Şimdi Ara

Kavga mı etsem napsam ( lise ) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
3.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fear of the Dark -- 19 Eylül 2013; 0:10:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaySahin

quote:

Orijinalden alıntı: trustem.111

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HungerGames

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sadist ☼

quote:

Amasya Macit Zeren'de misin?

Evet hocam yoksa atıştığım çocuk musun.

Sen bittin oğlum. Yarın gelme okula yoksa gördüğün son gün olacak. Sabah arkadaşlarınla falan gel bence okula. Ya da vedia zeren'e falan kaç. Küçüklerin yanında oku. Ödlek seni.

DH'li, DH'linin kardeşidir. Aranızdaki problemi çözün. Aynı forumu paylaşıyorsunuz.

Şaka bir yana, gerekmedikçe teneffüslerde dışarıya çıkma. Veya çıktığın zaman elemanı gördüysen yolunu değiştir, boş yere sataşır belki. Öğle arasında yemeğe inersen görebilirsin. Bunun için annene önceden söyleyebilirsin, sana yiyecek bir şeyler hazırlayabilir öğle arasında yemen için.
    İkimiz de böyle tiplerle uğraşıyoruz kardeşim.

Ben barışmam onunla. Onun kafasını bir böcek gibi ezeceğim.

Neyse şaka maka mada faka. @Sadist ☼ kardeşim. Ben de Alptekindeyim, 12. sınıfım.

Ben bile tırstım kilometrelerce öteden

Aynı ildeyiz diye bir şaka yapalım dedim.

Bu arada elemanı tanımıyorum ama okullarımızın arası 5-10 dakikalık mesafe.

Yeni gelmiş olacak ki tanımıyorum. Yoksa o mıntıka benden sorulur.

Konudışında takılıyorsun, delikanlı adamsın demek bu arkadaşın o kendini bilmezlerden yana bir sıkıntı çekmeyeceği konusunda, böyle birşey olsa da birilerinin kulağını çekeceğin konusunda senin yazdıklarından sonra neredeyse eminim hocam

Trustem, doğru tespit hocam. 12 olmuş da adam olamamış o eleman. Biz de 12'yiz ama yeri geldi mi 9. sınıftan (hocalarının önerdiği kaynak) kitap alamayan arkadaşlara para verdik. Kantinde tost alamayan arkadaşları yemekhaneye yazdırdık. Birkaç yoksul kardeş vardı, yardım ettik arkadaşlarla. Hocalarla problemleri olduğunda biz gittik. Okul başkanı falan da değiliz. Amaç yeni arkadaşlara yardım etmek. Hele yoksul olunca, hepten ezik duruma düşmesinler diye. Biz de 9 olduk, bizi de ezdiler, sindirdiler. Oradan biliyorum, zor bir şey yani küçûk gibi görünse de.

@Nihilous kardeş, bana baş nihilist derler. Hiççiyim ben. Hiçbir şeyden, hiç kimseden korkum yok Allah'a şükür. Karışma sen, bende.

Allah senden razı olsun.. ismini söyle ismen dua edeceğim hocam..

Estağfirullah hocam. Sakin ol.

Gerek yok hocam, herkesin yapması gerektiği halde unutulan şeyler bunlar. Ben orta okulda bir yıl karne günü okula terlikle gelen bir arkadaş biliyorum. Dalga geçiyorlardı. İkinci spor ayakkabımı annemin o arkadaşın annesini bulması vasıtasıyla vermiştim. Ertesi gün herkes mal gibi kalmıştı yahu. Millet dalga geçmeye yer arıyor. Kimse demiyor ki yardımcı olalım. Ne eksildi, battık mı sanki. Böyle anlatıyorum ama ismimiz cismimiz belli değil diye anlatıyorum. Mesela babamdan haftalık harçlık alıyordum, borç isteyen arkadaşlara (yoksul olanlara) borç değil de, direkt öylesine veriyordum. Sonra babam cüzdanımı kontrol etmişti birkaç kez. Dayak yedik parayı kötü şeylere harcıyoruz sandığı için. Neyse, işin özü, dualık bir şey yok. Eyvallah. :)

Ertesi gün derken, karne gününden sonra pikniğe gitmiştik. Geç kaldık ama öyle bir gün sonra gittik son senemiz diye. Yanlış anlaşîlmasın.

