Şimdi Ara

''' KAYBEDENLER KLÜBÜ ''' (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
974
Cevap
2
Favori
46.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: SLAYER_OF_GOD

quote:

Orjinalden alıntı: sepulturgay

barıştıkkkkk

süperrrrrrrrrrrrrr harbi çok sevindim dostum ya

tesekurler arkdaşım

bu arada o da bana yazmış bişiler karşılılı şair olduk valla

eklerim o yazıyı da bikac gun sona

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sepulturgay -- 29 Mart 2008; 18:19:48 >

• quote:

Orjinalden alıntı: punısher17

baba ekle benide

ya bu imza olayını nasıl yapıcaz bir türlü beceremiyorum

dostum imzada bişi yoki aynen kopyala imza kısmına yapıştır...
    sonra "*" karakterlerini sil bu kadar
  • Benide ekle
  • @ylpc ekledim

rekora gidiyoruz aliba onume geleni ekliyorum

• Lethe mi özlüyorum hala ve hala diil görmek sesini bile duysam yetecek yerine baskasını koymaya calışıyorum olmuyor..yine aynı şarkılar yine aynı resime bakarken dinleniyor..wazgecmicem ya Allah kahretsin wazgecmicem yerinede kimseyi koymicam denedim olmuyor..acı weriyorda olsa bu onun acısı sadece onun oldugu için bu acıyı tasıcam onu hatırlatan hiç bişeyi hayatımdan cıkartmıcam..istesemde yapamıyorum zaten.....ama nereye kdr dayanabileceğimi bilmiyorum sadece onu özledim hemde cok özledim..Lanet olsun ya herşeye Lanet olsun...
  • 8. uye ve ilk yazdigim tarih 13 Mayis... Bugun 30 Mart.. Tam bir sene olmus, zaten artik forumada ugradigim yok.. Ama degisen hic bir sey de yok hatta daha da kotuye gidiyor... Sonu bekliyorum sanirim ve gittikce yaklasiyorum...
  • quote:

Lethe mi özlüyorum hala ve hala diil görmek sesini bile duysam yetecek yerine baskasını koymaya calışıyorum olmuyor..yine aynı şarkılar yine aynı resime bakarken dinleniyor..wazgecmicem ya Allah kahretsin wazgecmicem yerinede kimseyi koymicam denedim olmuyor..acı weriyorda olsa bu onun acısı sadece onun oldugu için bu acıyı tasıcam onu hatırlatan hiç bişeyi hayatımdan cıkartmıcam..istesemde yapamıyorum zaten.....ama nereye kdr dayanabileceğimi bilmiyorum sadece onu özledim hemde cok özledim..Lanet olsun ya herşeye Lanet olsun...

insana enbuyuk kotuluğu yine kendisi yapar diye bir soz vardır... bazen bu sözün doğru olduğunudüşünüyorum...
    insan bazen birşeyi sadece yapmak ister doğru olmadığını farkındadır hatta belki yapmak o an ona zarar bile verir ama yinede yapar...
    sonunun kendi istediği gibi olmayacağını bile bile yapar
    unutulacağını bile bile unutmayacağını tekrarlar yüzlerce kez...
    bu acı, bu seferki bu sondur her zaman...
    aslında o son diğer sonların başlangıcından başka birşey değildir....
    bunu sen bilirsin, ben bilirim, herkes bilir ama herkes susar...

• I only want to be remembered.
    Only in a particular way.
    When you think of me
    when you remember me
    do not remember a young girl
    with messy gold hair
    and pale blue eyes

but when you think of me
    I want to be a sweet little mermaid
    that you meet at a tropical beach.
    I want to swim with you among the reef.
    I want to help you collect shells.
    I want to be a sweet little mermaid
    that swims the waters of your mind.

I only want to be remembered.
    When you look at crystal blue waters
    when you are cradled by the gentle waves of a warm sea
    think of me.
    Think of me as the water itself.
    The warm and gentle sea.

Look at the silver rain, falling from the air.
    Think of it as me, painting a rainbow for you
    so everyone can see our rainbow in the sky.
    Think of me as the rain itself
    the silver Spring rain
    falling from the air
    painting a rainbow to you from me
    painting a rainbow for all to see.

Think of me as a dolphin.
    Blue instead of Gray.
    I invite you to come into the water to visit me
    So come into my world
    I am lonely.

