Şimdi Ara

KAYAK PİSTLERİNDE ADIM ATACAK YER KALMADI.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Otelde kalmasıydı,ekipman kiralamasıydı ,hocasıydı derken,3 günlüğü kişi başı 15 000 tl olan kayak merkezlerinde adım atacak yer kalmadı.

www.hurriyet.com.tr
    Uludağ'da adım atacak yer kalmadı
    http://www.hurriyet.com.tr/gundem/uludagda-adim-atacak-yer-kalmadi-41103223

• Ulan millet önüne gelen yere 15.000TL para veriyor sonra televizyonda sürekli zamlar çok zor şu zor bu zor diye haberler görüyoruz nerede bu zenginler neden hiç bize denk gelmiyor? İnşallah asgari ücret ile çalışıp 15.000TL veren yoktur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bıkmadınız yok avmler dolu yok uludağ dolu...
    çocukça kriz yok algısı çabaları...
    çıkın bir çarşı pazara da halk nasıl zamlarla inliyor görün.
  • Bayılıyorsunuz spesifik örnekler vermeye.

Aferin böyle devam.

O spesifik örnekler verdiğiniz ultra zenginlerin yerinde olsanız herhalde dünya umrunuzda olmazdı gerçi şimdi de umrunuzda değil.
  • iyi kayarım bro
  • Hakikaten sıktı bu muhabbet. Örneğin İstanbul'u ele alalım. 20 milyonluk şehirde bir milyon kişi gezse tozsa her yer doluyor zaten. Geri kalan 19 milyon acından ölse sen yine Avmye bakar kendini tatmin edersin. He bir de Avmye giriş ücretli olsa bak bakalım kalabalık oluyor mu? Yarısından çoğu beş lirası olmayan ipsiz sapsızlardan oluşuyor. Nasıl olsa bir kuruş harcamadan gez toz kim ne diyor?
  • Elinde 50 tane kamerayla pazarda pahalılıktan bıktık videosu çekince spesifik olmuyor ama Uludağda adım atacak yer kalmadı deyince spesifik örnek.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RustyCohle -- 12 Ocak 2021; 16:49:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

Elinde 50 tane kamerayla pazarda pahalılıktan bıktık videosu çekince spesifik olmuyor ama Uludağda adım atacak yer kalmadı deyince spesifik örnek.
    İntihar haberi peşinde olanlarida unutmayalım. Haberi alir almaz paylaşıyor.
    Zamanında da terör örgütünün çekip servis ettiği, iki askerimizin şehit edildigi görüntüleri paylasmisti!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilkerinanç kullanıcısına yanıt
    ne yani herşey ateş pahası .millet pazardan çöp topluyor.tuzukurular gelmiş kriz yok diyor.
  • halil altın H kullanıcısına yanıt
    millet yoksulluktan deliriyor çoluğunu çocuğunu doğruyor.siz gelmiş burda insanların acılarıyla dalga geçiyorsunuz.pess
  • Birkaç tane kayak pisti ile Türkiye genelinde bulunan pazarları bir tutan bir üye var yukarıda

Aynen aynen pazarlar pahalı değil aslında aynen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CE44A8738

ne yani herşey ateş pahası .millet pazardan çöp topluyor.tuzukurular gelmiş kriz yok diyor.
    Krizin sebebi belli dolar 3 liradan 7 liraya çıkınca elbette sonuçları olacaktı ,5 liraya düştü marketlerde pazarda etiketler hala aynı.Manupulasyonlar dacabası.Krizden çıkıp çıkmamakta bize bağlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 2 Şubat 2019; 16:22:51 >
  • Sanırım hızlı okuyup anlamadiniz. Yada iftira atma niyetindesin. İnsanların acilariyla dalga geçtiğim kelimeyi lütfen gösterin. Aksine intihar haberlerini takip ederek burda konu acanin yanlış yaptığını anlatmaya calisiyorum.

• halil altın H kullanıcısına yanıt
    Ne yani şehit edilen askerlerimizi paylaşıp, hayırdır demeyelim? Susalım mı?

• Kriz yok pahalilik yok diyenlerin cogunun acikinca onune ekmek arasi domates peynir geliyor ,yani dunyadan bi haber yasayan max 20 yaslarin da henuz biyiklari bile terlememis ebeveynlerin yanin da yasayan cocuklar.Onlara hayat tabi ki guzel gecim derdi yok fatura yok kira yok onlerin de internet butun gun silahsorluk yapiyorlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Max 1500 kişi olan ortamla 75 milyonun açlık sınırında olduğu ülkeyi kıyaslamakta tam bir abesle iştigal

• Çıraklık kalfalık ustalık yeter artık şimdi emeklilik zamanı.

• Kac kişilik yahu orası, ben neden gidemiyorum?
    Ülke nüfusu kaç, buralara gidenler kac kişi?

• Millet boşuna mı instagram'da account açıyor?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.