Yaptığın iyilikleri neden burda anlatma gereği duyuyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yürüyenmerdiven -- 19 Eylül 2013; 0:32:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: The Rolling Stones

Kaç puanla alıyor lan o liseye.

kontenjan artışı sonunda elini kolunu sallayan giriyo.sonuçta da böyle dallamalar bir hayli oluyo
  • Fen lisesinde bu kadar kroluk hiç görmemiştim daha önce bizim zamanımızda meslek ve düz liseler böyle olurdu anadolular cool olurdu fenler direk çalışkan tek kavga bile olmayan yerlerdi.. Ha şunuda diyeyim benim tavsiyemde kavga etmemen daha önünde 3 senen var adın çıkar bişey olur dayak yersen birde bu sefer okuldan bile ayrılmaya kadar gidebilir. Lisedeki kavgalar da böyle en deli dolu dönemler bıçak falan çok rahat olur. O yüzden çok dikkat et ben düz lisedeydim epey kavga gördüm bıçaklanma gördüm, başına dert alma ilk takmamaya çalış cevaplama falan baktın olacak gibi değil ailenlede paylaş bu durumu çıkışta dal olmassa okulunu değişirsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: losto

Fen lisesinde bu kadar kroluk hiç görmemiştim daha önce bizim zamanımızda meslek ve düz liseler böyle olurdu anadolular cool olurdu fenler direk çalışkan tek kavga bile olmayan yerlerdi.. Ha şunuda diyeyim benim tavsiyemde kavga etmemen daha önünde 3 senen var adın çıkar bişey olur dayak yersen birde bu sefer okuldan bile ayrılmaya kadar gidebilir. Lisedeki kavgalar da böyle en deli dolu dönemler bıçak falan çok rahat olur. O yüzden çok dikkat et ben düz lisedeydim epey kavga gördüm bıçaklanma gördüm, başına dert alma ilk takmamaya çalış cevaplama falan baktın olacak gibi değil ailenlede paylaş bu durumu çıkışta dal olmassa okulunu değişirsin..

Sorun bitti denebilir. Bizim 9'lardan birsürü kişi 10'ları şikayet etmiş. Bugün sırada 10'ları rezil etti müdür.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: losto

Fen lisesinde bu kadar kroluk hiç görmemiştim daha önce bizim zamanımızda meslek ve düz liseler böyle olurdu anadolular cool olurdu fenler direk çalışkan tek kavga bile olmayan yerlerdi.. Ha şunuda diyeyim benim tavsiyemde kavga etmemen daha önünde 3 senen var adın çıkar bişey olur dayak yersen birde bu sefer okuldan bile ayrılmaya kadar gidebilir. Lisedeki kavgalar da böyle en deli dolu dönemler bıçak falan çok rahat olur. O yüzden çok dikkat et ben düz lisedeydim epey kavga gördüm bıçaklanma gördüm, başına dert alma ilk takmamaya çalış cevaplama falan baktın olacak gibi değil ailenlede paylaş bu durumu çıkışta dal olmassa okulunu değişirsin..

Sorun bitti denebilir. Bizim 9'lardan birsürü kişi 10'ları şikayet etmiş. Bugün sırada 10'ları rezil etti müdür.

Buna sevindim senin için en iyisi olmuş müdür falan girdiyse daha uzatırlarsa çıkamazlar bu işten.

• adının korktuya çıkmasından iyidir. korkup kaçarsan kaybedersin ve hep korkak olursun. ama duruşunu bozmaz isen en azından dayak yediye çıkar adın o kadar. kavgada dayak bir izde biterse ilk atağı sen yap vur gözünün üstüne onun gözü morarsın.
  • Bu çocuk aynı bana benziyo la çokmu korkunç oluyomdur
  • bizim sınıftada var böyle bi tip bi sene kalmış
    bütün sınıf bundan korkuyor hani çocukta tuhaf bi tip salak salak hareketler sataşmalar felan
    yok az kaldı dalıcam buna
    kavga konusunda sıkıntım yok dayak yesemde sorun olmaz
    ama korkmak çok farklı bişey ya

sen ona karşı gel ilk başlarda sorun olur ondan sonra sesi çıkmaz bidaha
  • isde coozum yolu adimlari izle
    1 cocuk yanina geldimi artislikmi yapti şu cevabi ver sen kime artistlik yapiyosun len dedigin anda yani 1 sn sonra
    2. Bİ KAFAYI ÇAK
    3. BİLİGİNE DİZİNLE VUR
    4.KARNİNİN TAM ORTASİNA Bİ TEKME
    5.SONRA KAFASİNDAN DUTDUGUN GİBİ DUVARA YADA OTURAKLARDAN BİRİNE VUR KAFASİNİ
    6. TEKRAR KAFASİNİ AL GENE BİR YERE VUR
    7.O ARTİK SERSEMLEDİ DAHA BİSEY YAPAMAZ BAKTİM KÖPEKLERİ GELİYOR HEMEN COCUGU KALDİR BİR TORNAVİDA YADA CAM PARCASİ İLE KİMSENİN GOREMİYECEGİ SEKİLDE COCUGUN BOBREK TARAFİNA YANASTİR GELİRSENİN BATİRRİM BU OLAYİ SESSİZCE KAPATİYORMUSUNUZ YOKSA BATİRAYİM Mİ DE ONLAR MUTLAKA GERİ ADİM ATARLAR BAK DENE