If you cannot swim, just grab onto my fins
    And hold on nice and tight.
    I will swim you into the sunset
    We will play until the night.

I am a sweet mermaid
    I am a playful dolphin
    I am a silver rainstorm
    I am a colorful rainbow
    I am a painting of a coral reef
    I am a river
    I am a lake
    I am an ocean
    I am a sea
    I am the water

I need someone to need me.

Because .................................

• Ekle kardeşim ekle.
  • fener yendi ben mutluyum artık
  • gece saat 2:45 sabah işe gitmem gerek anne, evet artık okula değil işe,
    Hep derdin "ah oğlum seninde adam olduğun evlendiğin günleri görebilecekmiyim" diye
    o haylaz oğlun artık yük.müh. sıfatıyla adam oldu etraftan saygı duyan düşlediğin akıllı başarı insan oldu anne.
    Artık elim para tutuyor, kendi hayalimdekilere yüksek umutlara baba parasıyla değil kendi kazancımla ulaşabiliyorum anne.
    Ama içimi burkan öyle birşey varki sen yoksun anne,sen bunları göremedin anne.
    Hani ocak ayının 3 de ankaraya yanıma gelecektin,hani panaroyı gezdirecektim sana? Hani bu defa benim paramla bahçelide mado da dondurma yiyecektik? Farkındayım benim şu an ağladığımı görünce sen benden çok daha fazla üzülüyorsun ama neyapayım 26 yaşıamda basaam yinede çok zor geliyor anne. Emin ol bugüne kadar hiç birşey o küçük oğlunun canını bukadar acıtmadı. Bazen ölesim geliyor nefret ediyorum bu şehirden anne.
    Düşündükçe çılgına dönüyorum yarın öbür gün askere gideceğim arkamdan ağlayan beni bekleyen bi annem olmayacak.
    Bu kadar çapkınlığımın zibidiliğimin arasında belkide gerçekten evlenebileceğim bi insanı bulacağım ve senle tanıştıramayacağım anne. Öyle ağırıma gidiyorki bunlar anlatamam sana anne. Aklıma senin sözlerin geliyor "analı kuzu bağda gezer,anasız kuzu dağda gezer, kuzucum benim " derdin. Annesiz kaldı kuzucuğun anne, 26 yaşında eşşek kadar olmasına rağmen hala hergece içip içip ağlıyor. Dışardan görenler ne kadar güçlü kuvvetli sağlam karakterli diyor. Ama ben hala okadar küçüğümki okadar savunmasızımki, tabakta bıraktığım yemeği zorla ağzıma doldurduğun günleri özlüyorum anne.Tek başımayım yapayanlızım anne evde bitane hemstır aldım vefaat ettiğin günden beri onla ilgilenıyorum biraz olsun beni bu düşüncelerden uzaklaştırıyor. Adıda farecik bembeyaz aldığımda kibrit kutusu kadardı eminim sende görebilsen çok severdin. Canım annem benim seni hala çok özlüyorum gerçekten alışması çok zor. Ah bide içimi yakan hep şu var bi göremedim ya seni ölü yada diri son kez, hep ben üzülmeyim diye bana yalan söylediniz iyiyim merak edicek bişi yok dediniz . Tam okul bitti tüm sınıvlarımı verdim aklımdan geçen tek şey işte M.sserin bu senın son sınavın adana da anneni hasta yatağında görünce ona belli etmeyeceksin üzgün olduğunu, tam aksine gülümseyip ona moral olacaksın işte bu hayatının en son sınavı M.sserin bunuda hallettinmi herşey düzelecek düşüncesi idi. Seni o halde görmenin kabusunu korkusunu yaşarken, bi anda mersine geldim öğrendimki sen vefaat edeli tam 10 gün olmuş. Bişilerin değerini sanırm insan geçekten kaybedince anlıyor. Seni en son temmuz 2007 de görmüştüm annecim okadar keyfin yerindeyki herşey çok güzeldi. Hiç bişeyin yoktu sapa sağlamdın. Ah bu kanser ahh .ok düşündüm sen bunu hakedecek ne yaptın diye. Ne içkin vardı ne sigaran. Ah senin yerine ben öleydim anne ben. Merak etme senden bana kalan en büyük miras kalan babama iyi bakıcam, ara sıra yine az da olsa sürtüşüyoruz falan ama merak etme eskisi gibi değiliz, iyi kötü anlaşıyoruz hakim amcayla :) zaten hafta sonuna burd olacakmış, oda çok üzgün bi başına kaldı oda anladı gerçek değerini seni kaybedince. Napalım artık ben babam farecik birlikte iyi kötü geçinip gidicez artık. Bu arada gerçtekten busefer ben gelmesini istedim cidden bende sıkılıyorum çünkü tek başıma en azından uzun zaman sonra baba oğul gezeriz artık her nekadar görüşlerimiz ilgi alanlarımız farklı olsada.

