Şimdi Ara

Kavga Edicem , Taktik Verir Misiniz ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
2
Favori
4.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BayGold

Kavga elbet olur nerde ne zaman çıkacağı belli olmaz. Sözleşerek kavga etmeye akıl sır erdirememişimdir.

Lise 2 de idim okulda ilk günüm okul değiştirmişim kimseyi tanımıyorum tenefüste barzonun teki kızın üstüne itti beni o sinirle sert bir şekilde kaşına yumruk attım. Bu sersemledi tam üstüne gidiyorum 2.yi yerleştiricem arkadan dalanlar oldu 3 kişi arkadan saldırmış aralarına aldılar beni orta halli dayak yemiştim(4 kişi arasındayım jet li değilim sonuçta). Çocuk 1 hafta kaşı mor gezdi benimde elmacık kemiği morarmıştı.

Kavgayı en son çare olarak düşün. Ama olursada kesinlikle heyecan yapma dayak yersin

Alıntıları Göster
    İlk vuran kazanır diye bişey yok emin ol buna.
    Çocuk dediğin gibi cılızsa yüzüne vursa işlemiyo bile ama sen yine mesafeni koru.
    Bende çok kavga etmişimdir en son senin dedigin gibi bi cılız çocukla kavga ettim.
    Konuşurken aniden 2 tane yumruk attı.Hafif bi sersemleme sonrasında zaten acıyı hissetmiyosun.
    Bunu duvara doğru yapıştırım bi elimle sıkıca tuttum diğer sağ elimle midesine,diyaframına öyle bi vurdumki ama 15-20 kere garanti vurmuşumdur.Bıraktığımda yere düştü bi an çok korktum nefes alamıyo diye.
    Köpek gibi yerde yatıyodu.Sende bak kavgayı erteliyebilirsen ertele kötü sonuçlar ortaya çıkabilir.

• Sonuç?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeymunHusnu

Sonuç?
    Diz kapağı hocam.
  • Kılıç cevirme cak

• Kavgadan once kafein al. 300 mg kadar ki o da yaklasik 4 shot espresso ediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Faunus

Kavgadan once kafein al. 300 mg kadar ki o da yaklasik 4 shot espresso ediyor.
    Biri kavganın sonucunu bana pm çaksın çok merak ettim
    Umarım CSB değildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: infra_dark

Biri kavganın sonucunu bana pm çaksın çok merak ettim
    Umarım CSB değildir.

Alıntıları Göster
    CSB değildi dimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Howlin Wolf

İlk vuran kazanır gibi saçmalıklara bakma vurduktan sonra donup kalmakta var. Kavgayı engellemeye çalış baktın olmuyor. Vur burnuna gitsin..

Burun önemli burnuna vurusan ilk vuran kazanır gibi bir şey olur
  • Bence sağlam bi kafa at burnuna sonra dayak yesende herkes senin attığın kafayı konuşur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exxample

CSB değildi dimi

Alıntıları Göster
    Sonuç yok beyler . Adamlar 2 kişi gelecekti , dediğiniz gibi 15-20 kişi geldi öğle arasında .Benim yanımda gelcek olan abiyi çağırdım öyle olunca . Orda dağıldılar . Artık kavga çıkışa ertelendi , bu sefer bunlar anlaştığımız gibi yani 2 kişi geleceklerdi . Bekledik bekledik gelmediler . Biz de artık çok kişi gelicek sanırım diyerek 15-20 kişi olduk fakat kimse gelmedi , daha da etmedik kavgayı . Kavga olduğu zaman editlerim konuyu . KESİNLİKLE CSB DEĞİLDİR .

• Çikizen kullanıcısına yanıt
    Kitlenme olayın bende çok oluyor.Adam bana kafa göz dalıyor ben maç seyreder gibi izliyorum kavga kelimesini duyayım zaten elim ayağım titriyor
    Şimdi bakıyorum da tam bir kız gibi yetişmişim

• quote:

Shot mıadam shot dedi ya

• quote:

Orijinalden alıntı: cancan1024

Kitlenme olayın bende çok oluyor.Adam bana kafa göz dalıyor ben maç seyreder gibi izliyorum kavga kelimesini duyayım zaten elim ayağım titriyor

E hocam şimdi nasılsın ? Ben bugün çıkışta çocuğu beklerken pek heyecan yapmadım biraz titredim o kadar .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeRe03

quote:

E hocam şimdi nasılsın ? Ben bugün çıkışta çocuğu beklerken pek heyecan yapmadım biraz titredim o kadar .

Hala aynıyım
    tartışma oldu mu alttan alıp özür diliyorum kavga çıkmasın diye

• Oha şansın olduğunu mu sanıyorsun direk kafanı bir yere vur bayılmış numarası yap

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Shot mıadam shot dedi ya

Espressoyu shot ile olcersin Hatta soyle bir bilgi vereyim Starbucks vs mekanlarda ictigin kahvelerde 2 shot espresso bulunur.

• quote:

quote:

quote:

Shot mıadam shot dedi ya

Espressoyu shot ile olcersin Hatta soyle bir bilgi vereyim Starbucks vs mekanlarda ictigin kahvelerde 2 shot espresso bulunur.

Eğer gerçekse
    Bir daha hakim olmadığım bir konu hakkında yorum yapmayacağım

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-370EDDAE3

quote:

quote:

quote:

Shot mıadam shot dedi ya

Eğer gerçekse
    Bir daha hakim olmadığım bir konu hakkında yorum yapmayacağım

Alıntıları Göster
    Biz ne yazarsak yazalım kavga anında hiçbiri aklına gelmiyecek emin ol. Onun için kavgayı boşver. Meslek liselilerle uğraşılmaz. Dayak yerlerse 20 kişi toplanıp döverler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Arkheramos

Onbirlerden abiyse yaş max 12.

Hocam kahkaha attım sebepsizce

• em onu

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.