Şimdi Ara

Kavga mı etsem napsam ( lise ) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
85
Cevap
0
Favori
3.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BaySahin

quote:

Orijinalden alıntı: trustem.111

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HungerGames

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sadist ☼

quote:

Amasya Macit Zeren'de misin?

Evet hocam yoksa atıştığım çocuk musun.

Sen bittin oğlum. Yarın gelme okula yoksa gördüğün son gün olacak. Sabah arkadaşlarınla falan gel bence okula. Ya da vedia zeren'e falan kaç. Küçüklerin yanında oku. Ödlek seni.

DH'li, DH'linin kardeşidir. Aranızdaki problemi çözün. Aynı forumu paylaşıyorsunuz.

Şaka bir yana, gerekmedikçe teneffüslerde dışarıya çıkma. Veya çıktığın zaman elemanı gördüysen yolunu değiştir, boş yere sataşır belki. Öğle arasında yemeğe inersen görebilirsin. Bunun için annene önceden söyleyebilirsin, sana yiyecek bir şeyler hazırlayabilir öğle arasında yemen için.
    İkimiz de böyle tiplerle uğraşıyoruz kardeşim.

Ben barışmam onunla. Onun kafasını bir böcek gibi ezeceğim.

Neyse şaka maka mada faka. @Sadist ☼ kardeşim. Ben de Alptekindeyim, 12. sınıfım.

Ben bile tırstım kilometrelerce öteden

Aynı ildeyiz diye bir şaka yapalım dedim.

Bu arada elemanı tanımıyorum ama okullarımızın arası 5-10 dakikalık mesafe.

Yeni gelmiş olacak ki tanımıyorum. Yoksa o mıntıka benden sorulur.

Konudışında takılıyorsun, delikanlı adamsın demek bu arkadaşın o kendini bilmezlerden yana bir sıkıntı çekmeyeceği konusunda, böyle birşey olsa da birilerinin kulağını çekeceğin konusunda senin yazdıklarından sonra neredeyse eminim hocam

Trustem, doğru tespit hocam. 12 olmuş da adam olamamış o eleman. Biz de 12'yiz ama yeri geldi mi 9. sınıftan (hocalarının önerdiği kaynak) kitap alamayan arkadaşlara para verdik. Kantinde tost alamayan arkadaşları yemekhaneye yazdırdık. Birkaç yoksul kardeş vardı, yardım ettik arkadaşlarla. Hocalarla problemleri olduğunda biz gittik. Okul başkanı falan da değiliz. Amaç yeni arkadaşlara yardım etmek. Hele yoksul olunca, hepten ezik duruma düşmesinler diye. Biz de 9 olduk, bizi de ezdiler, sindirdiler. Oradan biliyorum, zor bir şey yani küçûk gibi görünse de.

@Nihilous kardeş, bana baş nihilist derler. Hiççiyim ben. Hiçbir şeyden, hiç kimseden korkum yok Allah'a şükür. Karışma sen, bende.

Allah senden razı olsun.. ismini söyle ismen dua edeceğim hocam..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: MyWorldLife

quote:

Orijinalden alıntı: İçen Arı

O nasıl Fen Lisesi ya?

+1 hala bende o noktaya takılmış durumdayım.

Burası Amasya kardeşler...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HungerGames

quote:

quote:

quote:

Amasya Macit Zeren'de misin?

Evet hocam yoksa atıştığım çocuk musun.

Sen bittin oğlum. Yarın gelme okula yoksa gördüğün son gün olacak. Sabah arkadaşlarınla falan gel bence okula. Ya da vedia zeren'e falan kaç. Küçüklerin yanında oku. Ödlek seni.

DH'li, DH'linin kardeşidir. Aranızdaki problemi çözün. Aynı forumu paylaşıyorsunuz.

Şaka bir yana, gerekmedikçe teneffüslerde dışarıya çıkma. Veya çıktığın zaman elemanı gördüysen yolunu değiştir, boş yere sataşır belki. Öğle arasında yemeğe inersen görebilirsin. Bunun için annene önceden söyleyebilirsin, sana yiyecek bir şeyler hazırlayabilir öğle arasında yemen için.
    İkimiz de böyle tiplerle uğraşıyoruz kardeşim.