Emekli TED kol. Öğretmeni
    Ayşe Tomris SERİN
    (1944 - 14 ocak 2008)
    huzurlu uyu annecim

• quote:

Lethe mi özlüyorum hala ve hala diil görmek sesini bile duysam yetecek yerine baskasını koymaya calışıyorum olmuyor..yine aynı şarkılar yine aynı resime bakarken dinleniyor..wazgecmicem ya Allah kahretsin wazgecmicem yerinede kimseyi koymicam denedim olmuyor..acı weriyorda olsa bu onun acısı sadece onun oldugu için bu acıyı tasıcam onu hatırlatan hiç bişeyi hayatımdan cıkartmıcam..istesemde yapamıyorum zaten.....ama nereye kdr dayanabileceğimi bilmiyorum sadece onu özledim hemde cok özledim..Lanet olsun ya herşeye Lanet olsun...

bu yazım dün bana cok pahalıya mal oldu...msserin arkadasımızın yazısını su anda bnm için cok değerli olan bi insana yolladım fakat yazdıgım yazı sonradan aklıma geldi yazıyı okudu ve bu senmisin dedi evet dedim..ve kısa bi konuşmadan sonra şu an şoktayım ve sakinleştiğimde bi ara konuşuruz dedi ve yine kendim yüzünden bi insanı daha kaybettim bu konuda zaten kupa alıcam yakında ..hiç bişi diyemiyorum..işin kötüsü iyi kötü hissettiklerimi acabildiğim tek yer burası belkide kimse beni tanımadıgı içindir..genelde hüzünlerimi anlatmam kimseye zaten istesemde anlatamıyorum..
    işin dahada kötüsü onu eski erkek arkadasımın yerine koymaya calışmadım..bu yazıysa sadece 1 saatlik bunalımdı fakat gelde bunu ona anlat offfffffff yakında bu grubun co-master ı olucam herhalde bi insanın 2 gün üst üste yüzü gülmezmi ya bu kdrmı bahtsız bedevi olunur

• quote:

quote:

bu yazım dün bana cok pahalıya mal oldu...msserin arkadasımızın yazısını su anda bnm için cok değerli olan bi insana yolladım fakat yazdıgım yazı sonradan aklıma geldi yazıyı okudu ve bu senmisin dedi evet dedim..ve kısa bi konuşmadan sonra şu an şoktayım ve sakinleştiğimde bi ara konuşuruz dedi ve yine kendim yüzünden bi insanı daha kaybettim bu konuda zaten kupa alıcam yakında ..hiç bişi diyemiyorum..işin kötüsü iyi kötü hissettiklerimi acabildiğim tek yer burası belkide kimse beni tanımadıgı içindir..genelde hüzünlerimi anlatmam kimseye zaten istesemde anlatamıyorum..
    işin dahada kötüsü onu eski erkek arkadasımın yerine koymaya calışmadım..bu yazıysa sadece 1 saatlik bunalımdı fakat gelde bunu ona anlat offfffffff yakında bu grubun co-master ı olucam herhalde bi insanın 2 gün üst üste yüzü gülmezmi ya bu kdrmı bahtsız bedevi olunur

valla benim durumumda sana benziyor bende kimseye cok bişey anlatmıyorum, sadece buraya yazıyorum grupta nerdeyse 120 üye var ama kimseyi tanımıyorum... buraya yazıp stress atmak en güzeli

de ben senin mevzularını çok anlayamıyorum...yazını okuyan kimdi? yazını kime yazdın da alındı?? anlatmak istersen dinlerim...

bunun yanında nisan 7 de sınavlar başlıyor, ve ben resmen ders çalışmama hastalığına tutuldum... zaten ilk dönemden 6 ders bırakıp okulu uzattım anlaşılan bu donemde uzayacak yada bi mucize gercek olacak... tek yaptığım, uyumak, okula gitmek gelip tekrar uyumak... arada bir de bizim hanfendi ile konuşuyoruz hepsi bu... en başından hata etmiştim zaten koskoca istanbulda kaç kişi benim gibi tek başına bi evde yaşıyor ki : ((

