Evet Urla'daki bölümleri çok canlıydı. Ben İstanbul çekimlerini pek başarılı bulmadım. Ama genede o kadar fazla kötüleyemeyiz herşeyiyle çok güzel