Şimdi Ara

Askerlikte tuvalet sorunu beni acayip sıkıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72
Cevap
0
Favori
26.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abi ben günde bazen 2 bazen 3 kere büyük tuvaletime giriyorum ne zaman geleceği belli olmuyor ki meretin. ilaç kullanıyorum sanırım onunla ilgili. Ama adam beni koşturacak dağın ortasında 3 km benim orda tuvaletim gelirse ben ne bok yicem tuvalet mi arayacağım ya. Biri beni aydınlatsın

• Yapay Zekanın Yanıtı

Askerlikte Tuvalet Sorunu ve Çözümleri

Askerlikte tuvalete gitme ihtiyacı, günlük rutinin önemli bir parçasıdır. Ancak, bu ihtiyaç, özellikle gece saatlerinde, bazı zorluklar doğurabilir. İşte askerlikte tuvalet sorunu ve çözümlerine ilişkin bilgilendirici bir metin:

Askeri birliklerde genellikle belirli tuvalet saatleri belirlenir. Bu saatler dışında tuvalete gitmek için izin almak gerekebilir. Gece tuvalete gitme ihtiyacı duyulduğunda, nöbetçi amire haber verilerek izin alınmalıdır.

Askeri birliklerde klozetler bulunmaktadır. Ancak, bu klozetlerin sayısı ve konumu, birlikten birliğe değişiklik gösterebilir. Bazı durumlarda, askerlerin ortak kullanımına açık tek bir klozet bulunabilir.

Tuvalet ihtiyacı aniden ortaya çıktığında ve izin almak mümkün olmadığında, askerler genellikle tuvalet kovaları kullanırlar. Bu kovalar, askerlerin kişisel eşyaları arasında yer alır ve tuvalet ihtiyacını gidermek için kullanılır.

Askerlikte tuvalet sorunu, hijyen ve sağlık açısından da önemlidir. Askerlerin düzenli olarak tuvalete gitmesi, sağlıklarını ve esenliklerini korumak için gereklidir. Bu nedenle, askerler tuvalet ihtiyacını gidermekte zorluk yaşamamaları için gerekli önlemlerin alınması önemlidir.

Tuvalet sorunu, askerlik deneyiminin kaçınılmaz bir parçasıdır. Ancak, bu sorunun uygun önlemler alınarak minimuma indirilmesi mümkündür. Askerler, tuvalet ihtiyaçlarını rahat ve hijyenik bir şekilde giderebilmek için birim komutanlarına ve diğer sorumlu kişilere başvurabilirler.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • tek sorunun o olsun
  • Çalılık bi yer bulmaya çalışıcaksın.

Bu arada enteresan olan, tüm asker tanıdıklarımın ilk 3-4 ay kabızlık yaşaması. Sen nasıl bu hale geldin acaba :|
  • quote:

Orijinalden alıntı: özgür41

tek sorunun o olsun
    emin ol daha büyük sorunların olacak:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: LE10

Alıntıları Göster
    ya daha büyük sorunlarım olacağını biliyorum da tuvalet konusu beni sivil hayatta da çok sıkan bir olay hastalık hastalığı var bende panik atak falan ne yapacağım bilmem ya

• quote:

Orijinalden alıntı: LE10

Alıntıları Göster
    Çare yok paçaya salcan

Askerlikte tuvalet sorunu beni acayip sıkıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: EaqLeEye

Abi ben günde bazen 2 bazen 3 kere büyük tuvaletime giriyorum ne zaman geleceği belli olmuyor ki meretin. ilaç kullanıyorum sanırım onunla ilgili. Ama adam beni koşturacak dağın ortasında 3 km benim orda tuvaletim gelirse ben ne bok yicem tuvalet mi arayacağım ya. Biri beni aydınlatsın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Abi ben günde bazen 2 bazen 3 kere büyük tuvaletime giriyorum ne zaman geleceği belli olmuyor ki meretin. ilaç kullanıyorum sanırım onunla ilgili. Ama adam beni koşturacak dağın ortasında 3 km benim orda tuvaletim gelirse ben ne bok yicem tuvalet mi arayacağım ya. Biri beni aydınlatsın

yav ne dağın başı sen normal birlikteyken her aklına estiğinde anahtar bulup tuvalete girebilirsen yat kalk dua et.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zohahahaha -- 11 Aralık 2010; 20:39:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih_h

quote:

o psikoloji içine girince ruhsal ve fiziki durumun da kendiliğinden her türlü uyum sağlıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Robin Hood

o psikoloji içine girince ruhsal ve fiziki durumun da kendiliğinden her türlü uyum sağlıyor.

