Şimdi Ara

Kayaşehir mi Başakşehir mi??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
1
Favori
10.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kısmetse Temmuz ayında evleniyorum ve doğal olarak nereden ev tutacağımız konusunda da karar verme zamanları yaklaştı.

Uzatmadan hemen sorayım konu şu; sizce 450 tl + aidat'a Kayaşehir'de ev tutmak mı? 650+aidat'a Başakşehir Etaplar(1,2,3,4,5)'da mı?

Kayaşehir'in dezavantajı şehre daha uzak olması (otobüs ve minibüs konusunda sıkıntı yok diye duydum) avantajı evlerin yeni ve zeminin daha sağlam olması.

Başakşehir'in avantajı daha merkezi olması. dezavantaj +200 tl :)

Fikri olan ve oralarda yaşayan arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum. Şimdiden teşekkürler. Saygılar.

• up!
  • Kayaşehir'e hiç gitmedim. Başakşehir 5.etap tavsiye ederim. Havası temiz, binalar yeni, çevre düzenlemesi yeni... sular vadisi yeter
  • Başakşehir'den uzak dur, Kayaşehir iyidir.
  • Başakşehir daha iyi bence kayaşehiri pek sevmiyorum ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başakşehirde 10 sene oturdum. Ulaşım gayet iyi. Bakırköye mecidiyeköy yenibosna zeytinburnu taksim eminönü her yere giden otobüsler kalkıyor. Havası temiz sakin bi yer. Klinik ve hastahanesi de var spor tesisi de var öneririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreeRunner -- 11 Mart 2013; 20:00:03 >
  • Basaksehir sana +200 degil en az +500 e patlar. Manav, market, kasap vs. Her sey asiri pahali. Adi duyulmamis mekanlarda bile bi cay 3 tl den basliyor...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler Isparta mi Mersin mi
    3 yıl önce açıldı
    Bahcelievler mi pendik mi
    12 ay önce açıldı
    Sakarya mı? Mersin mi?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avaab

Başakşehir'den uzak dur, Kayaşehir iyidir.

üstad ne açıdan kayaşehir'i tavsiye edersin başakşehir'e göre?
  • kayaşehir tokide merkezi ısıtma var bildiğim kadarıyla...
    Başakşehirde nasıl?

Kombi doğalgaz opmesin...
  • ben Kayaşehir diyorum. Hem binalar yeni hemde sessiz sakin güzel yer
  • parayı hazırla arabanın önünü kesicez
  • KAYAŞEHİR mi dalga geçiyorsunuz herhalde dağın başı be orası her yer aynı sosyal hayat 0 gibi oturan arkadaşlarımın ortak düşüncesi benim savsiyem başakşehir 5. ve 4. etaplar okulum başakşehirdede

NOT:bahçeşehirde oturuyorum bunun dışında tavsiye edebilceğim bişi yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zexial

KAYAŞEHİR mi dalga geçiyorsunuz herhalde dağın başı be orası her yer aynı sosyal hayat 0 gibi oturan arkadaşlarımın ortak düşüncesi benim savsiyem başakşehir 5. ve 4. etaplar okulum başakşehirdede

Hocam sosyal hayat çok mühim değil şu aşamada, ben cebime bakıyorum bide ulaşıma. O yönlerden nasıl?
  • Kayaşehir,Başakşehir de iyidir gerçi fakat ortasına bulaşmayın derim

Ulaşım olarak toplu taşımada heryere yol var merak etmeyin gelişen bölgeler oralar fakat başakşehir daha oturmuş bir yer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhenoMachinal -- 11 Mart 2013; 20:39:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ukumi

quote:

KAYAŞEHİR mi dalga geçiyorsunuz herhalde dağın başı be orası her yer aynı sosyal hayat 0 gibi oturan arkadaşlarımın ortak düşüncesi benim savsiyem başakşehir 5. ve 4. etaplar okulum başakşehirdede

Hocam sosyal hayat çok mühim değil şu aşamada, ben cebime bakıyorum bide ulaşıma. O yönlerden nasıl?

Kayaşehir kira vs olarak ucuzdur ama kışları çok soğuk geçer ve nerdeyse her arkadşımın ebeveynleri yönetmelikle kavga etmiş yakıt ücretli konusunda o bakımdan can sıkıyo diye biliyorum ama başakşehirde aidat kira oranı yüksek olabilir hocam iyice araştırın derim

• quote:

Hangi okuldasın hocam?

• Para varsa Başakşehir hocam. Yok diyosan ki yeni evlenicem harç borç olacak vs ozaman Kayaşehir. Daha sonra Başakşehire taşınabilirsin duruma göre.

Kayaşehirde kültür seviyesi oldukça düşük. Bisiklet sürerken sürekli söz ile taciz ediliyorum, o kadar yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seyfülislam

Para varsa Başakşehir hocam. Yok diyosan ki yeni evlenicem harç borç olacak vs ozaman Kayaşehir. Daha sonra Başakşehire taşınabilirsin duruma göre.

Kayaşehirde kültür seviyesi oldukça düşük. Bisiklet sürerken sürekli söz ile taciz ediliyorum, o kadar yani.

Bayramtepelidir onlar Yoksa seviye o kadar düşük değildir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhenoMachinal -- 11 Mart 2013; 22:31:01 >
  • Başakşehir 5. Etaptayım kiralar almış başını gitmiş güzel ama memnunum 4 senedir. Kayaşehir yeni gelişiyor daha zamanı var o yüzden kirası düşük zaten. Biraz daha gelişince Başakşehir gibi olur. Ekonomik durum musaitse Başakşehir, uzun vadede Kayaşehir.

• quote:

Orijinalden alıntı: DeadLy1907

quote:

Hangi okuldasın hocam?

başakşehir lisesi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.