Arkadaşlar sesli notları denemek için ses kaydettim 58 dk lık bi çekim yaptım. buraya kadar sorun yok. itunes bağladığımda Voice Memos diye bi playlist açtı sync dediğimde bilgisayara aldı ancak kullanma kılavuzunda bu işlemi yaptığınızda iPod da güncellenir ve dinleyebilirsiniz diyor ancak ben bunu bi türlü beceremedim. Nasıl yapacaz Ses kayıt benim için önemli zira bazı görüşmelerim 1-1,5 saat sürecek ve bunu etkili kullanmak istiyorum, 58 dk da sorun çıkarmadaı ama daha uzun olursa sorun olurmu ses kayıtları sonra güme gitmesin grşz
Sorun olmaz fakat diğer soruna cevabım acaba hatanı tam anlayamadım kaydettigini iPod'da ki bölümden dinleyemiyormusun sync ettikten sonra?
aynen öyle sync yaptıktan sonra ipodda hiç bi dosya gözükmüyor dinleyemiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: LexisOrAlv
Sorun olmaz fakat diğer soruna cevabım acaba hatanı tam anlayamadım kaydettigini iPod'da ki bölümden dinleyemiyormusun sync ettikten sonra?
iTunes bu adres altında saklıyor ses kayıtlarını. İstersen herhangi bir converter programı ile mp3'e çevirip Playlist oluşturarak iPod'a atabilirsin. İstersende Sesli Notlar uygulamasından dinleyebilirsin.
saol arkadaşım ben mp3 e çevirmeden sync yapmaya çalışıyodum bi de öyle deneyim tşkler
iTunes bu adres altında saklıyor ses kayıtlarını. İstersen herhangi bir converter programı ile mp3'e çevirip Playlist oluşturarak iPod'a atabilirsin. İstersende Sesli Notlar uygulamasından dinleyebilirsin.