Şimdi Ara

Kavak Yelleri | Kanal D (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.067
Cevap
2
Favori
100.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Urla genel olarakta güzeldi ondandır belki ama istanbulda da çoğu dizideki gibi sürekli manzara gösterme olayına girmemeleri iyi olmus
  • Son bölüm komikti ama şu kahraman olayı falan çok saçma yawww. Ne o öyle sen kahramanımsın falan..
    Sonra bizim Efe nin başına da gelmeyen kalmadı bee ben kaç yıl yaşadım ist da 1000 de 1 i başıma gelmedi
  • son bölüm Efelerin basıldığı bölümdü sanırım ben koptum orda Efenin motorcuyu pataklaması güzeldi
  • Yok o geçen haftaki bölümdü
  • Kavak Yelleri 23.Bölüm Fragmanı

• yemek yerken annemler izlerken bnde baktm diziye yeni bi muzik gelmis ki sebnem ferahın en sevdiim sarkılarından biridr cok guzel uymus bnce sil bastan ın giris muzigi cok super gercekten
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkan_seko

yemek yerken annemler izlerken bnde baktm diziye yeni bi muzik gelmis ki sebnem ferahın en sevdiim sarkılarından biridr cok guzel uymus bnce sil bastan ın giris muzigi cok super gercekten

Evt Sondaki Şarkı qerçekTende GüzeLdi.
  • quote:

yemek yerken annemler izlerken bnde baktm diziye yeni bi muzik gelmis ki sebnem ferahın en sevdiim sarkılarından biridr cok guzel uymus bnce sil bastan ın giris muzigi cok super gercekten

Ya gerçekten şarkı güzel de her yerde duymaya başladım artık gına geldi...

Oraya dönüyorum zırt! "sil baştan başlamak gerek bazeen"

• bu hafta bayram nedeniyle yayınlamazlar diziyi herhalde
  • güzel dizi şu sıralar takip edemiyorum ama konusu oldukca güzelll
  • Son 3-4 bölümdür resmen pembe dizi havasına bürünmüştü.Ama bugün kü bölüm çok güzeldi
    Hele son çatıya çıkma sahnesinde gülmekten öldüm.Çok saçmaydı ama yine de güldüm valla..Hele o Ayşe teyze çıktığında Osman bey geldiğinde
    Sonda ise tam evlenirken bebek geliyor.Ama gelin damat üzülmüş gibi.Ne var canım bunda hemen atıverin imzaları sonra hastehaneye koşun eğlenceyi de sonra yaparsınız değilmi

• quote:

Orjinalden alıntı: mad skillz

quote:

Ya gerçekten şarkı güzel de her yerde duymaya başladım artık gına geldi...

Oraya dönüyorum zırt! "sil baştan başlamak gerek bazeen"

Evet yaa dizi içinde heryerde çaldılar müziği
    Bu arada normal Silbaştan öyle değil bu senfonik olanı (bilmeyenler için)

• Ben beğendim bu bölümü.Son 4 bölümdür çok güzel gidiyor bence.
  • bu böLümde fena deiLde bu kuzuyuda öpmeyen kaLmadı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eh®imeN

bu böLümde fena deiLde bu kuzuyuda öpmeyen kaLmadı

• quote:

Orjinalden alıntı: eyoruk

Son 3-4 bölümdür resmen pembe dizi havasına bürünmüştü.Ama bugün kü bölüm çok güzeldi
    Hele son çatıya çıkma sahnesinde gülmekten öldüm.Çok saçmaydı ama yine de güldüm valla..Hele o Ayşe teyze çıktığında Osman bey geldiğinde
    Sonda ise tam evlenirken bebek geliyor.Ama gelin damat üzülmüş gibi.Ne var canım bunda hemen atıverin imzaları sonra hastehaneye koşun eğlenceyi de sonra yaparsınız değilmi

Başka bir diziden mi bahsediyorsun yoksa dizinin izlemediğim birkaç dakikasında mı bunlar oldu?

• o izmirdeki bölümler daha güzeldi ya, orda da sürekli urla urla dediler ama urla dan daha çok seferihisar/sığacıkda çekiliyodu dizi,aslıların evi sığacıkdaki kalenin içindeydi, setine şahit olmuştum tatil yaparken...okul urla tarafındaydı. o akkum diye gösterilen yerde (denizin babasının işlettiği sahil) sığacığın hemen yukarısındaydı urla ile uzaktan yakından alakası yoktu :)

bunlar da bilinmiyorsa bilginiz olsun istedim arkadaşlar
  • ßugünkü ßöLümde ßaya GüzeL oLacak Özetine ßaktım.
  • 3O.Bölüm Fragman güzeLmiş bugünkü böLüm güzel oLucak belli
  • Bugündü demi çok çabuk geçiyor be zaman.Daha dün gibi yeni bölüm
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.