BU DIZI GERÇEKTEN GÜZEL ANCAK HAMILELIK OLAYLARI BAYDI ŞU DIZILERDE YA......
HA BAK HAKLISINIZ BIR KONUDA
KATIE HOLMES A BENZIYOR ASLI
O ÇOCUK DA EFEYE
AMA BU SIZE ABDCI OLUP TÜRK DIZILERINI YERDEN YERE VURMA HAKKINI VERMEZ
KÖPEĞE VERİLEN 'HÜSEYİN' İSMİ CEZA GETİRDİ
Kanal D’de yayınlanan “Kavak Yelleri” dizisinde bir köpeğe Hüseyin isminin verilmesi nedeniyle, seyircilerden gelen tepki üzerine RTÜK, kanala ceza vermeye karar verdi. Yazı boyutunu büyütmek için Köpeğe verilen 'Hüseyin' ismi ceza getirdi
Kanal D’de yayınlanan “Kavak Yelleri” dizisinde bir köpeğe Hüseyin isminin verilmesi nedeniyle, seyircilerden gelen tepki üzerine RTÜK, kanala ceza vermeye karar verdi.
Caferilerden protesto
Dizide bir köpeğe 'Hüseyin' isminin takılmasını protesto eden yaklaşık 500 kişilik grup, Doğan Medya Center önünde protesto eylemi yapmıştı.
İnsanların isimlerinin -özellikle kutsal kişilerin adlarının- hayvanlara isim olarak takılamayacağını anlatan Turhan, RTÜK Başkanı Zahid Akman'ı bu konuyla ciddiyetle eğilmeye davet etti. http://www.habersutun.com/news_detail.php?id=10244
quote:
Orjinalden alıntı: emy62
KÖPEĞE VERİLEN 'HÜSEYİN' İSMİ CEZA GETİRDİ
Kanal D’de yayınlanan “Kavak Yelleri” dizisinde bir köpeğe Hüseyin isminin verilmesi nedeniyle, seyircilerden gelen tepki üzerine RTÜK, kanala ceza vermeye karar verdi. Yazı boyutunu büyütmek için Köpeğe verilen 'Hüseyin' ismi ceza getirdi
Kanal D’de yayınlanan “Kavak Yelleri” dizisinde bir köpeğe Hüseyin isminin verilmesi nedeniyle, seyircilerden gelen tepki üzerine RTÜK, kanala ceza vermeye karar verdi.
Caferilerden protesto
Dizide bir köpeğe 'Hüseyin' isminin takılmasını protesto eden yaklaşık 500 kişilik grup, Doğan Medya Center önünde protesto eylemi yapmıştı.
İnsanların isimlerinin -özellikle kutsal kişilerin adlarının- hayvanlara isim olarak takılamayacağını anlatan Turhan, RTÜK Başkanı Zahid Akman'ı bu konuyla ciddiyetle eğilmeye davet etti. http://www.habersutun.com/news_detail.php?id=10244
Vay be caferiler de abartmış be.
quote:
Orjinalden alıntı: serkan_seko
yukarda bi arkadas eger dizi amerikadaki gbi giderse aslı ile efe nin sevgili olacagını yazmıs acaba bu kesin doru mu yani dizinin orjinalini izleyen biras bilgi werirse sevinirm
evet aynen öyle oluyo. deniz peşinden koşuyo da koşuyo hatta mine nin de ölmesi lazım sonunda ama o kadar da yaparlarmı bilemiyorum.
bu arada diziyi bende bir bölüm izledim ve dawson's creek deki olayıları neredeyse birebir takip ediyolar. senaryo olarak belki biraz değişikliğe gitseler daha güzel bi dizi olabilir. bu aliyle kopyadan öteye gidemez bence.
yani kaç genç ülkemizde sinema yönetmeni olmak istiyo ki? karakterlerden esinlenseler bile bize özgü şeyler bulabilirlerdi.
bunun abd yi savunmakla alakası yok, özgün dizi yapıldı da izleyip sıkı takipçisi olmadıkmı bkz. avrupa yakası,
evet bende izliyorum tabi bugün kaçırdım ama olsun favori dizilerimden tavsiye ederim..
valla garip haber o haberi şimdi gördüm demek rtük ceza vermiş köpeğe hüseyin ismini koydular diye
quote:
Orjinalden alıntı: trulli
quote:
yukarda bi arkadas eger dizi amerikadaki gbi giderse aslı ile efe nin sevgili olacagını yazmıs acaba bu kesin doru mu yani dizinin orjinalini izleyen biras bilgi werirse sevinirm
evet aynen öyle oluyo. deniz peşinden koşuyo da koşuyo hatta mine nin de ölmesi lazım sonunda ama o kadar da yaparlarmı bilemiyorum.
bu arada diziyi bende bir bölüm izledim ve dawson's creek deki olayıları neredeyse birebir takip ediyolar. senaryo olarak belki biraz değişikliğe gitseler daha güzel bi dizi olabilir. bu aliyle kopyadan öteye gidemez bence.
yani kaç genç ülkemizde sinema yönetmeni olmak istiyo ki? karakterlerden esinlenseler bile bize özgü şeyler bulabilirlerdi.
bunun abd yi savunmakla alakası yok, özgün dizi yapıldı da izleyip sıkı takipçisi olmadıkmı bkz. avrupa yakası,
way be olaylar hic ole gitmio ama demek ole olcak bi de su hamilelik nolcak onu da bi solesene be
ne vuruyon lan
offff ne finaldi be haftaya fırtınalar kopacak
quote:
quote:
Avrupa Yakası özgün bir dizi değil;).Nette araştır biraz hangi dizilere benzediğini bulabilirsin.
Benzemek fazla oldu.Karakterlerin ve senaryonun etkilendiği diziler var diyelim.
4-5 tane karakter çok orjinal...Onlara sözüm yok.Ancak şu ofis çekimlerinde olay bayıyor.
evet avrupa yakasının etkilendigi bi dizi vardı da adını unuttum simdi orjinal dizi 7 numara vardı o da bitti zaten tekrarlarıyla yetiniyoruz
orjinal dizi kurtlar vadisi de war
quote:
quote:
yuh yapmazlar herhalde!efe ile asliyi dusunemiyorum mineyi de oldurmezler ben son 3 4 bolumdur izliyorum guzel gibi geldi bana dizi..ozellikle efeye bayiliyorum ee bi de tabi asliya da bayiliyorum
su saatten sonra en son izleyecegim dizidir
arkadaşlar, dizinin tekrarı ne zaman?
müziklerine hayranım hepsi pinhani;
beni al hele bi gel
aynı zamanda pinhaniden unutuldular,yıldızlar,istanbulda,haftanın sonu,ben nasıl büyük adam olucamı da tavsiye ederim
ama en güzel şarkısı beni al'dır en çok onu tavsiye ederim
ya dizi istanbula tasınıo
bu bolumden hazrladılar ortamı kısın istanbulda cekilcek belli oldu bn uzuldum walla bi izmirli olarak
keşke izmir'de devam etseydi ama istanbul'a taşınıyor ne yazık ki.küçük kasabada geçen diziler daha çok hoşuma gidiyor.
yalnız mizah öğelerini biraz daha arttırmaları lazım.çok fazla duygusal olmaya başladı dizi.
bi de sanki dizi biras abartı olmaya basladı olaylar yani biras sacmalamaya basladı sanki ama her dizi de oluo bu malesef