Şimdi Ara

Aileyle yaşamak bazen sinirlerimi bozuyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aileyle yaşamının iyi yönleri çok allah var hasta oluyorsun ilacını/yemeğini getiren oluyor işten geldin mi yemeğin vs hazir kıyafetlerin temiz ama arkadaş ben tanrinin yalnız adamıyım. Yalnız gezerim. Yalnız yaşamak istiyorum. Depresyonum, gam ve kederim ile tek başıma hiç kimsenin umrunda olmadan özgürce yaşamak istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kesinlikle yalniz daha iyi. Uni'de son 2 sene o sekildeydim, acayip mutluydum ve ruhen gelistigimi hissettim. Mezun olunca bir donem daha ailemle yasadim, keske 3'un 5'in lafini yapmayip ciksaymisim. Ama tabi o zaman daha makuldu kira isleri.

Sonra 2 senedir aslinda kendi ayri evim varken, sirf yemek memek ugrasmayayim, elektrik su bu masraf olmasin diye ailemle kaldim, akillanmadim, kafama edeyim diyorum. Yalnizlik abi. Veya bir manita ama aile degil kesinlikle, ne kadar muhtesem olurlarsa olsunlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evde huzur yoksa

• bu forumda benden yalnızı yoktur. aileyle yaşamak eğer aile bireyleri geçinilebilir değilse hiç de iyi değil.suan 5 kuruşum yok ailemle yaşamak durumundayım yalnızlık 10 senedir var tek allahın kulu yok hayatımda o sebeple aile bazen su serper gibi oluyor en azından konuşacağım birileri var

• 13-14 yaşlarımda, 18 yaşıma geldiğimde kendi evime geçeceğim demiştim ve öyle de yaptım. Aşağı yukarı da 20 sene yalnız yaşadım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • PunisherLord P kullanıcısına yanıt

Su an yalnız mısın reis?

Ayrı evde yaşamanın da kirası sıkıntı. Para hep.

Allah kahretsin bir evim yok.

• taııbuv kullanıcısına yanıt
    Evet yalnizim, ama yavastan evlenme perileri geliyor. Isim biraz yogun, bi de ben ihtiyac duymuyordum ama yas ilerledikce zor oluyor.

Tabii ki herkes ayni derece sansli olmuyor ama belki bi oda falan kiralayabilirsin. Ben de ayni meslekle dahi yeni mezun olmus olsam, kiraya maasimin yarisina yakin gider. Ama aileyle durmak, cok akademik hedeflerin yoksa, ders calismayacaksan cok sacma is.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 60 yaşından sonra insanların kafaları gidiyormuş cidden bunu anladım. bizimkiler de saçma sapan hareketlerle bazen bana kafayı yedirtiyorlar ve yaptıklarının sorunlu şeyler olduğunu kabul de ettiremiyorum. belli bir yaştan sonra neden akıl sağlığı testi yapıldığını şimdi anladım

• hocam arkadaşın yok mu hiç ?

• Çok kavga verdim , istediği kadar ailem olsun.

yemek yerken ağız şaplatma gibi seslere dayanamıyorum.

bir aile çocuğunun sürekli arkasını toplaması çok kötü , kukla ve pasif kalıyor

ben

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.