Şimdi Ara

Kavgada Vuruluacak İlk Yer (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
5
Favori
38.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Peki kavgadan korkmayı nasıl engelliyecez?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezgo56

Peki kavgadan korkmayı nasıl engelliyecez?

Kardeşim bence bu sorun herkesin ilk kavgasında olabiliyor.Bunun çözümü bence kavga edersen çözülebilcektir dövsende dayak yesende ve kavgada sadece karşındakini ve kendini düşün ona göre indir.
  • Kesinlikle karaciğerine vurabildiğin kadar sert vur daha sonra bir sigara yak ve onun nefes alabilmek için kıvranışğnı izle

• quote:

Orijinalden alıntı: boş insan

quote:

Orijinalden alıntı: vahvahapvah

quote:

Orijinalden alıntı: boş insan

kavgada diyor savaşta değil karşımdakinin göğüsüne bir yumruk atsam kalbi durur yada kaburgaları kırılır adamı öldürmekten korkar deneyemem karşımdaki bana yaparsa zaten acizdir kavga anlayışı ters olan insanlardan nefret ederim savaş farklıdır kavgta farklı kavgada amaç en çok zarar vermek değildir.
    boks maçlarında eldiven kullanılmasın 1 yumrukta adamlar ya ölsün yada nakavt olsu ne dersiniz ?

Kavgalarda genelde insanın gözü dönmüş oluyor ve ciddi sebepler oluyor kavga için şakalaşmak değil yani.öyle bi durumda insan karşısındakine ne olacağını düşünmez ki.Kavga boks müsabakası değil ki kurallar falan olsun.

yanlış anlaşılmasın desteklediğimden değil ama insan kavgada karşısındakine acımaz.

sen düşünmezsin çünkü düşüncesiz birisin kaç kere kavgaya girdim böyle sebeplerden fakat kimsenin hayasına yada kalbine yumruk atmadım. Senin gibi düşüncesiz ve ne yaptığını bilmeyen dengesiz insanlar ne olduğunu anlamadan saçma bir sebepten kendini katil olarak hapiste bulabilir öyle özetliyim.
    edit: başka bir özetle büyük güç büyük sorumluluk getirir güçsüz insanlar ne olduğunu umursamadan en iyisini yapmaya çalışır senin gibi düşünmeden hareket eder genelde karşıdaki m*l değilse buna rağmen bunlar tek hareketle nakavt olur.

Sana katılıyorum. Ve haya bölgesine vur diyen arkadaşlarada ya siz o bölgenize darbe alırsanız ne olacak? Bunu düşünün biraz kavgada acımamak diye birşey yok ilkokuldayken defalarca insanları alta aldıktan sonra vurmazdım kalkar giderdim arkamdan gelirlerdi acırdım vurmazdım düşünürdüm. Sizde düşünün bırakmayın yüzüne vur burnuna vur ama asla gidipte o bölgeye vurma kulaktan duyma olarak bildiğim bir bilgi var kısırlık oluşuyo diyolar bide kesin bildiğim bilgide oraya vurduğunda karşındakini öldürebilirsin ve katil olursun sen git kulağına vur birazda hırpala bırak. SAVAŞTA DEĞİLSİN.

• kavgada hayalara vurmak acizlikten başka birşey değildir g.tünüz yerse adam akıllı vuruşursunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

Kavgayı uzatmak istemiyor isen tek bir hareket ile bitsin istiyor isen hayalar en ideal noktadır sert bir darbeyi indirdin mi rakibin sek sek oynayarak yere düşer ve kıvranır.
    Kavgayı uzatmak istiyor isen böbrekler, karaciğer ve kulaklara yumruk atmak idealdir.

hayalara vurana erkek denmyordu sanirim
  • Sizce burun ustune yumrugu duz mu atarsak daha etkili olur, yoksa açılı bir sekilde mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Key

quote:

Kavgayı uzatmak istemiyor isen tek bir hareket ile bitsin istiyor isen hayalar en ideal noktadır sert bir darbeyi indirdin mi rakibin sek sek oynayarak yere düşer ve kıvranır.
    Kavgayı uzatmak istiyor isen böbrekler, karaciğer ve kulaklara yumruk atmak idealdir.

Ben vuruyorum ama zorda kalırsam, karşımdaki iri yarı birisi ise mecburum.
  • Hayalara vuranlara sesleniyorum.Adam mısınız ? Bunu bi de marifetmiş gibi söylüyolar ya.Delikanlı kalmamış bu memlekette
  • quote:

Orijinalden alıntı: upower

Sizce burun ustune yumrugu duz mu atarsak daha etkili olur, yoksa açılı bir sekilde mi?

Kardeşim burunun üstüne dümdüz yumruk atarsan veya burnun yanına kroşe atarsan adam ölebilir.
  • kulağa gelen sert bir darbe saniyesinde adamı bayıltabilir sonra üstünde tepin cebindeki telefonu al yere at vs.
  • burnuna doğru kafa at burnu kanayacaktır o telaşla indirirsin zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: fishkopf

Karın boşluğuna sağlam darbe indirirsen kendını toparlayana kadar işini halletmis olursun. Ani ve hızlı olmalı

çok tehlikeli. ölüme yol açabilir

• 3 yıl önce malum bölgeye vurmuştu. Sekerek yere düştüm 3 gün acı çektim. bisey olmadığından hala emin değilim. Onu gördüğüm yerde öldüreceğim. Kavga denilmez ona ... Çocukluğu denilir

• quote:

Orijinalden alıntı: byloki

quote:

Orijinalden alıntı: fishkopf

Karın boşluğuna sağlam darbe indirirsen kendını toparlayana kadar işini halletmis olursun. Ani ve hızlı olmalı

çok tehlikeli. ölüme yol açabilir

Göğse vurmak da tehlikeli özellikle kalbe yakın olan tarafa. İşi bilip kontrollü davranmak lazım.
  • Burna aparkat, göğse yumruk atmak falan çok tehlikeli arkadaşlar yapmayın etmeyin. En iyisi kaçmak
  • Nick - mesaj

• Çeneye sert bir yumruk atarsan yere yığılır. Hem karşındakine fazla zarar vermemiş olursun hem de kavgayı en kolay şekilde kazanırsın.

• sağ kroşene güveniyorsan sol yanağa indirdinmi yere yığılır yok şöyle yok böyle fantaziye gerek yok
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Key

quote:

Ben vuruyorum ama zorda kalırsam, karşımdaki iri yarı birisi ise mecburum.

biçak sok silah sık daha iyi...daşaklara vurmakda nedir ...inan bana fazla etki etmez sadece soluksuz bırakirsin...önceden spor yapmişsa acisini bilir ve seni daha kötü yapar benden soylemesi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Key -- 8 Ocak 2013; 0:05:55 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.