Ben barışmam onunla. Onun kafasını bir böcek gibi ezeceğim.

Neyse şaka maka mada faka. @Sadist ☼ kardeşim. Ben de Alptekindeyim, 12. sınıfım.

Ben bile tırstım kilometrelerce öteden

Aynı ildeyiz diye bir şaka yapalım dedim.

Bu arada elemanı tanımıyorum ama okullarımızın arası 5-10 dakikalık mesafe.

Yeni gelmiş olacak ki tanımıyorum. Yoksa o mıntıka benden sorulur.

Konudışında takılıyorsun, delikanlı adamsın demek bu arkadaşın o kendini bilmezlerden yana bir sıkıntı çekmeyeceği konusunda, böyle birşey olsa da birilerinin kulağını çekeceğin konusunda senin yazdıklarından sonra neredeyse eminim hocam

Trustem, doğru tespit hocam. 12 olmuş da adam olamamış o eleman. Biz de 12'yiz ama yeri geldi mi 9. sınıftan (hocalarının önerdiği kaynak) kitap alamayan arkadaşlara para verdik. Kantinde tost alamayan arkadaşları yemekhaneye yazdırdık. Birkaç yoksul kardeş vardı, yardım ettik arkadaşlarla. Hocalarla problemleri olduğunda biz gittik. Okul başkanı falan da değiliz. Amaç yeni arkadaşlara yardım etmek. Hele yoksul olunca, hepten ezik duruma düşmesinler diye. Biz de 9 olduk, bizi de ezdiler, sindirdiler. Oradan biliyorum, zor bir şey yani küçûk gibi görünse de.

@Nihilous kardeş, bana baş nihilist derler. Hiççiyim ben. Hiçbir şeyden, hiç kimseden korkum yok Allah'a şükür. Karışma sen, bende.

Allah senden razı olsun.. ismini söyle ismen dua edeceğim hocam..

Estağfirullah hocam. Sakin ol.

Gerek yok hocam, herkesin yapması gerektiği halde unutulan şeyler bunlar. Ben orta okulda bir yıl karne günü okula terlikle gelen bir arkadaş biliyorum. Dalga geçiyorlardı. İkinci spor ayakkabımı annemin o arkadaşın annesini bulması vasıtasıyla vermiştim. Ertesi gün herkes mal gibi kalmıştı yahu. Millet dalga geçmeye yer arıyor. Kimse demiyor ki yardımcı olalım. Ne eksildi, battık mı sanki. Böyle anlatıyorum ama ismimiz cismimiz belli değil diye anlatıyorum. Mesela babamdan haftalık harçlık alıyordum, borç isteyen arkadaşlara (yoksul olanlara) borç değil de, direkt öylesine veriyordum. Sonra babam cüzdanımı kontrol etmişti birkaç kez. Dayak yedik parayı kötü şeylere harcıyoruz sandığı için. Neyse, işin özü, dualık bir şey yok. Eyvallah. :)

Ertesi gün derken, karne gününden sonra pikniğe gitmiştik. Geç kaldık ama öyle bir gün sonra gittik son senemiz diye. Yanlış anlaşîlmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Milfka -- 18 Eylül 2013; 21:25:39 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• İlk kez beyaz Müslüman gören afrikalilarin videosu vardı, onlar kadar samimiyim

• trustem.111 kullanıcısına yanıt
    Estağfirullah. :)