• quote:

quote:

quote:

valla benim durumumda sana benziyor bende kimseye cok bişey anlatmıyorum, sadece buraya yazıyorum grupta nerdeyse 120 üye var ama kimseyi tanımıyorum... buraya yazıp stress atmak en güzeli

de ben senin mevzularını çok anlayamıyorum...yazını okuyan kimdi? yazını kime yazdın da alındı?? anlatmak istersen dinlerim...

bunun yanında nisan 7 de sınavlar başlıyor, ve ben resmen ders çalışmama hastalığına tutuldum... zaten ilk dönemden 6 ders bırakıp okulu uzattım anlaşılan bu donemde uzayacak yada bi mucize gercek olacak... tek yaptığım, uyumak, okula gitmek gelip tekrar uyumak... arada bir de bizim hanfendi ile konuşuyoruz hepsi bu... en başından hata etmiştim zaten koskoca istanbulda kaç kişi benim gibi tek başına bi evde yaşıyor ki : ((

abi sizler mutsuzdan daha çok rahatsız tiplere benziyorsunuz

• KAYIP KENTİN İNSANLARI

belki uzak bir düşte uyandınız
    gördüğüm düşler kadar bana uzaksınız

ne kadar uzak
    o kadar mutlu
    bir düş içinde düş bu
    kaptırma ruhunu

bir bakmışsın o gitmiş
    bir düş kadar güzelmiş
    sen farketmeden ruhunu alıp gitmiş

oysa güzel bir günde uyandınız
    güzel olan herşeye ne kadar uzaksınız

------------------------------------------------
    gölge

çok yalnızım.sevdiğim herkezden uzağım.
    çok yalnızım.yaptığın bir hatayım.
    bak savaştım.yara aldım ama hiç kaçmadım.
    çok yoruldum.sonunda anladımki unutulmuşum.

karanlıkta yürüyen bir gölgeyim aslında.insanlar geçer yanımdan ama hatırlamazlar adımı bir daha

bir hikaye.tanıdık dilimin ucunda.
    hatırlamaya çalıştıkça acı vermiş daha fazla.

karanlıkta yürüyen bir gölgeyim aslında.insanlar geçer yanımdan ama.hatılamazlar adımı bir daha.
    karanlıkta ağlayan bir gölgeyim aslında.
    geçersin yanımdan ama.
    hatırlamazsın adımı bir daha.

110

• Ekle benide.Şu okul illeti yedi beni.Gün geçtikçe daha mutsuzlaşıyorum.İçimden çıkıp şu köprüye atsammı dediğimde oluyor.
  • sınav sonuçları okundukça mutsuzluk artıyor
  • quote:

quote:

quote:

Lethe diye adlandırdığım eskiden sevdiğim bi insandı..lakin yazıyı okuyan tamamen sevgi diyemesemde bişiler hissettiğim ve bana karsıda bnmki gibi duyguları olan bi insandı yeni bi nefes diyelim..bnm bunalımlarımı ve sürekli Lethe sarkısını dinlediğimi biliyordu hatta bi kaç gün önce msn ene bile Lethe yazmıştım yazıyı okuyunca bunalımların nedenini anladı ama işin kötüsü o bunalımlar kısa bi süre içinde ve ben onu baska bi insanı unutmak için secmedim böyle bişeyi bi insana yapamam zaten ..dünden beri hiç konuşmadık ve bugun 2 kez aradım ya uyuyo yada tlfnu acmıyo ne söylemem gerektiğini bilmiyorum yada söyleyeceklerime inanacakmı onuda bilmiyorum..tek bildiğim beni ağlatan değil gülümseten insanı istiyorum o bnm küçük şeytanım ve umarım hep öyle kalıcak tabi beni anlayabilirse....

• Benide ekleyin...

Ağlamak yok yüreğim
    Sızlamak yok yüreğim
    Ne acılar yaşadık biz seninle
    Haykırmak yok yüreğim
    Yalvarmak yok yüreğim
    Bu acıya da katlanırız seninle....

Şunu Bilir Şunu Söylerim...
    Çenenin Endazesini Bilmek, Götün Mimarisini Bozmaktan İyidir!!!...
  • Yauf şu imzayı sağa nasıl alcam yaa... imzayı biri msj dan atabilrmi yada buraya yazabilirmi...
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.