Şimdi Ara

Dayanamıyorum yaşamak istemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok başarısız ve ezik biriyim. Yaşım 24 bir tane arkadaşım dostum yok. Sevgili desen zaten hiç olmadı ve olmayacak da. İşsizim. Meslek yok. Napıcam bilmiyorum beyler bu başarısızlık hissi beni mahvediyor. İşe girsem çalışsam alacağım üç kuruş para çünkü vasıfsız biriyim. Dayanamıyorum. Bir tane bile kız olmadı hayatımda. Aslında tipsiz değilim ama karakterim o kadar ezik ki. Cidden dayanamıyorum artık. Bu yaştan sonra ne yapılır ne edilir hiçbir fikrim yok. Neyi sevdiğimi neyi istediğimi bilmiyorum. Sadece ölmek istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Daha 24 yaşındasın. Ülkede ara eleman yok mesela git marangoz ol iş çok adam yok, vasıf meslek öğrenir kazanırsın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SailorTurkey kullanıcısına yanıt
    Hiç öyle meslek edinmek için çıraklık falan yapma o günler eskide kaldı asgari ücrete canını çıkartırlar üstüne bir de fıtık olursun.
    Meslek çok önemli sadece para kazanma aracı olarak düşünme. Meslek, sosyal statüdür, Sana önerim hemen bir önlisans okumaya başla elektrik, makine, bilgisayar farketmez hangisine ilgin varsa başla
    Diploma önemsiz diyenlere de bakma diploma çok önemlidir

• Turizm oku turizmde çalış turizm okusanda okumasanda turzim de çalış 3 ay içerisinde bebek gibi alman kızı bulmaz düzenini kurmazsan bende birşey söylemiyorum daha..

• Sen millide olmamışındır

• Toyota SUPRA kullanıcısına yanıt

Alman kızını alarak imanını mı kaybetsin. O işler öyle sandığın gibi değil. Bugünkü hıristiyanların çoğunluğu müşrik, kitapsız kafirdir, yani Hazreti İsa'yı "Aleyhiselam", peygamber olarak kabul etmeyip teslis inancını güdüyorlar. Bu tür hıristiyan kadınla evlenmek adamı dinden imandan eder. Ya müslüman olmuş bir alman bulacak ya da Hazreti İsa'yı "Aleyhiselam", peygamber olarak kabul eden, haça inanmayan birini bulup evlenirse harama yakın mekruh olur.

• Yotundaşi kullanıcısına yanıt
    Sait abi ne yapıyon ediyon konuyu bel altına çekiyon bea

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • .Ferrum. kullanıcısına yanıt

Bunu yapmayı severim

• Hocam, iyi ya da kötü bir şeylerle uğraşmanız gerekiyor. Boş vakit geçirdikten sonra kim olursa olsun hayat enerjisi azalır. Bir de temiz hava cidden insanı çok değiştiriyor. Birkaç projem var diye 1 haftadır dışarı çıkmamışım farkında olmadan, ruhum daraldı. Biraz güneş yüzü görün içiniz açılsın. Sonraki problemler de mantıklı düşünerek üstesinden gelinebilir.

• dekareme kullanıcısına yanıt

Niye o Alman Allah kulu değil mi..

• Yotundaşi kullanıcısına yanıt

destek vermek yerine nedir bu seviyesiz mesaj?

• Imansız kitapsızlar için önerin nedir 

• Güzel kardeşim kaygılarını anlıyorum ama bu bu süreçte karamsarlığı bırakıp mutlaka farklı bir uğraş edinmen gerekiyor en azından adım at.imkanın varsa spora yazıl, yaşadığın konumda halkeğitimin ücretsiz kursları vardır diye düşünerek söylüyorum git onlara.Ne yaparsan yap ama mutlaka harekete geç o özgüveni kazandıktan sonra toparlayacaksın bak gör.

• dekareme kullanıcısına yanıt

622 deki hristiyanlarda teslis yoktu dimi zaten hehe. Hayatımda bu kadar kolpa dini bilgi görmedim.

konu sahibi kardeşim diploma falan diyenlere bakma git inşaat işçiliği yap kendine gelirsin.

• 4Sfenks kullanıcısına yanıt

Sadece latife yaptım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.