Şimdi Ara

Kavgada Vuruluacak İlk Yer (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
5
Favori
38.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Key

quote:

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

quote:

quote:

Kavgayı uzatmak istemiyor isen tek bir hareket ile bitsin istiyor isen hayalar en ideal noktadır sert bir darbeyi indirdin mi rakibin sek sek oynayarak yere düşer ve kıvranır.
    Kavgayı uzatmak istiyor isen böbrekler, karaciğer ve kulaklara yumruk atmak idealdir.

hayalara vurana erkek denmyordu sanirim

Ben vuruyorum ama zorda kalırsam, karşımdaki iri yarı birisi ise mecburum.

biçak sok silah sık daha iyi...daşaklara vurmakda nedir ...inan bana fazla etki etmez sadece soluksuz bırakirsin...önceden spor yapmişsa acisini bilir ve seni daha kötü yapar benden soylemesi...

Valla kardeş, dayak yeyip ağzının yüzünün kırılmasından iyidir, kavga esnasında aklını kullanacaksın gücünü değil rakibinin en zayıf noktasını bulup oraya çalışacaksın burası sadece testisler değil başka alanlarda bulmak mümkün.

• bu konuya girmeden önce gard almayı bile bilmiyordum sayenizde bruce lee kadar oldum teşekkürler
  • Millet amma estirmiş . Hayatınızda kavga ettiniz mi ? İlk okul falan geçin onlar kavga değil hatta lise 1 2 falan da Lise sondayken birinci sınıftan biri arkadaşıma cüce dedi alındı çocuğu tuttu sınıfa soktu bak seni dövmeyeceğim özür dile dedi çocuk atarlı liseli arkasındaki 15 20 liseli atarlı gence güveniyordu kafa atmaya yeltendi biz sınıfta 6 kişiydik sınıfa 15 20 kişi girdi birinci ikinci sınıf ben elleyemedim bile arkadaş bi bağırdı 3 4 yumruk salladı çocuklar cortladı demem o ki yaşınız 16 17 falansa kavga ettim sanmayın sağlam 2 tane yiyince ağlıyorlar bana gelirsek 177 boy 65 kilo falanım lise sonda ve dışarıda ettiğim kavgalar vardır sakinliğimi koruyup var gücümle oturaklı bi yumruk atarım nereye geldiğinin önemi yok sonra zaten insanlıktan çıkıyorum deli gibi yumruk atıp bağırırım yaklaşamaz kimse. Acımayın vurun . körü körüne vurmayın. Az teknik davranın.

Özet : Kavgada tecrübeniz yoksa adamı dövemeyecek olduğunuz anda deli gibi bağırıp üstüne gidin gözünü kapat vur bi tane gerisi gelir.

• Burundur beyler. 6 senedir boxla ugrasiyorum son 3 yıldır yurtdısında, burun'a düz veya alttan saglam bir tane vurdugunuzda emin olun 20-30 sn kendinize gelemezsiniz.
    Tecrubeye dayalıdır. 2008 yılında musabaka sırasında burnuma alttan yedigim bir yumruk yüzünden 4 kere ameliyat oldum. Burnum ve elmacık kemiklerim kırıldı o kuvvetin yayılmasıyla.
    Suanda burnum kulagımdan alınan kıkırdaklardan oluşma. :)
  • Kulak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chorme86

Burundur beyler. 6 senedir boxla ugrasiyorum son 3 yıldır yurtdısında, burun'a düz veya alttan saglam bir tane vurdugunuzda emin olun 20-30 sn kendinize gelemezsiniz.
    Tecrubeye dayalıdır. 2008 yılında musabaka sırasında burnuma alttan yedigim bir yumruk yüzünden 4 kere ameliyat oldum. Burnum ve elmacık kemiklerim kırıldı o kuvvetin yayılmasıyla.

Peki solak insanlar boks ta kavga da avantajli midir ? Direk sol ile karacigere falan mi vurmaliyiz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Francisco Lachowski

quote:

Orijinalden alıntı: Chorme86

Burundur beyler. 6 senedir boxla ugrasiyorum son 3 yıldır yurtdısında, burun'a düz veya alttan saglam bir tane vurdugunuzda emin olun 20-30 sn kendinize gelemezsiniz.

Peki solak insanlar boks ta kavga da avantajli midir ? Direk sol ile karacigere falan mi vurmaliyiz ?

Evet sanslıdır hemde epey sanslıdır.
    Karacigere vurmaktan önce senin karacigerini koruman lazım cunku solak boksor sadece oraya calısır.
    Ve sen surekli onu ters tarafa dogru yöneltmelisin sol ile saglam vuruslar cıkartmasını önlemelisin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kavgayı uzatmak istemiyor isen tek bir hareket ile bitsin istiyor isen hayalar en ideal noktadır sert bir darbeyi indirdin mi rakibin sek sek oynayarak yere düşer ve kıvranır.
    Kavgayı uzatmak istiyor isen böbrekler, karaciğer ve kulaklara yumruk atmak idealdir.

biçak sok silah sık daha iyi...daşaklara vurmakda nedir ...inan bana fazla etki etmez sadece soluksuz bırakirsin...önceden spor yapmişsa acisini bilir ve seni daha kötü yapar benden soylemesi...

Valla kardeş, dayak yeyip ağzının yüzünün kırılmasından iyidir, kavga esnasında aklını kullanacaksın gücünü değil rakibinin en zayıf noktasını bulup oraya çalışacaksın burası sadece testisler değil başka alanlarda bulmak mümkün.

çalişmak?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

çalişmak?

Dövüş sanatlarında böyle bir tabir vardır, kafaya çalış, karaciğere çalış gibi. O anlamda kullandım.

• omzuna tokat atmak, ellerine vurmak, ayağına yumruk vurmak daha gider böyle.
  • Boğaz yada toplara vur

• Boğaz.
  • sen karşındakinin yüzüne zarar gelsin istemiyorsun ilk okulda benimde başıma gelmişti :D saftiriğin biri karnıma vurmuştu ispar yok tabi izmiz sonra yaz tatilinde çekiçle kafasını yarmıştım :d çoçukluk işte boş işler bunlar gülüm :D
  • kasığına sağlam vurursan en az 10 dk kalkamaz yerden
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.