Şimdi Ara

Askerlikte tuvalet sorunu beni acayip sıkıyor. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
26.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

200.000 kişilik profeysonel ordu 1.000.000 kişilik amatör ordu'dan daha güçlüdür

profesyonel ordudan kast ettiğin nedir.200.000 kişilik profesyonel ordu değilmi kardeş amerika ıraka kaç askerle girdi 11 kişimi topmu oynadılar orada 700.bin kişi bunu geç pkknın bugunku nufuzu zaten 300.00dir.
    bir savaş olsa amerikayla onlar bize 300.000 kişimi saldıracak şuna bir sıfır daha ekleyelim üç milyon diyelim kardeş bu kadar poliyanacı olma ben askerleğimi tunceli'de yaptım dağcı komando olarak bende kısmen senin gibi düşünüyordum askerlik 9 ay olsun vs.oraya gidince anlıyorsunki 2 sene olsa kardeş bırak sen sen zaten askere gelme kimse sana arkasını dayamak istemez kusura bakma ama senin gibiler yüzünden senin gibi 'ben okuyom ya ' diyenler varya bir baltayada sap olamıyorlar kusura bakma kardeş

pkk'nın nasıl 300.000 kişi olabilir yok artık saçmalamayın düzenli ordu mu kurdu bu adamlar?

• cevap yazmak artık şart oldu bir çoğunuz daha liseyi bile bitiremez iken ben ikinci üniversiteyi okuyorum zaten dedim benimle aynı görüşte olmayanlar la saatlerce tartışırım lakin durum değişmez benim doğrum bana doğru sosyoloji okuyorum insan psikolojisi sizin düşünce yapınızı anlamak kadar zor bir şey yoktur neden akedemik olarak ülkeye yararlı bireyler yetiştirmek dururken gidip asker olayım ki kime anlatıyorum ..... saygılarımla
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa
    Askerde ki yemekler güzel ve lezzetlidir. Efsane şap olayı gerçek değildir. Mutfağı denetlediğim için bilirim.

hocam hangi bölüm mezunusunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ezio Auditore Di Firenze

quote:

Orijinalden alıntı: sosyolok

bedelli çıkana kadar okuyacağım askerlik ile görüşlerim farklı benimle aynı görüşte olmayanlarla saatlerce konuşurum fakat durum değişmez kısca asker olmak istemiyorum

"HER TÜRK ASKER DOĞAR!" gibi sözler sende ne hatırlatıyor.Benim için askerlikten kaçan vatan hainidir.Türk milleti savaşcı bir millettir, aradaki kılçıkları ayıklarsak.

keşke birazda mühendis,bilimadamı doğsaydık düşüncesini uyandırıyor

• Konu yine almış başını gitmiş,

Benim sana tavsiyem şu olur kardeş, sen burada dalga geçenlere bakma onlar askere gidince çok daha kötü sağlık problemleri ile boğuşup revire çıkmak için hasta hasta bir kamyon uğraş verip nihayet doktor bir asteğmenle görüşecem derken revir çavuşunun verdiği her derde deva aspirini alıp bölüğe geri dönüp eğitime katılacaklar ;)

Sivilde iken sağlık problemin her ne ise bunu belgelemelisin, rapor çok önemli. Eğer raporun yok ise anlatacağın problemler karşındaki kişi tarafından bahane olarak algılanabilir. Çünkü aynı cümleleri acemi birliğinde iken başındaki onbaşıdan başlayarak tek tek anlatmak zorunda kalacaksın.

Rütbeli personel olduğunu düşün, eğitimden yırtmak için şuram buram ağrıyor ben sivilde kaza geçirdim vs. diye bahanelerle gelen 100 lerce asker var. Sen olsan ne yaparsın? Ben olsam elinde belgesi olana inanırım. Ve emin ol eğer cidden hasta isen oradakilerde insan ve ellerinden gelen yardımı yaparlar.

Senin sorunun çözümü çok basit, rahatsızlığını belgele. En kötü acemi birliğine bile düşsen Bölük Komutanınla konuyu paylaş, oda Bölük Çavuşuna bu asker ne zaman isterse lavaboya gönderin diyecek ve konu bitecek. Kadro birliğinede gittiğinde aynı şekilde olacak, sonuçta askerlik denildiğinde seni evinden helikopterle alıp dağın bağına atıp terhisin geldiğinde tekrar oradan almıyorlar. Bir birliğin olacak sonuçta, ordada rahatsızlığını belgelersen kışlada yazıcı, çizici, depocu bişey olur rahat edersin belki.

