Şimdi Ara

KAVGADAN KORKUYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
2.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• öncelikle Dogru yeremi yazdım bilmiyorum ama arkadaşlar 13 yaşındayım elim ağır biriyim fakat birine rahatça korkmadan kafa tutarım iterim omuzlarım fakat düzgün bir kavga etmekten korkuyırum.Küçükken de çok kavga ettim dayak yedim ve hep kavgalardan sonra dayak yedi dayak yedi diyorlar artık kavga edemiyorum korkuyorum
    galiba ya acı çekmekten korkuyorum yada başka bişey lütfen yardım yada acaba piskolojik olarak milletin bana öyle yapmasındanmı korkuyorum?yardım edın lutfen okulumda kendını bişey sananlara kafa tutuyorum 8. hatta lise birlere tutuyorum fakat bşey yapmıyorum lutfen yardım

• quote:

Küçükken de çok kavga ettim
  • Kendini Güçlü Hissediyorsan Kavgaya Bulaşmayın. Bi Vuruşta Bebeyi Öldürebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: elbiskuha

quote:

Küçükken de çok kavga ettim

+ 20
  • Onlara bunun onur kırıcı olduğunu söyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnmailem

öncelikle Dogru yeremi yazdım bilmiyorum ama arkadaşlar 13 yaşındayım elim ağır biriyim fakat birine rahatça korkmadan kafa tutarım iterim omuzlarım fakat düzgün bir kavga etmekten korkuyırum.Küçükken de çok kavga ettim dayak yedim ve hep kavgalardan sonra dayak yedi dayak yedi diyorlar artık kavga edemiyorum korkuyorum
    galiba ya acı çekmekten korkuyorum yada başka bişey lütfen yardım yada acaba piskolojik olarak milletin bana öyle yapmasındanmı korkuyorum?yardım edın lutfen okulumda kendını bişey sananlara kafa tutuyorum 8. hatta lise birlere tutuyorum fakat bşey yapmıyorum lutfen yardım
    El yumruğunu yemeyen kendininkini balyoz sanırmış

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDamned

Onlara bunun onur kırıcı olduğunu söyle.

Konu kapanabilir gerekli cevap gelmiş

• Bu iş kalıba bakmaz
  • bu sorununu dayak yiye yiye aşacaksın . daha küçüksün hem. dayak yemekten korkma , vucuduna aldığın darbe seni daha sinirli biri yapar daha da sinirlenince gücüne güç gelir. ama mutlaka iyi bir dayak yemelisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: airnavy

bu sorununu dayak yiye yiye aşacaksın . daha küçüksün hem. dayak yemekten korkma , vucuduna aldığın darbe seni daha sinirli biri yapar daha da sinirlenince gücüne güç gelir. ama mutlaka iyi bir dayak yemelisin

acı yok rocky
    ACI YOK ROCKY!!
    :D doğru kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: cevo48

quote:

Orijinalden alıntı: airnavy

bu sorununu dayak yiye yiye aşacaksın . daha küçüksün hem. dayak yemekten korkma , vucuduna aldığın darbe seni daha sinirli biri yapar daha da sinirlenince gücüne güç gelir. ama mutlaka iyi bir dayak yemelisin

acı yok rocky
    ACI YOK ROCKY!!
    :D doğru kardeş

ona patronun kim olduğunu göster evlat

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krampon kelebeği -- 12 Mart 2021; 19:50:4 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: krampon kelebeği

ben 20 yaşındayım. bu yaşa gelince de dayak yemek değil arkasında birileri var mı diye korkarsın. şahsen ben öyleyim.

ayyynen öyle şu çocuk en fazla biraz hırpalar beni bizimde elimiz armut toplamıyor diyorum.
    ama sonradan mantıklı düşününce bunun arkası sağlamdır diye düşünüyorum :S
  • Adam kendini robin hood sanıyor ya la...Kardeşim öncelikle kendini bir şey sananlara kafa tutuyorum derken bu durumun içine sende dahil oluyorsun farkında mısın ? Hayır hem korkuyorum diyorsun hemde kafa tutuyorum diyorsun bu nasıl çelişkidir ? Kavgaya kafa yoracağına derslerine kafa yor , durduk yere sana gelir bir şey yaparlar neyse anlatırsın derdini olay çıkaran sensin birde psikolojik destek istiyor birde şu var insanlar artık tekinsiz kafa tuttuğun adamın biri çıkışta bıçak çekse ne b*k yiyeceksin merak ediyorum ! okuldaki adaleti sağlayacağım diye kafanı yorma ...
  • Biraz cesaret birazda tecrübe meselesi sen bence küçükken fazla dayak yememişsin itip kakmışlar en fazla dalga geçmişler. Dayak yiyen birisi dayaktan korkmaz karşısındakinede acımaz. Ha bana sor sen kavgadan korkuyor musun diye ben korkuyorum. Çünkü delikanlı! ve erkek! pek yok sokaklarda. Biriyle kavga ederseniz iki ihtimal var ya bıçağı bir tarafınıza saplarlar ya da 10 - 15 kişi toplayım sizi linç ederler onlar çünkü çok delikanlıdır merttir. Böyle adamlarla kavga etmekten korkarım. Daha geçen gün Adanada iki kadın yan baktın diye bıçakladılar birbirlerini.
  • ya kafa tutuyorum vuruyorum ama çok sinirlenince felan vursammı diye düşünüyom sonra yüzüne yumruk atıyorum sonra herkezin bana eeyy dayak yedi muammelesi yapması xanımı sıkıyor bu arada o notlarına kafa yor diyen merak etme notlar iyi
  • kas imparatorluğunu kur cesaret zaten gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robb_Stark

kas imparatorluğunu kur cesaret zaten gelir

Vursam mı vurmasam mı diye tereddütte kalma, arkası olan birine de bulaşma fazla başına bela alırsın. Neonight'ın dediği gibi biraz cesaret biraz da tecrübe meselesi aslında.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.