Şimdi Ara

Askerlikte tuvalet sorunu beni acayip sıkıyor. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
26.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Komutan bir bagirsin,orada altina birakirsin zaten :-)
  • Ben 3 -4 günde bir gidyirorum entrasan birşey bende arzalık var heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Yacan3.

olm korkutmayın lan.

• quote:

Orijinalden alıntı: crime&punishment

quote:

Orijinalden alıntı: sosyolok

bedelli çıkana kadar okuyacağım askerlik ile görüşlerim farklı benimle aynı görüşte olmayanlarla saatlerce konuşurum fakat durum değişmez kısca asker olmak istemiyorum

ben de askerliğin zorunlu olmamasından yanayım. hele 1 sene çekilmez.

sen burayi 25- kat nufusu olan cin yada teror saldirilarinin uc bes gun degil uc bes yilda bir ugradigi isvec sandin galiba.
  • emin ol ilk 10 gün tuvaletin bile gelmeyecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: W140

quote:

bedelli çıkana kadar okuyacağım askerlik ile görüşlerim farklı benimle aynı görüşte olmayanlarla saatlerce konuşurum fakat durum değişmez kısca asker olmak istemiyorum

insanlar ne değişik yahu.

ben Allah vere de komando olup hakkariye giderim inşallah diyorum adam askere gitmek istemiyor.

kesin oyle diyorsundur..

• quote:

Orijinalden alıntı: netenes

quote:

Orijinalden alıntı: crime&punishment

quote:

ben de askerliğin zorunlu olmamasından yanayım. hele 1 sene çekilmez.

sen burayi 25- kat nufusu olan cin yada teror saldirilarinin uc bes gun degil uc bes yilda bir ugradigi isvec sandin galiba.

200.000 kişilik profeysonel ordu 1.000.000 kişilik amatör ordu'dan daha güçlüdür

• Askerlik zorunlu olmasin birak 200.000i 20.000 kisi zor bulunur(tabi her gencin asker olma aliskanligi gecince ).
  • Sen ver ayda 3.000 lira maaş bak nasıl milyonlarca kişi askere başvuruyor zaten işsizlik var
  • ben kısa dönem yaptım askerliği,büyük tuvaleti hiç yapmadım 1 ay tuttum, eve dönünce ilk işim olmuştu sıçmak, ne günlerdi be, klazote sarılıp ağlamıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

quote:

quote:

ben Allah vere de komando olup hakkariye giderim inşallah diyorum adam askere gitmek istemiyor.

kesin oyle diyorsundur..

Niye demeyeyim ki?

Dunyanın en zor coğrafyalarından birinde komando olarak gorev yapmanın verdigi hazzı ve onuru başka nerden bulabilirim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

quote:

quote:

kesin oyle diyorsundur..

emin ol böyle insanlar var bende çok şaşırmıştım
    ben acemiligimi foçada yaptım ama nitelikli er seçildim ve usta birligim ankaraya çıktı benimle aynı durumda olan 2 kişi bölük komutanına agladılar biz doguya gitmek istiyoruz diye

• senin poşetin dibi yırtılmış evlat
  • haha ıslak mendil bulundur derim ben
  •  Askerlikte tuvalet sorunu beni acayip sıkıyor.

en iyi çözüm
  • Arkadaşlar gelip burada nutuk atmayın, o kadar seviyorsanız gidin uzman olun astsubay olun subay olun, sizi tutan yok. Ülkedeki çarpık eğitim sistemi yüzünden 20 yılım gitti, 1 yıl askere gidicem, 40-50 yılda kariyer/iş, bana ne kaldı o zaman? Elime bastonu aldıktan sonra ne işe yarar hayat? Ülke ülke değil ki, sanki kendimize vakit ayırmayalım diye bir yerlerini yırtıyorlar.

• 200.000 kişilik profeysonel ordu 1.000.000 kişilik amatör ordu'dan daha güçlüdür

profesyonel ordudan kast ettiğin nedir.200.000 kişilik profesyonel ordu değilmi kardeş amerika ıraka kaç askerle girdi 11 kişimi topmu oynadılar orada 700.bin kişi bunu geç pkknın bugunku nufuzu zaten 300.00dir.
    bir savaş olsa amerikayla onlar bize 300.000 kişimi saldıracak şuna bir sıfır daha ekleyelim üç milyon diyelim kardeş bu kadar poliyanacı olma ben askerleğimi tunceli'de yaptım dağcı komando olarak bende kısmen senin gibi düşünüyordum askerlik 9 ay olsun vs.oraya gidince anlıyorsunki 2 sene olsa kardeş bırak sen sen zaten askere gelme kimse sana arkasını dayamak istemez kusura bakma ama senin gibiler yüzünden senin gibi 'ben okuyom ya ' diyenler varya bir baltayada sap olamıyorlar kusura bakma kardeş
  • daha ne istiyon işte sıça sıça askerlik yaparsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: idinc

ben kısa dönem yaptım askerliği,büyük tuvaleti hiç yapmadım 1 ay tuttum, eve dönünce ilk işim olmuştu sıçmak, ne günlerdi be, klazote sarılıp ağlamıştım

• quote:

Orijinalden alıntı: Ezio Auditore Di Firenze

quote:

"HER TÜRK ASKER DOĞAR!" gibi sözler sende ne hatırlatıyor.Benim için askerlikten kaçan vatan hainidir.Türk milleti savaşcı bir millettir, aradaki kılçıkları ayıklarsak.

boşver usta ne anlatıyon tskyi öyle bi hale getirdiki fetocular artık beyinleri yıkandı milletin..
    ayrıca artık her türk asker doğar mantığından vazgeçmemiz lazım insan savaşı bitti artık.. devir istihbarat ajanlık,ekonomi devri.. ayrıca askerlikde genel şeyler dışında gençleri bilinçlendirirler ülke hakkında en önemli olayda bu tabi beyinleri olmayanlar bilinçlenemez..

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.