yalnız cok reklam koyuyolar ya gck olmaya basladm walla
reklamla cok kesildi dizi ama gusel gidio bakalm
Çok güzel bir dizi büyük keyifle izliyorum.
Çok Güzel Bir Dizi Keyifle İzliyorum
olaylar gittikce abarı olmaya basladı bnce
yani biras gercekliligini yitirdi gbi bnce biras duzeltmeleri lasım
herzamanki gbi kopya
2 defa ısledim ama guzeldi bence yani bekledigimden iyi cikti efe ye bayıldim,o konusma tarzı esprileri daha da komik kilio ve bi de asli kesinlikle daha guzel
eğer daha da devam ederse kurtlar vadisinden önce güzel bir vakit gecirme olur..gzl dizi
Daghan Külegec cidden cok güzel oynuyr..Diyalogları konusma tarzı sesi agzı cok hoş...Dizide hala persembe günleri birinci oluyo..Tabi yaz dizisi oldugu için reytingler pek fazla önemli deil ama insallah böyle devam eder..
quote:
Orjinalden alıntı: DARK TOWER
Geçenlerde çekimlerin yapıldığı yerlerdeydim. Adamlar İzmir'i kullanmasını biliyor. Hala millet İstanbulda dizi çekmeye devam etsin...
ne olursa olsun tilkinin dönüp dalaşıp geleceği yer kürkçü dükkanı gelmeyen bi zerda bi de b gelincik var tabi kısalar hariç
evt ben de çok seviyorum bu diziyi.özellikle efeye bayılıyorum ama bi bölümünde midem bulanmıştı efeden ama sonra toparladılar neyse ki.
quote:
Orjinalden alıntı: serkan_seko
yalnız cok reklam koyuyolar ya gck olmaya basladm walla
sanki daha önce hiçbir dizinin türkiye uyarlaması yapılmamış gibi konuşmayın.gayet güzel dizi.
biz konusmayalım herkes her diziyi calsın mesela Acemi cadı isimli dizide Sabrinanın birazcık oynanmısı ama gercek seneryo yazanlarını ismini yazmıslar kendilerininkinide
bu dizide o yok asıl senaristlerin ismi yazmıyo
vayy gerçekten güzel yakalmışlar ama ne olursa olsun güzel bir dizi
Şimdi her sahnesi birebir aynı mı ? Yani mesela Çocuğun evden kaçması, lunaparkda silahlı çatışma.. (müthiş saçma bir bölüm dü ayrıca..) bir de bugünkü bölüm sonundaki olay.. Ama onun olacağını sanmam..Bize özgü dür
quote:
Orjinalden alıntı: cyberberkay
biz konusmayalım herkes her diziyi calsın mesela Acemi cadı isimli dizide Sabrinanın birazcık oynanmısı ama gercek seneryo yazanlarını ismini yazmıslar kendilerininkinide
bu dizide o yok asıl senaristlerin ismi yazmıyo
ii güzel tamam söleyinde 15 kere sölemenize gerek yok.anladık dizi orjinal değil.
deniz ve minenin almayadaki sevgilisi çekimler sırasındaki kavgada 2. kattan yere çakılmışlar.ama kırık çıkık felan yok.
yukarda bi arkadas eger dizi amerikadaki gbi giderse aslı ile efe nin sevgili olacagını yazmıs acaba bu kesin doru mu yani dizinin orjinalini izleyen biras bilgi werirse sevinirm
ben de bu diziyi takip ediyorum özellikle bayan oyuncular çok hoş hele mine yi oynayan kız gerçekten çok güzel İngiliz hatunlara benziyo beyaz ten gerçekten bu kadar iyi gider bi hatuna yani su içse boğazından geçtiğini görürüz heralde(hani ingiliz kızlarla ilgili öyle bir geyik var ya)