ZAMANİNDA (AMD HASTASİ 044 ) KENDİSİ DENEMİSTİR ONDAN SONRA DAHA YANAŞAN OLMAMİSTİR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AMD HASTASI 044 -- 21 Eylül 2013; 5:07:34 >
  • quote:

Arkadaş CSB tarzı yorumlar yapacaklar yazmasınlar, ciddi yorumlar beklediğim için açtım buraya konuyu baştan söyleyeyim. Lütfen okuyup tecrübelerinizle yorum yapın ihtiyacım var.

Lise 1'inci sınıftayım Amasya Fen Lisesindeyim. Bugün oldu bu olay. Şimdi ben bir köşede arkadaşımla oturmuştum fotoğraf felan çekiyoduk telefondan öğle arasıydı.
    Adamın biri geldi yanıma 9. sınıf olduğumu biliyordu. Futbol tunuvası için okulda kuralar çekilecekti geldi bu benim yanıma '' Kalk git bana kalem kağıt getir'' dedi. Ben de '' Yukarda defterle kalemim şimdi oraya çıkamam '' dedim sonra bu tehditkar konuşmalara başladı ben de diklendim buna. Biraz konuştuktan sonra sağ tarafa baktım 11-12. sınıftan birkaç kişi bana ters ters bakıyordu. Ben çocuğa sinirlenmiştim kavgaya kadar götürürdüm ama uzatmadım sonra işte ayrıldım gittim ordan.
    Ama içimde kalmıştı benle çok tehditkar konuşmuştu ben de benden büyük diye fazla uzatmadığım halde bayağı bir üstüme gelmişti. Sonra çocuğun sadece bana değil tüm 9'lara diklendiğini fark ettim. Son tenefüs baktım 10.sınıfların olduğu sınıftan çıkıyo arkadaşlarıyla sanırım 10.sınıftı çok büyük biri gibi de durmuyordu zaten. Yanıma geldi yanında uzun boylu bir arkadaşı vardı. Bana adımı sordu ben de ''Napacan'' dedim sonra bana ''Bir daha bugünki gibi olmasın Ömer tamam mı ?'' dedi cevap vermedim sonra soruyu birkaç kere söyleyince ben de ''Hı tamam'' dedim.

Arkadaşlar bizim okulda özellikle 10'lar bizim 9'lara çok dayılanıyorlar ayak işlerini felan yaptırmaya çalışıyorlar laf söylüyorlar bizimkiler de karşı gelmiyor ben karşı gelince de böyle olaylar oldu. Dikkat ettim zaten bu çocuğa 10'lardan özellikle bu çocuk 9'lara çok takılıyor bayağı bir de çevresi var sanırım okulda.
    Ama ben öyle bir yapı değilim o çocuk bana öyle posta koydu ya hala rahat duramıyorum içime çok pis oturdu bu. Kavga etsem döver miyim bilmiyorum ama çocuğun çevresi de var 11-12 lerin bana bakışlarını da gördüm bunlar benim kavgadan sonra felan da başıma bela olur diye düşünüyorum. Aklımdan tuvalette tek yakaladığımda bıçakla vs. korkutmak bile geçti. Gerçekten inanılmaz içime oturdu bu olay. Çocuk da öyle gıcık bir tip ki herkese böyle sataşıyor. Eminim birkaç sefer daha gelebilir üstüme okulun adeti midir bilmem ama bu 10'lar hep bizle uğraşıyorlar. Ama bu çocuk kavga ister gibi hareketler yapıyor acayip sinir oldum.

Sizce ne yapmalıyım bir daha üstüme gelirse kavga mı edeyim? Çevrem de var bizim okula 10 dk uzaktan Lise 4'ten tanıdıklarım var bu çocuğu çok rahatlıkla dövdürebilirim belki kendim de döverim ama yemiyor nedense. Bunlar yakında zehir ederler okulu bana kavga edersek böyle düşünüyorum.

YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM ?

ben 9.sınıftayken tüm 10 lara 11 lere biz dikleniyoduk bize kimse sesini çıkaramıyodu ben birkere dayak yedim ertesi gün okul çıkışında tüm tribünü toplayıp gitmiştim

• Hocam kavgalarda artık yumruktan çok bıçak sallıyolar.