Alıntıları Göster
    Üniformalı üstelik postalla büyüğe gitmek tam bir işkence. Ha montla yapmış ha öyle.
    O yüzden mesai bitip pijamamı giyene kadar tutardım. Bu yüzden hemoroid oldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Üniformalı üstelik postalla büyüğe gitmek tam bir işkence. Ha montla yapmış ha öyle.
    O yüzden mesai bitip pijamamı giyene kadar tutardım. Bu yüzden hemoroid oldum.

Alıntıları Göster
    askerlikte düzenin bozulacağı için tuvalete çıkamazsın sanıcaklar ve yemeklere sabun doğricaklar günde 2-3 kere tuvalete giden sen 5-6 kere gidersin orda

• quote:

Orijinalden alıntı: Mogi

askerlikte düzenin bozulacağı için tuvalete çıkamazsın sanıcaklar ve yemeklere sabun doğricaklar günde 2-3 kere tuvalete giden sen 5-6 kere gidersin orda

Alıntıları Göster
    oğlum durun dalga geçmeyin ya zaten kafam attı hee bu işe nasıl olacak diye

• quote:

oğlum durun dalga geçmeyin ya zaten kafam attı hee bu işe nasıl olacak diye

Alıntıları Göster
    Askerde ki yemekler güzel ve lezzetlidir. Efsane şap olayı gerçek değildir. Mutfağı denetlediğim için bilirim.
  • quote:

• quote:

Askerde ki yemekler güzel ve lezzetlidir. Efsane şap olayı gerçek değildir. Mutfağı denetlediğim için bilirim.

Hocam sağol bilgilendirdiğin için de dediğim gibi sinir hastalıklarına ait ilaçlar kullanıyorum şimdi ben örnekse panik atak ve obsesif kompulsif bozukluk bunlar bana uyku yapıyor ve bağırsak sisteminde düzensizlik oluyor.Ne yapmam lazım bilmiyorum ilk askeri şubede mi söylesem
  • quote:

quote:

Hocam sağol bilgilendirdiğin için de dediğim gibi sinir hastalıklarına ait ilaçlar kullanıyorum şimdi ben örnekse panik atak ve obsesif kompulsif bozukluk bunlar bana uyku yapıyor ve bağırsak sisteminde düzensizlik oluyor.Ne yapmam lazım bilmiyorum ilk askeri şubede mi söylesem

Her doktor muayenesinde bunları anlat.
    Mesela acemi birliğine teslim olurken bir muayene daha yapıyor garnizonun doktoru. Muayene etmeden evvel herkese "Sağlık problemin var mı?" diye soruyordu. Herkes "Hayır" derken ben "Sol omuzumda lif incelmesi olduğu için zaman zaman ağrıyor" dedim ve bana direkt kol sporu istirihati yazdı. Bir kısım spor yaptıktan sonra tüfekli spora sıra gelince eğitim çavuşu "Raporlu olanlar ayrılsın" dediğinde ben de kenara çekilir, tüfekli hareketleri yapanları izlerdim.

• quote:

quote:

quote:

Mesela acemi birliğine teslim olurken bir muayene daha yapıyor garnizonun doktoru. Muayene etmeden evvel herkese "Sağlık problemin var mı?" diye soruyordu. Herkes "Hayır" derken ben "Sol omuzumda lif incelmesi olduğu için zaman zaman ağrıyor" dedim ve bana direkt kol sporu istirihati yazdı. Bir kısım spor yaptıktan sonra tüfekli spora sıra gelince eğitim çavuşu "Raporlu olanlar ayrılsın" dediğinde ben de kenara çekilir, tüfekli hareketleri yapanları izlerdim.

İlgilendiğin için sağolasın hocam. Benim boyun kemiğimde düzleşme var söyleyim değil mi?

• quote:

quote:

quote:

quote:

İlgilendiğin için sağolasın hocam. Benim boyun kemiğimde düzleşme var söyleyim değil mi?

Alıntıları Göster
    askerlik yaptığım yerde senin durumunda olan biri vardı psikolojik elleri titriyormuş onun içinde ilaç kullanıyordu kendi söylediğine göre heyecanlanınca çok sık büyük tuvaleti geliyormuş ben pek inanmamıştım sürekli hastalığını anlatır dururdu onun için tuvalete yakın silahlık nöbeti yazarlar normal gün içinde de koğuş işlerine bakardı tabi bu teşhis edilmiş hastalığı raporu olduğu içindi sende giderken belgelersen orda derdini anlatman kolay olur..

• quote:

Çözümü sen bulmuşun, bize sorma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wto

quote:

Çözümü sen bulmuşun, bize sorma.

bak hocam ben burda derdimi hastalığımı paylaşıyorum senin yaptığın hoş birşey mi şimdi yani? dalga geçmek zorunda mısın?
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.