Dediğim gibi bunlar yapılmalı ki öğrencilik gerçekten öğrencilik olsun. O arkadaş yerinde ben olsam ne olur diye düşünmek lazım. Ayağında eski bir terlikle okula geliyorsun. Yahu o görüntüyü hiç unutamıyorum ya.
    Sınıfta duyma engelli arkadas vardı mesela. Kulaklığına zarar gelmişti. Hiç hatırlamıyorum ne olduğunu da... Sınıftakı kızlar para toplamıştı herkesten o arkadaş için. Ertesi gün arkadaşın annesi gelmişti sınıfa, elinde bir tepsi börekle. Ağlamıştı kadın falan. Yani iyi ki de olmuş bu olaylar. (Taa ilkokulda olmuştu bu olay) Şimdiki lise arkadaşlarımd bazıları gibi olmamışım. Bir bakıyorsun, elinde tepeme yiyecekle yoksul bir arkadaşın önünden geçiyor. Sonra sen gidiyorsun, Ahmet/Mehmet, benim sana borcum mu vardı ya? Gel bir şeyler ısmarlayayım da ödeşelim vs. Yani bazı zamanlar hakikaten parasız kaldım yardım edicez diye ama yok yani hiç de pişmanlık duymuyorum.
    Neyse hocam. Duygulandırdın lan beni. Böyle konularda sulugözlüyümdür ben.

• quote:

Estağfirullah. :)

Dediğim gibi bunlar yapılmalı ki öğrencilik gerçekten öğrencilik olsun. O arkadaş yerinde ben olsam ne olur diye düşünmek lazım. Ayağında eski bir terlikle okula geliyorsun. Yahu o görüntüyü hiç unutamıyorum ya.
    Sınıfta duyma engelli arkadas vardı mesela. Kulaklığına zarar gelmişti. Hiç hatırlamıyorum ne olduğunu da... Sınıftakı kızlar para toplamıştı herkesten o arkadaş için. Ertesi gün arkadaşın annesi gelmişti sınıfa, elinde bir tepsi börekle. Ağlamıştı kadın falan. Yani iyi ki de olmuş bu olaylar. (Taa ilkokulda olmuştu bu olay) Şimdiki lise arkadaşlarımd bazıları gibi olmamışım. Bir bakıyorsun, elinde tepeme yiyecekle yoksul bir arkadaşın önünden geçiyor. Sonra sen gidiyorsun, Ahmet/Mehmet, benim sana borcum mu vardı ya? Gel bir şeyler ısmarlayayım da ödeşelim vs. Yani bazı zamanlar hakikaten parasız kaldım yardım edicez diye ama yok yani hiç de pişmanlık duymuyorum.
    Neyse hocam. Duygulandırdın lan beni. Böyle konularda sulugözlüyümdür ben.

doldu gözlerim benim de öyle yollu herifler de işte adamız diye geçiniyorlar ya.. birşey diyemiyorum linç edesim var

• trustem.111 , BaySahin Hocam ikinizden de Allah razı olsun. Ben geri de duracağım adam bu arada 12 değil 10.sınıf. Gözüm az çok kesiyor ama beklemek lazım geleli daha 4-5 gün olmuş kavga çıkarmış olmaz. Kötü kavga etmem iri yarı bir şey de değilim ama kavgayı sevmem yani. O çocuk daha üstüme gelir mi bilmem gelirse cevabını vereceğim alttan aldığım halde devam ederse. Kavga istiyorsa kavga babasının ahırı değil burası zaten. BaySahin sizin okulda bizim burdan 2 kişi var 12'de tanır mısın bilmem onlarda sorar bana karışan var mı diye ama ben birilerine birilerini dövdürmeyi hoş bulmam.

0llie Hocam biliyorum o duyguyu bir şey yapamadın diye sonradan kendini parçalıyorsun çok kötü hissediyorsun.

C_engizhan Hocam çok aşırı şekilde üstüme gelmedi eskiden de olmuştu böyle şeyler küçükken ama eskiden insan sonuçların ne olacağını düşünmeden kavga edebiliyordu. Zaten çok abartılı şeyler yapmadı ama kendime yediremiyorum bana posta koymasını, alışık değilim böyle durumlara.

• Kimmiş o iki kişi kardeşim? Tanırım herhalde.

Bu arada, hele bir de 10. Sınıfmış, ne havası varmış çocuğun. Ben de dövmem ama en azından bir ayar çekeceksin.

• quote:

Kimmiş o iki kişi kardeşim? Tanırım herhalde.

Bu arada, hele bir de 10. Sınıfmış, ne havası varmış çocuğun. Ben de dövmem ama en azından bir ayar çekeceksin.

