tek kişiyse ve kavgada ısrarcıysa ilk vuran sen ol,yoksa dayak yersin engin dayak yeme tecrübelerim ve dayak atma tecrübelerimle yazıyorum bunu, vede adamın burnuna sertçe vur ama burun kemiği kırılmasın hapse düşersin sikayetçi olursa
quote:
Orjinalden alıntı: emre_fb_fb
tek kişiyse ve kavgada ısrarcıysa ilk vuran sen ol,yoksa dayak yersin engin dayak yeme tecrübelerim ve dayak atma tecrübelerimle yazıyorum bunu, vede adamın burnuna sertçe vur ama burun kemiği kırılmasın hapse düşersin sikayetçi olursa
problem neydi o kadar dayak yedin
sağ elinle direk boğazını sık (kafa atmasını zorlaştırırsın) sollada direk burnunun üzerine sağlam oturt ondan sonra sersemler zaten
hocam tam burun kemiğie nişanlanmış bir kafaya mike tyson bile dayanamaz
quote:
Orjinalden alıntı: bestercan
quote:
Orjinalden alıntı: glofrum
quote:
Orjinalden alıntı: paTRon
vurkaç taktiği
verkaç mıydı o yoksa
kapkaç tı ben kolunu bükerek kırarım bükerken cevirip bogazını tutardım kolumla sora da ayagına cerme takarım sora indimi yere indiii wur kır parcala
İki elinle adamın kollarını tutarsan nası yapıcaksın pardon da
Herkes karete kis mübarek..
Neden bir tane aksiyon filmimiz yok bizim.. Baksanıza bol bol figüran var..
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: ouz55
hocam tam burun kemiğie nişanlanmış bir kafaya mike tyson bile dayanamaz
bokscular burun kemigini aldırır
hocam abartmıştık zaten o aldırdı diye karşıdakidemi alrdırıcak
quote:
Orjinalden alıntı: DARK TOWER
quote:
Orjinalden alıntı: MONTAIGNE
Kavga esnasında uygulanacak en iyi taktik ?
Fotodaki adukette +18.
ulan aklınız fikriniz iki bacak arası
Git bi avcı dükkanına kelebek al :D Tekme yumruk yeterli gerek yok ki tesisata :D diyosan elinin en az yer kaplayan tarafıyla ( vurunca basıncı çok olur ) boğaz kesimine geçir.
boğazına sert bir yumruk tam oturtacaksın sora bakarsın "la ne oluyo buna" diye
alıcaksın bi mp5 korkudan altına yapmazsa neyim (tabi mp5 bulursanız :D)
quote:
Orjinalden alıntı: !pT!D@
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: bestercan
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: paTRon
vurkaç taktiği
verkaç mıydı o yoksa
kapkaç tı ben kolunu bükerek kırarım bükerken cevirip bogazını tutardım kolumla sora da ayagına cerme takarım sora indimi yere indiii wur kır parcala
İki elinle adamın kollarını tutarsan nası yapıcaksın pardon da
2 elinle tutmucaksın adam yumruk atarken yada elini bos bi anda tek elle yakalayıp cevirceksin bi b#k yapamaz zatn istersen kırarsın dier elinle de karın bosluguna yumruk
Eğer utanmıyorsan ayaklarına kapan ve affet beni falan de eğer affetmezse sen beni nasıl affetmezsin len de çak kafayı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme