Şimdi Ara

Ormanda Yürüyüş Yaparken En Çok Canımı Sıkan Şey

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bizim cahil insanımızın bıraktığı çöpler, bira şişeleri...

Diyorum ulan bu insanımsılarla aynı havayı soluyorum Allah belanızı versin sizin. Sonra her yaz niye ormanlar yanıyor...

Yediklerini içtiklerini toplamaya bir tarafları erinmiyor.

Bu ülkenin insanından bıktım arkadaş. Cahil cesareti ayrı, eğitimsizliği ayrı, görgüsüzlüğü ayrı, parayı bulunca sapıtması ayrı...

Ben o yüzden başımıza bir felaket gelse de üzülmüyorum artık. Çünkü bizim insanımızın eseri oluyor bu felaketler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zer0_0ne -- 7 Kasım 2024; 17:44:30 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• çöp olayı kökten sıkıntı yani çöpü yere değil çöp bidonuna atsan da sıkıntı. insanlık delirmiş şekilde çöp üretiyor. yakında o çöpler insanlığı post apokaliptik bi ortama mahkum bırakabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 01001101 kullanıcısına yanıt
    Hocam daha kötüsü millet konser vs olunca duvar diplerine işiyor o leş gibi üre kokusu çekilmiyor.

• kornaya basma ve pisliklik konusunda hintlilerden farkımız yok aslında bakma nüfuz az. 1 milyar türk bir arada yaşasaydı bokumuzda boğulurduk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çözüm basit bolu balediye başkanı gibi çözüm sunulacak

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Düzgün insanlar hep yurt dışına kaçtı kurtardı kendini. Geriye kalanlar ortada.

• Amaan ormancııığğğğ canım ormancııııııı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • surveilence sistemleri 100 katina cikarilsin kameralarin cekmedigi hicbir yer kalmasin. Cop atanlari biometrik yuz tarama sistemiyle tespit edip adresine astronomik rakamlarda ceza yollansin. 15 gun icinde odemeyenlere zorunlu kimyasal kisirlastirma uygulansin. Max 1 ay sonra o magandalarin hepsi bak nasil insan oluyor. Bu tipleri baska turlu adam edemezsin.

• Belgrad tarafına git öbek öbek çöp. Çok mu zor bi poşet götürüp çöpleri bagaja koyup konteynıra atmak.

İyice rezil bir millet olduk. Hiç bir niteliğimiz kalmadı nerdeyse toplum olarak.

• Cahil, fakir, fakat kendini dünyanın merkezi zanneden insanlar. Normal yani.

Ayrıca bunu sadece çöp atma olarak düşünme. Trafikte nasıl davranıyorlar, alışveriş yaparken nasıl hareket ediyorlar biraz incele.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.