Herkezede dayılanıyomuş kendini adam sanan hayvansı tiplerden demekki.
    Yumruk yumruğa olsa git diycem boşver böğrüne taktırmaya gerek yok bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UçamayanZüperGahraman -- 21 Eylül 2013; 12:25:39 >
  • lise 4'lerden yardım istersen hallederler. Çok gördük 10'a geçip 9'lara artistlik taslayanları
  • quote:

quote:

Kavgadan çekinmemin bir sebebi de açıkcası korkmak. Ama acısından veya dayak yemekten korkmak değil. Vücudum özellikle yüzüm en ufak darbede kıpkırmızı mosmor oluyor ben adamı dövsem bile suratıma vuracağı bir yumruk onu dövmüş gibi gösterebilir. Okulda mor gözle gezmek istemiyorum.

Benim gibi ol. Sinirlendiğim zaman kendimi kaybedip saldırıyorum.

Edit: Olma olma. O bir hastalık gibi bir şey. Ben bu yüzden en yakın arkadaşıma saldırmıştım. Bir anda oluyor. :(

Harbiden kötü bir şey bide sonra pişman oluyosun herife bir tane vurduktan sonra bide bir güç geliyor sanki adam senden kalıplıda olsa tek koyuşa bayılıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Kooltrik

quote:

quote:

Kavgadan çekinmemin bir sebebi de açıkcası korkmak. Ama acısından veya dayak yemekten korkmak değil. Vücudum özellikle yüzüm en ufak darbede kıpkırmızı mosmor oluyor ben adamı dövsem bile suratıma vuracağı bir yumruk onu dövmüş gibi gösterebilir. Okulda mor gözle gezmek istemiyorum.

Edit: Olma olma. O bir hastalık gibi bir şey. Ben bu yüzden en yakın arkadaşıma saldırmıştım. Bir anda oluyor. :(

Harbiden kötü bir şey bide sonra pişman oluyosun herife bir tane vurduktan sonra bide bir güç geliyor sanki adam senden kalıplıda olsa tek koyuşa bayılıyor

Bende öyleyim ama o an bi tutukluk oldu bende. O işte bana geri adım attırdı.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kooltrik

quote:

quote:

Bende öyleyim ama o an bi tutukluk oldu bende. O işte bana geri adım attırdı.

Benim öyle geri adım atmak gibi bir durumum olmuyor anlamıyorum ne olduğunu bide korkmam zaten istediği yaştan olsun artistlik yaptıktan sonra rap dinle gaza gel ve git ağıznı burnunu kır [ciddiyim] ezilme kafasına kafasına vur

• 10 ları 11 leri gözünde fazla büyütme. Bize de öyle geliyordu eskiden. 11 deyince böyle büyüklermiş gibi algılıyorsun ama senden pek farkları yok aslında. 11 e gelince anlıyosun bunları. Sana tavsiyem ise şu olur. Adam gibi derslerine çalış. İnek gibi çalış demiyorum bak. Adam akıllı temelini öğren derslerin. Göz açıp kapayıncaya kadar 12 olacaksın. Fen lisesindeymişsin zaten. Derslerin iyidir. Şimdiden sistematik çalışmaya başla derim. Kavga işlerini ise kapatmaya bak senin faydana olmaz. Adamların çevresi falan varmış baya.
  • mesajlari tam okumadim ama 10. Sinifsa sorun yok zaten.okulda mutlaka daha önceden bir düşmani vardir ya da anlaşamadiği.onu bul 11 ya 12 olmasi daha iyi.durumu anlat halleder onlar.12 ise zaten dövmezler.ayip 12 adam 9u döver mi?

• Bizim 9'lar müdüre gitmiş adamlar artık bize çıt çıkartamıyor.

Kooltrik Rap dinlerim zaten bayağı hırslandım zaten çocuğun bana bulaşmasını bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Narc0s3

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Narc0s3

3 seçenek var

1. Cocuğu her gördüğünde yolunu değiştirceksin ( kavga sevmiyorsan bence böyle yap )

2. Cocuğu çıkışta takip ederek sopayla döveceksin ( sorgusuz sualsiz fazla yıpratmadan olması tavsiyemdir )

3. Cocuğu her gördüğünde laf dalaşına girmeye devam edip , ilerde beklemediğin bi anda sen dayak yiyeceksin

Tavsiye olarak ilk önce 1. sonra 2. olanını uygula yoksa 3. şık seni zorlayacak ilerde

Hocam çocuk yalnız gezmiyor tahminimce 2. zor o yüzden. Bana bulaşmadığı sürece bulaşmam 1.yolu denerim ama her zamanda kaçmam yani babasının ahırı değil bura.

LaVolpe Müslüman adamız olamz öyle şey hem cinayet mi işliyim oha.

stars4ever Onun gibi biriyle arkadaş olursam beni her gören yüzüme tükürsün.

evede 4-5 kişi giriyorlar neyse

Bu arada madem müslüman adamsın senden ricam nicki değiştir kardeş çok abest ve uygunsuz bana göre

Aynen nickini değiştir gel öyle düşünelim.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.