Konuyla alakalı olarak aklıma geldi, ben bölük çavuşuydum ve işim çok zordu, bi tane karadenizli devreme torpil yapıp herifi tuvaletçi yaptık. Adi herif benden rahat askerlik yaptı askerliği boyunca yattı adam ya, yani askerde ne iş yaptığın değil askerliği nasıl yaptığın önemli. Sonuçta tuvaletçide, depocuda sivilde anlatırken Rambo hikayesi anlatıyor sorun yok

• arkadaşım Eğitimimi Eğirdir Dağ komando okulunda yaptım bırak günlük 3 km vs eğitim yapmaya gitmeyi tam 12 gün dağda kaldık aralıksız... Sana şunu söyleyim Tek çaren ıslak mendil. O beğenmediğin ıslak mendilin ne büyük bir icat olduğunu orda anlayacaksın. cebine bi ıslak mendil birde su gerektirmeyen el temizleme losyonundan aldınmı geriye tek bir problem kalıyor : sote bir yer .. ;)
  • offf benden delisi yoktu bu tvalet konusunda,askerliğin ilk dört günü gitmemiştim,sonra büyük gün geldi hayatında alaturka tuvalette yapmamış olan ben o adamın imanını kesen botlarla iki büklüm eğilip,alçı gib yapmıştım,içeridek o kadar kalmış ki zor çıkmıştı böle hem macun hem kütük gibi çıkmıştı,of bi kutu protex bitirmiştim ama asıl zor olanı helaya girmek değil dediğim gibi botlarla iki büklüm durmak,komandolar yapamaz o hareketi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Malvolorne -- 13 Aralık 2010; 19:15:49 >
  • askerde şap filan yok,şehir efsanesi ,yemekler ise kesinlikle yeterli ve güzel sadece sabah kahvaltıları biraz az verilir oda sabah eğitiminde millet fenalaşmasın diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Malvolorne -- 13 Aralık 2010; 19:19:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ezio Auditore Di Firenze

quote:

Orijinalden alıntı: sosyolok

bedelli çıkana kadar okuyacağım askerlik ile görüşlerim farklı benimle aynı görüşte olmayanlarla saatlerce konuşurum fakat durum değişmez kısca asker olmak istemiyorum

"HER TÜRK ASKER DOĞAR!" gibi sözler sende ne hatırlatıyor.Benim için askerlikten kaçan vatan hainidir.Türk milleti savaşcı bir millettir, aradaki kılçıkları ayıklarsak.

Ya bırak git bi çay koysana sen allah aşkına.Her Türk asker doğarmış.Adam kendini 14. yy'da zannediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: orkjinal

quote:

200.000 kişilik profeysonel ordu 1.000.000 kişilik amatör ordu'dan daha güçlüdür

profesyonel ordudan kast ettiğin nedir.200.000 kişilik profesyonel ordu değilmi kardeş amerika ıraka kaç askerle girdi 11 kişimi topmu oynadılar orada 700.bin kişi bunu geç pkknın bugunku nufuzu zaten 300.00dir.
    bir savaş olsa amerikayla onlar bize 300.000 kişimi saldıracak şuna bir sıfır daha ekleyelim üç milyon diyelim kardeş bu kadar poliyanacı olma ben askerleğimi tunceli'de yaptım dağcı komando olarak bende kısmen senin gibi düşünüyordum askerlik 9 ay olsun vs.oraya gidince anlıyorsunki 2 sene olsa kardeş bırak sen sen zaten askere gelme kimse sana arkasını dayamak istemez kusura bakma ama senin gibiler yüzünden senin gibi 'ben okuyom ya ' diyenler varya bir baltayada sap olamıyorlar kusura bakma kardeş

Kardeş bari biraz küsüratlı sayılar verseydin de salladığın anlaşılmasaydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seytancekici -- 13 Aralık 2010; 20:00:06 >

• Orijinalden alıntı: X kare

Orijinalden alıntı: orkjinal

pkk'nın nasıl 300.000 kişi olabilir yok artık saçmalamayın düzenli ordu mu kurdu bu adamlar?

aga dünyanın en entegre olmuş terör örgütlerinden birinden söz ediyoruz kardeş biz diyorduk ya dağda 3 5 çakal sürüsü aga sen hiç hayatında doğuya gittinmi oralılar bilir bak bir köyde 100 kişi varsa o köyün para kazanan sayısı 12-13 kişi bunlarda bakkal vs sahipleri geri kalanı aç sanıyorki dağda para verecekler fakir adamlar kızlarını daa yolluyorlar ya başına bir şey gelmesin yada para karşılığında kardeş 20 milyondan fazla kürt var sen diyorsun düzenli ordumu bunlar ordu olayını aştılar artık neredeyse biz 1 tane vuruyoruz onlara 3 kişi katılıyor (zorla abisi ablası bacısı babası alınıyor yada intikam için) sen haberturkten takıp ettiğin için bilirsin sana bir şey söyleyeceğim bizim karakolun ismini veremem 100 metre arkasında yerin 5 metre altında 15-20 metrekarelik bir oda bulduk tesadüfen adamlar biz operasyona çıkmadan haberini alıyor sen neden bahsediyorsun pkk uyuşturucu trafiğinin %70 i türkiye %5 dünyada hakim.dağda sadece kürtte yok çok ermeni var çok türk var çok fazla hepsinden fazla suriyeli insan var artık ulusallştı p.zv. ler ben bunları gördükten sonra anladım kardeşşşş

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.