Şimdi Ara

Kavisli monitör alınır mı? Kullanıcı yorumuna ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
6.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 27" 1800R veya 24" flat ekran almayı düşünüyorum. oyun ve film için kullanacağım.

Kavisli ekran kullanan arkadaşlar kavisli ekrandan memnun musunuz? Rahatsız edici yanı var mı? Yorumlarınızı paylaşmanızı rica ederim. Mağazada kendim baktım fakat çok fazla kullanamadığım için emin olamadım.

Kavisli ekran için:
    Philips 278E8QJAB/00 27" 4ms Full HD Curved Monitör FreeSync 1350 TL

Flat monitor için:ASUS 23.8" VZ249Q Full HD 5ms FreeSync 1095 TL

Hangisini tavsiye edersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ygt45 -- 8 Temmuz 2017; 8:42:6 >

• Arkadaşımda deneme fırsatı buldum ve hiç beğenmedim sanki sağdan soldan monitörü bastırmışlar gibi duruyor.Hoşuma gitmedi görüntüsü,tabi göreceli iş bu,belki senin hoşuna gider kendin test etme imkanın varsa çok daha iyi.
  • darkdevil35 kullanıcısına yanıt
    Vatanbilgisyar da gittim baktım. Paint i açtım. düz çizgiler çizmeye başladım benimde hoşuma gitmedi. Belki filmlerde güzel olabilir ama okadar fazla kullanamadım. Markalar durmadan kavisli monitor çıkarmaya başladı. Bir sebebi olmalı. bir kere alacağım pişman olmak istemiyorum. kavisli monitörlerde çok satılmaya başladı. Daha fazla kullananlar varsa yorumları faydalı olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ygt45

Vatanbilgisyar da gittim baktım. Paint i açtım. düz çizgiler çizmeye başladım benimde hoşuma gitmedi. Belki filmlerde güzel olabilir ama okadar fazla kullanamadım. Markalar durmadan kavisli monitor çıkarmaya başladı. Bir sebebi olmalı. bir kere alacağım pişman olmak istemiyorum. kavisli monitörlerde çok satılmaya başladı. Daha fazla kullananlar varsa yorumları faydalı olacaktır.

Eğer bir kere alacaksan içine sinmiyorsa,bence hiç bulaşma sana belki burada güzel diyende çıkar ama onlar kendi

görüşünü söylüyecek önemli olan senin beğenmen,evet baya çıktı ancak çok çıkması güzel olduğu anlamınada

gelmez,üreticiler değişil birşeyler yapmaya uğraşıyor.
  • ben de merak ediyorum bir samsung modeli vardı kavisli onu öneriyorlardı ama
  • www.hepsiburada.com
    Samsung LC24F390FHMXUF 23.5" 60-72Hz (Analog+HDMI) Full HD Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/samsung-lc24f390fhmxuf-23-5-4ms-analog-hdmi-full-hd-freesync-curved-oyuncu-monitor-pm-bd805154

şu model ilgimi çekiyordu ama kimse alınca yorum yapmıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.