Ali Kasap ve Sarphan Çam. Tuhaf tiplerdir biraz.
    Ama ikisi de bizim burda oturuyorlar zaten samimi değilim pek arada futbol oynarım onlarla o kadar.
    Hocam şimdi yeni gelmişim okula normalde sabretmezdim bu kadar ama ne biliyim bir an gelip daha önce yaşamadığım gibi bana laflar diyince dondum kaldım adam gibi laf da veremedim.

• Meram Fen Lisesindeyim, hiç gerek yok artistler işte, korkutcan biraz . Bu sene 10. sınıfım arkadaşlarımla falan 9'lara sataşmıyoruz arkadaş gibi takılıyoruz çünkü çok saçma bir şey bu. Ezmişlerdir onu 9'da
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speedy-Step

Meram Fen Lisesindeyim, hiç gerek yok artistler işte, korkutcan biraz . Bu sene 10. sınıfım arkadaşlarımla falan 9'lara sataşmıyoruz arkadaş gibi takılıyoruz çünkü çok saçma bir şey bu. Ezmişlerdir onu 9'da

Egosunu tatmin ediyo işte beyinsiz. Bizim 9 larda hiç ses çıkarmıyor ya gülüyorlar yada hiç tepki vermiyorlar. Karşılarında gülmek için kendilerini nasıl zorluyorlar bir görsen. Onlar öyle yaptıkça bunlar da g*t buluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MyWorldLife

quote:

Orijinalden alıntı: İçen Arı

O nasıl Fen Lisesi ya?

+1 hala bende o noktaya takılmış durumdayım.

Ogle liselerde daha cok oluyo sahsen benim lisemde 10. Sinif 9.sinifa atarlanacak o cocuk yasamaz Sinifindan alirlar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Speedy-Step

Meram Fen Lisesindeyim, hiç gerek yok artistler işte, korkutcan biraz . Bu sene 10. sınıfım arkadaşlarımla falan 9'lara sataşmıyoruz arkadaş gibi takılıyoruz çünkü çok saçma bir şey bu. Ezmişlerdir onu 9'da

Egosunu tatmin ediyo işte beyinsiz. Bizim 9 larda hiç ses çıkarmıyor ya gülüyorlar yada hiç tepki vermiyorlar. Karşılarında gülmek için kendilerini nasıl zorluyorlar bir görsen. Onlar öyle yaptıkça bunlar da g*t buluyor.

Hiç iplemeseniz bir şey olmaz. Takma yani vurursa da veya "çömez" gibi laflar ederse de aynen şöyle de "senin o çöm diyen ağzının yayını s..." Ya iyice atarlanır sen de müdüre şikayet edersin çocuğun işi zora girer ya da asla bulaşmaz bir daha

• quote:

quote:

Ama ikisi de bizim burda oturuyorlar zaten samimi değilim pek arada futbol oynarım onlarla o kadar.
    Hocam şimdi yeni gelmişim okula normalde sabretmezdim bu kadar ama ne biliyim bir an gelip daha önce yaşamadığım gibi bana laflar diyince dondum kaldım adam gibi laf da veremedim.

Yuh. Sarphan Çam mı? Zırtapoz diyorduk biz ona yaa. Hahaha... İkisini de tanıyorum 12-E'de ler. Sarphanla lise 1'de aynı sınıftaydık. :)) Ali'yi de tanıyorum. Çok yakın arkadaşlarım.

Neyse, bana kalırsa karşına çıkarsa bir daha çocuk, konuş. Kavga falan mı istiyorsun de. İstiyorsa yer saat belirleyin, intikal edelim. Hatta alptekinin karşısındaki boş inşaata gelmelerini söyle. Ki sen çocuğun karşısında ciddi ciddi konuşursan geri adım atacaktır %100. Bu bu kadar basit. Buralarda öyle kolay adam dövülmüyor. Sen meraklanma. Biz Alptekin'den koşa koşa geliriz. Zaten yeteriz birkaç kişi ya, Allah'a şükür. Biz kavgaya dayak yemek için giriyorduk. Hayatta hiç dayak yiyemedim. (!) Her seferinde yumruğu çaktıktan sonra sonra ayırıyorlardı. Bizim yanımıza kâr kalıyordu. Bir şey yapamadan gidiyordu karşı taraf. Sakın tırsma ha. Kimse kimseyi dövemez öyle kolay kolay. 12ler dövse yapsa hadi neyse de, 10 sınıflar hiçbir halt yapamaz.

