Şimdi Ara

Kawasaki Ninja ZX-6R 636 İncelemesi AEA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Altın Elbiseli Adam Kawasaki Ninja ZX-6R 636 İncelemesi

Kawasaki'nin 600cc'lik sınıfındaki güçlü modeli Ninja ZX-6R 636'yı inceledik. Yerinde, yani pistte kullandık. Frenlerini, gidişini, gaz tepkilerini çok beğendik. Tek hoşumuza gitmeyen tarafı fabrika çıkış lastikleri oldu. Tabi fiyatı da, donanımlı bir motosiklet olduğu için en büyük rakibi 600rr'ın üzerinde kalıyor.

Yaklaşık 5 aydır kullanıyorum(gerçi ocak şubat pek süremedim) 2000km'de aldım suan 4300 civarlarındayım çok memnunum, klasik ninja yeşili rengine sahibim herkese tavsiye ederim.

• Ben de en yakın zamanda alıcam bundan bir tane güle güle kazasız belasız kullanın hocam sırasıyla Kawasaki SS lerinden gidicem hedefim H2 sözün bittiği yer inşallah o güzelliğin selesine oturma şansına mashar olurum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Oxit@ kullanıcısına yanıt
    inşallah hocam, o H2 nedir ya canavar resmen
  • H2 street versiyonu H2R ise pist verslyonu deniliyor. H2R hakkında 300 BG diyorlar ama ne kadarı doğru bilemem. Zaten H2 şimdiki 1000liklerden çok daha iyi gidiyor Kawasaki bu sefer baya aşmış ama bunu alan yağmur çamur felan sakınması kapalı güvenli bir yerde tutması lazım yoksa en çok dikkat çeken motor olduğu için hırsızlığa kurban gitme olasılığı yüksek ama cidden yani bunu sürebilen adam dünyadan elini ayağını çekmiş adamdır

250 cc Hyosung var bende Ninja 300 ise bir arkadaş kullanıyor motorun üzerlerine titriyoruz bide bu H2 olsa yanında uyurum heralde Allah kimsenin başına üzücü bir bela vermesin nice emeklerin neticesi ellerinizden kayıp gidiveriyor resmen kilit felan ne varsa taktım bide bu aralar çoğalmaya başlamış bu hırsızlık olayları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @Oxit@ -- 24 Mayıs 2015; 23:00:51 >

• @Oxit@ kullanıcısına yanıt
    aynen ya aman dikkat geçen aylarda Barkın Abi'nin cbr1000rr'ı çaldılar. (nam-ı değer altın elbiseli adam) üzüldük.

H2 fiyatına baktım da 31.000 € nedir ya ben ZX-6'ya 38.000tl verdim düşüne düşüne. ama artık zaten yükseltmem düşüşe geçiyorum 1000'liğe geldim sürdüm hevesimi aldım şimdi 600'lük gazlıyoruz bakalım.

yaz geldi ya hırsızlarda biliyor ne zaman cıkacaklarını motorların namussuz herifler. Hırsızlardan, kazalardan, cani araç şöferlerinden sakınsın Tengri bizleri !
  • melih1681 kullanıcısına yanıt
    Kawasakinin motorlarının geneli öyle diye biliyorum ama gerçekten hakkını veren bir marka bilmiyorum herkese göre değişir bu ama Kawasaki yeşili çok albenili geçen Kawasaki Ninja 300 gördük gözlerimiz kaldı üzerinde eğer çok fazla param olmazsa o an için ZX-6R yerine düşünebileceğim bir makine olur. Ama param olur sa da Japonun Ducatisine o parayı kıyarım Hatta şöyle diyeyim bizim arkadaş gördü bu Ninja 300 ü ben bunu alıcam bu makineyi ya dedi ben de al o zaman dedim gaza geldi gitti aldı şimdi o Kawasaki kullanıyor ben Hyosung işte geçen dediğim gibi ordan Kawaya sardım yav bi bakım şu Kawalara dedim her SS süper adı üstünde Dedim tamam ben H2 ye kadar gitcem bu Yeşil devde Barkın abinin videolarını izledim Kawa ile ilgili çok sağlam motorlar bunlar diyor Bizim honda tofaş bu ise japonun ducatisi Her gittiğimiz yerde bizim arkadaşın Ninjası daha çok dikkat topluyo benimse tek avuntum Hyosung da kaslı bee oluyo naparsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @Oxit@ -- 25 Mayıs 2015; 8:12:21 >

• Aynı miktara z1000sx varken gereksiz bir motor.
  • 1000lik motorla 300lük motor bir midir hocam hem sıfırını almadık 2 el aldık ve alan arkadaş acemiydi 1000lik düşünmedik o yüzden

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.