köpeğe Hüseyin ismini koymaları soğuttu beni diziden..
bnce bu kopek olayı abartıldı biras bi artniet oldugunu sanmıorum
ama bu tabii bnm sahsi fikrim
her dizi en azından bikaç bölü-m ankara istanbul dolaylarına gelir
malumunuz ''kürkçü dükkanı''
Dawson's Creek'in linklerini veren arkadaşımız linklerdeki yıldızların yerine ne yazacağımı anlamadım şahsen... PM de attım bi el atıversen bi yardım ediversen çok makbule geçicek...
Ayrıca bilen varsa yardım etmesi rica olunur... Çok merak ettim izlemeliyim bu diziyi...
çalıntı ve çalıntıya
valla resat nuri güntekin ne manyak şeyler yazıyormuş Önce yaprak dökümü sonra bu sonra dudaktan kalbe
quote:
Orjinalden alıntı: KueRaKa
İzlemeye değer bir dizi..yazın tadına uygun bir dizi olmuş...
katılıyorum inş bozulmaz sonradan
quote:
Orjinalden alıntı: eto_mehmet
valla resat nuri güntekin ne manyak şeyler yazıyormuş Önce yaprak dökümü sonra bu sonra dudaktan kalbe
ii de buraya nie yazdn ne alaka onu cozemedm
rsat nuri nin kavak yelleri eseinden bahsediyor arkadas sanırım ama o kitapla alakası varmı bilmiyorum :S kopya bir dizi die biliyordum
quote:
Orjinalden alıntı: serkan_seko
quote:
Orjinalden alıntı: eto_mehmet
ii de buraya nie yazdn ne alaka onu cozemedm
Kavak Yelleri nin bu akşamki bölümünün tekrarı ne zaman biliyor musunuz?
Dawsons Creek'te de büyük bir şehire gidiyorlar mıydı yoksa artık dizi daha mı özgün olucak?
super
dizi biras ucuk oldu bn artk fasla islemiorum bi de ist te tasındı iice sogudum ama yne de arasıra bakarm ama bnce cok abartı oldu artk olaylar
haha bu bölümde efenin lafına koptum "osman bey amcayla quake oynadık senlede istanbul sokaklarında counter strike oynamayalım"
quote:
Orjinalden alıntı: venomtrk
haha bu bölümde efenin lafına koptum "osman bey amcayla quake oynadık senlede istanbul sokaklarında counter strike oynamayalım"
evet süperdi o lafbence ilk 6-7 bölüm en iyileriydi sora bi kac bölüm durdu ama simdilerde de fena diil bi çok diziden daha iyi
istanbula taşındı suyu çıktı. bir başkası için bkz. fırtına...
quote:
Orjinalden alıntı: venomtrk
Çok komikti ya..
arkaadaşlar gs maçı vardı kavak yellerini izleyemedim.kanal d' de yada euro d' de tekrarı var mıdır? yardımcı olursanız sevinirim