• quote:

quote:

quote:

Yuh. Sarphan Çam mı? Zırtapoz diyorduk biz ona yaa. Hahaha... İkisini de tanıyorum 12-E'de ler. Sarphanla lise 1'de aynı sınıftaydık. :)) Ali'yi de tanıyorum. Çok yakın arkadaşlarım.

Neyse, bana kalırsa karşına çıkarsa bir daha çocuk, konuş. Kavga falan mı istiyorsun de. İstiyorsa yer saat belirleyin, intikal edelim. Hatta alptekinin karşısındaki boş inşaata gelmelerini söyle. Ki sen çocuğun karşısında ciddi ciddi konuşursan geri adım atacaktır %100. Bu bu kadar basit. Buralarda öyle kolay adam dövülmüyor. Sen meraklanma. Biz Alptekin'den koşa koşa geliriz. Zaten yeteriz birkaç kişi ya, Allah'a şükür. Biz kavgaya dayak yemek için giriyorduk. Hayatta hiç dayak yiyemedim. (!) Her seferinde yumruğu çaktıktan sonra sonra ayırıyorlardı. Bizim yanımıza kâr kalıyordu. Bir şey yapamadan gidiyordu karşı taraf. Sakın tırsma ha. Kimse kimseyi dövemez öyle kolay kolay. 12ler dövse yapsa hadi neyse de, 10 sınıflar hiçbir halt yapamaz.

Hocam onların bu olaydan haberi olmasın söylemesen iyi olur lütfen. Sonra konuşulsun istemiyorum çiflikte küçük ortam hemen yayılır.
    Hocam adam dövdürme gibi bir huyum yoktur Allah razı olsun yine de. Ama onu döversem de başka adamlarla gelirse o zaman size ulaşırım zaten.

• Tamam merak etme söylemem. Ama bir sorun olursa bir mesaj çak yahu. Biz de çakalım birilerine.

Huzur bozanın, huzurunu bozarız.

Adios.

• kavgalık bir durum yok ama etmen gerekirse çekinme derim ya dayak yersin ya atarsın. adının korkağa çıkmasından iyidir.
  • Kavgadan çekinmemin bir sebebi de açıkcası korkmak. Ama acısından veya dayak yemekten korkmak değil. Vücudum özellikle yüzüm en ufak darbede kıpkırmızı mosmor oluyor ben adamı dövsem bile suratıma vuracağı bir yumruk onu dövmüş gibi gösterebilir. Okulda mor gözle gezmek istemiyorum.
  • quote:

Kavgadan çekinmemin bir sebebi de açıkcası korkmak. Ama acısından veya dayak yemekten korkmak değil. Vücudum özellikle yüzüm en ufak darbede kıpkırmızı mosmor oluyor ben adamı dövsem bile suratıma vuracağı bir yumruk onu dövmüş gibi gösterebilir. Okulda mor gözle gezmek istemiyorum.

Benim gibi ol. Sinirlendiğim zaman kendimi kaybedip saldırıyorum.

Edit: Olma olma. O bir hastalık gibi bir şey. Ben bu yüzden en yakın arkadaşıma saldırmıştım. Bir anda oluyor. :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Milfka -- 18 Eylül 2013; 23:45:45 >

• quote:

quote:

Kavgadan çekinmemin bir sebebi de açıkcası korkmak. Ama acısından veya dayak yemekten korkmak değil. Vücudum özellikle yüzüm en ufak darbede kıpkırmızı mosmor oluyor ben adamı dövsem bile suratıma vuracağı bir yumruk onu dövmüş gibi gösterebilir. Okulda mor gözle gezmek istemiyorum.

Benim gibi ol. Sinirlendiğim zaman kendimi kaybedip saldırıyorum.

Kaplanın gözleri.
    Fena gaza geldim dayak yersem kendime çok gülerim he.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.