Şimdi Ara

Kawasaki Ninja 250 Karbüratör sızıntısı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
2.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Haha.. Hepinize çok teşekkür ediyorum yardım etmeye çalışıyorsunuz. Motoru almaya karar vermemden almama kadar zaten tam bi macera geçti aldıktan sonra da başka bi macera yaşıyorum.

Artık sıkıldım yapamıyorum kendim. Tamirciye gitmek istiyorum tamirci yok memlekette. Cumartesi günü biri gelip bakacaktı adam ortalarda yok. Tamirci benim peşimde koşacağına ben onların peşinden koşuyorum. Kimi arasam şöyle yap böyle yap diye akıl veriyolar. Ulan gel bak işte parasıynan değil mi :)) Ne işe çattık yahu. 1-2 gün giremedim kusura bakmayın :) bugün gidip tekrar bakıcam galiba sigortasını attırdım geçen, gidip onu yeniliycem yeni benzin koyup benzin kablolarını kontrol edicem artık. Olmazsa da artık atacam çöpe gitsin :) hehe Zevkine aldık stresini çekiyoz burda :))
  • ne çöpü ya :D motoru çalıştırmışsın işte ufak ayarlamalar gerekiyor. Sen bundan sonra araba aküsüyle çalıştırma :) motorda sorun yok bence yukarda dediğim gibi ufak ayarlar gerekiyor sadece çünkü motorla azda olsa gezdim dedin. Birde hava filtresini temizledin değil mi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: altnkrtl

ne çöpü ya :D motoru çalıştırmışsın işte ufak ayarlamalar gerekiyor. Sen bundan sonra araba aküsüyle çalıştırma :) motorda sorun yok bence yukarda dediğim gibi ufak ayarlar gerekiyor sadece çünkü motorla azda olsa gezdim dedin. Birde hava filtresini temizledin değil mi :)

Hava filtresine baktım temiz görünüyordu. Şimdi onu temizlesem geri yerine takmadan yağlamak gerekiyormuş benimde elimde yağ yok şu anda. Temizleyip yağlamadan mı koysam acaba :)
  • hava filtresini niye yağlıycan millet kafayı yemiş kim dedi sana yağla :D adı üstünde hava filtresi hava yı yağlamı temizliycek ilahi berkay sen adamı öldürürsün :D
  • quote:

hava filtresini niye yağlıycan millet kafayı yemiş kim dedi sana yağla :D adı üstünde hava filtresi hava yı yağlamı temizliycek ilahi berkay sen adamı öldürürsün :D

Ne biliyim youtubeda adamın biri değiştirdikten sonra yağladı. 1-2 yerde daha okumuştum :D
  • hava filtfesi yağlanmaz yağlama sakın :D
  • Tamam dur ben giraz gidir uğraşayım. Haber vericem :)
  • tamam son durumu haber ver bekliyom :D
  • quote:

tamam son durumu haber ver bekliyom :D

ÇALIŞTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII :)))) galiba bu defa doğru şeyi yaptım!! İçine 4 litre kadar taze benzin koydum :)) Benzini alır almaz kedi gibi çalışmaya başladı. Hepinize çok teşekkür ediyorum arkadaşlar. Değerli bilgileriniz için. altnkrtl yakın ilgin için özellikle teşekkür ederim :)

Bütün gün gezdim. Herşey yolunda çok şükür :)) Yalnız 1-2 sorum var:

Motoru kapattıktan 1-2 saat sonra tekrar çalıştırmak için jikleyi mi açmak lazım? Jikleyi açıp 1 dk falan bekletiyorum yoksa stop ediyor. Gitmeye çalıştığımda da stop ediyor. Jikleyi de açınca çok rahatsız ediyor, devir 5000e kadar çıkıyor. Kademe kademe düşürüyorum, sonra stop etmiyor, rölantide kalıyor.

Rölantiyi de 1100-1000 rpm civarına getirdim ama rölanti stabil değil. Hep oynuyo. 1000-1100 aralığında bi azalıyo bi artıyo. Arabadaki gibi stabil yapmak mümkün mü? Yoksa bu da normal bi olay mı?

Bir de hararet göstergesi dururken ortaya yakın, giderken daha düşük gösteriyo? Optimum sıcaklık tam ortası olur diye biliyorum. Arabalarda öyledir. Bu da normal mi?

• jikleyi sadece motoru çalıştırırken açacaksın motor çalışınca kapatacaksın. Devir olayıda karburatörden kaynaklanır diye düşünüyorum. Birde sen onun benzinini ilk defa mı değiştin :D
  • quote:

jikleyi sadece motoru çalıştırırken açacaksın motor çalışınca kapatacaksın. Devir olayıda karburatörden kaynaklanır diye düşünüyorum. Birde sen onun benzinini ilk defa mı değiştin :D

:) biraz benzn koymuştum ama o da eski benzindi :) meğer ondan olmuş.
  • ha motora çok yagma koyma sakın ne cok olsun nede az
    Yemın edrım benım ybr'ye bı kere yagı neredeyse fullemıstım motor 70ı gecmemıstı yagı yarıdan azıcık aza ındırdım canavarlastı
  • quote:

Orijinalden alıntı: denfekolte98

ha motora çok yagma koyma sakın ne cok olsun nede az
    Yemın edrım benım ybr'ye bı kere yagı neredeyse fullemıstım motor 70ı gecmemıstı yagı yarıdan azıcık aza ındırdım canavarlastı

Yok yağını yeni değiştim. Her yerde ne yazıyosa o kadar koydum. 1.9litre
  • senin adına sevindim :D benim içinde gez :D
  • quote:

senin adına sevindim :D benim içinde gez :D

Sağol :) Resim koycam yarın :D
  • Sen resımlerı koyma bakayım noluyor
  • quote:

Sen resımlerı koyma bakayım noluyor

asıl sana nooooluyor
  • quote:

quote:

Sen resımlerı koyma bakayım noluyor

asıl sana nooooluyor

çıkışa gelsene

• geliyorum bekle ama ilk önce berkaysürmeliyi dövelim resim koyacam dedi koymadı sonra seni döverim :D
  • quote:

geliyorum bekle ama ilk önce berkaysürmeliyi dövelim resim koyacam dedi koymadı sonra seni döverim :D

Koycam yarın havalar kötüydü koyamadım. Yarın hava iyş olacak inş. Çeker koyarım :) kavga etmeyin bu arada :D
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.