Şimdi Ara

Kaybetmek istemediğim sevgilim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bu kızla 2 yıldır taşınıyoruz 1-2 ay önce bi yakınlasmamız olmustu baya karısık olaylardan dolayı artık konusamayacagımızı söyledi baya da seviyodum 2 ay önce cıkmaya basladık en az benim kadar ilgi gösteriyo hatta 3 gün önce 2 gece boyunca ben uyurken whatsapptan abartısız 7-8 sayfa mesaj atmıs yok seni böyle seviyorum şöyle seviyorum ama 2-3 gündür kız bi degisik ben tatildeyim ondan dolayı erken yatıyorum buna eslik edemiyorum kız sabah 6 da yatıyo 3-4 e kadar uyuyo uyanınca baya soguk davranıyo geceleri biisey oluyo birden eskisi gibi oluyoruz arada sanki duvar var gibi birden soguklaşıyor cok fazla tecrübem var ama anlayamadım bunu ikizler burcu kız bilgisi olan yada tahmini olan varmı. Cok cok aşırı güzel kız acaba trip mi atıyor :D atıyorsa neyin tribi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 6da yatan kızdan hayır mı gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spider003

6da yatan kızdan hayır mı gelir.

Kardeşim yazdayız yaslar 17 tatile gitmeden beraber sabahlardık hep

• quote:

Orijinalden alıntı: EkincanArslan

quote:

Orijinalden alıntı: spider003

6da yatan kızdan hayır mı gelir.

Kardeşim yazdayız yaslar 17 tatile gitmeden beraber sabahlardık hep

İşe girin çalışın evde yatmayın.
  • Sıkıntıya sokmak istemem ama çevremden, kendi hissettiklerimden vs biliyorum şu cümle "baya karısık olaylardan dolayı artık konusamayacagımızı söyledi" başkasıyla bir şeyler olma ihtimali varmış. Ayrıca geceleri gerçekten insan daha umursamaz daha rahat daha duygusal davranabiliyor.
  • benimki bi gün mesaj atmadım diye başladı sen benden soğudun ayrılmakmı istiyosun yoksa bsk konuşalım halledelim filan bi triplere girmişti abartıyo bence kızlar bazı şeyleri illa her gün konuşcan diye bişey mi var . Zaten değişik bi kızdı iyki ayrılmışım anasını :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Hunter777

Sıkıntıya sokmak istemem ama çevremden, kendi hissettiklerimden vs biliyorum şu cümle "baya karısık olaylardan dolayı artık konusamayacagımızı söyledi" başkasıyla bir şeyler olma ihtimali varmış. Ayrıca geceleri gerçekten insan daha umursamaz daha rahat daha duygusal davranabiliyor.

Hocam bu benim kardeşimin eski sevgilisiydi ondan konusmaya ara verdik karısık dedigim o ve 1 ay önce oldu suan cıkıyoz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.