Şimdi Ara

Kavga Edicem , Taktik Verir Misiniz ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
2
Favori
4.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kardeş konuşmayla olmaz yüz yüze gelir gelmez kafa at burnuna sonra iki tane çıkar çeneye en son sağ elinle tam avuç içi gelecek şekilde direk omuzdan kuvvet alıp kulağına bir şamar at sonra boynuna dirsek çıkar konuşma felan yalan baktın öbür bebe dalıyo sana diRek hayalarına patlat bi tekme acıma erkekliği o bozdu ama eğer 3-4 kişilerse sıvış çünkü yanındaki bebeye güvenemezsin bi bakmışın şamar oğlanı olmuşun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KurotsuchiMayuri

Bence,ilk vuran sen ol ve hiç konuşma bile direkt kavgaya başla çünkü olay konuşma noktasını geçmiş olacak orda.

Çok doğru söylüyosunuz hocam , peki neresine vurayım kulağına mı çene ya da yanağına mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeRe03

quote:

Orijinalden alıntı: KurotsuchiMayuri

Bence,ilk vuran sen ol ve hiç konuşma bile direkt kavgaya başla çünkü olay konuşma noktasını geçmiş olacak orda.

Çok doğru söylüyosunuz hocam , peki neresine vurayım kulağına mı çene ya da yanağına mı ?

ben de pek kavgayla falan işim olmaz ama ben olsam burun ya da çenesine vururdum.
  • Dostum tekte adamı indirmek istiyorsan çenesine veya burnuna sağlam geçir.Eğer burnuna vurursan burunu tutar biraz sana vakit kalır kırılır büyük ihtimal burnu ama yinede vurabilir sana o yüzden tüm gücünle çeneye geçiriceksin orda sarsılacak adam sonrası sana kalmış

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harunk1994 -- 21 Aralık 2013; 0:55:22 >
  • 11lerden abi ne lan penis boyu gibi

• Taktik ne lan sag sol gir iste
    Ha isine yararsa ben gardimi alir ilk sol ile on hazirlik yapar sag ile nakavt ederim. Hepte ise yarar.

• Ulan şu veletlerin açtığı konulara bak ya gülsem mi ağlasam mı.

11lerden abi getirmiş
  • Lan siz dediğinizin farkinda misiniz ? Kulagina gecir diyen arkadaslar sharlock holmes izleyip geliyosunuz.Kulagina vurursan beyinde hasara bile sebep olursun.Zaten heyecanlisin kulak zari patlar adamin.Sonra al basina belayi.cilizsa madem avcunu cok sıkmadan cene eklemine vur sersemlesin yeter sonra yere düşürür 2 tane vurursun.öyle yok boynuna vurayim kulagina vurayim olmaz.ölebilir bile o zaman suçu alacak misiniz uzerinize ?

• Çene altına iki elinle aynı anda yumruk at, en etkili vuruş budur bence.

Veya boğazına direk salla bir tane ama yumruk değil, nasıl anlatsam şimdi tek elle adamı boğarsın ya onun gibi ama sert bir şekilde boğaz borusuna geçir. Tabi bu baya tehlikeli, dengeli vurursan ölümcül olmaz.

Ondan hemen sonra burnuna yumruk at, denk getirebilirim dersen alttan üste doğru. Ama denk getiremem dersen düz direk yüzüne yapıştırırcasına vur işte.

El titremesi bende de var, ilk hareketinde kendine gelirsin ama kitlenmemeye dikkat et. Çünkü bazıları kitleniyor, elini kaldırmak istese de kaldıramıyor. Mesela kavga sırasında sürekli elini yumruk yapıp aç, sıkıp sıkıp bırak, bu kitlenmeni önler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Harunk1994

Adam kitleniyorum diyor sen sherlock holmes diyorsun, o cılız sherlock holmes olur orada

• ilk vuran kazanır
  • 11. Sınıflardan abi dediğine göre 9. Sınıfsın (biz 1 yas büyüğe abi demezdik nedense).

Daha ilk senen lisede kazasız belasiz geçsin.

Çocukla barışmak için bir şeyler yap, ağzına falan al ne bileyim.

• düşün
  • Koş üstüne atla ve Em onu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeRe03

quote:

Orijinalden alıntı: Arkheramos

Onbirlerden abiyse yaş max 12.

Lise 1 deyim , teke tek çıkacağız , o da yanındagetirecek teke tek çıkarken dalarsa 11 lerden getirdğim abi girecek

Meslek lisesiyse 2 kişi gelmez onlar

• quote:

Orijinalden alıntı: wreckittralph

11. Sınıflardan abi dediğine göre 9. Sınıfsın (biz 1 yas büyüğe abi demezdik nedense).

Daha ilk senen lisede kazasız belasiz geçsin.

Çocukla barışmak için bir şeyler yap, ağzına falan al ne bileyim.

• Dostum az çok tecrübem vardır sokak kavgaları max 1-2 dakikayı geçmez ve 2 tarafta bir birine hunharca saldırır takriben 30-40 saniye sonra köpek gibi solumalar amaçsız ve hedefini bulmayan yumruklar atırlır
    Benim sana önerim 15-20 saniye savunmada dur bırak yumruk sallayıp yorulsun he bu arada yumruk yememek için gardını yani kolarrını 75derece açıyla tut yani ileride umarım yazmakta geç kalmamışımdır ama bu söylediklerim tamamiyle tecrübedir aksini idda eden arkadaşla bilimsel gerçekler altında her türlü tartışırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeymunHusnu

Bir afyonlu olarak çok rahat diyebilirimki afyonluların %90 ı barzodur.Yemin ederim bir yerde afyonluyum demeye utanıyorum istanbulluyum diyorum.Ne zaman memlekete gitsem her seferinde 3-4 kişiye dalmışımdır.

her memlekete gidişimde 3-4 kişiye dalıyorum ne demek ya yerlere yattım

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.