Şimdi Ara

KAVGADAN KORKUYORUM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
2.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: cnmailem

öncelikle Dogru yeremi yazdım bilmiyorum ama arkadaşlar 13 yaşındayım elim ağır biriyim fakat birine rahatça korkmadan kafa tutarım iterim omuzlarım fakat düzgün bir kavga etmekten korkuyırum.Küçükken de çok kavga ettim dayak yedim ve hep kavgalardan sonra dayak yedi dayak yedi diyorlar artık kavga edemiyorum korkuyorum
    galiba ya acı çekmekten korkuyorum yada başka bişey lütfen yardım yada acaba piskolojik olarak milletin bana öyle yapmasındanmı korkuyorum?yardım edın lutfen okulumda kendını bişey sananlara kafa tutuyorum 8. hatta lise birlere tutuyorum fakat bşey yapmıyorum lutfen yardım

Senin yaşındayken 2 kişiye karşı 30 dk güreşip, 15dk sonra başka biriyle kavga ettiğimi hatırlarım . Kavga çıkacağı zaman ilk buruna vur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fura -- 7 Aralık 2012; 13:39:57 >

• Bende şu aralar çok kavga etmek istiyorum. Ama uygun anı bulamıyorum. Şöyle kafa göz yumruk yumruğa of lan
  • şunuda ekliyim birine vurmadan önce düşünüyorum vursam buda bana geçirirse acaba felan diye düşünüyorum çok acıtırmı diye yinede sağolun arkası olana dalmıyıcam elimide korkak alıştırmamam lazım tamam sagolun
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.