Şimdi Ara

kaydettiğim sesleri iPodda dinlemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sesli notları denemek için ses kaydettim 58 dk lık bi çekim yaptım. buraya kadar sorun yok. itunes bağladığımda Voice Memos diye bi playlist açtı sync dediğimde bilgisayara aldı ancak kullanma kılavuzunda bu işlemi yaptığınızda iPod da güncellenir ve dinleyebilirsiniz diyor ancak ben bunu bi türlü beceremedim. Nasıl yapacaz
    Ses kayıt benim için önemli zira bazı görüşmelerim 1-1,5 saat sürecek ve bunu etkili kullanmak istiyorum, 58 dk da sorun çıkarmadaı ama daha uzun olursa sorun olurmu ses kayıtları sonra güme gitmesin grşz

• Sorun olmaz fakat diğer soruna cevabım acaba hatanı tam anlayamadım kaydettigini iPod'da ki bölümden dinleyemiyormusun sync ettikten sonra?
  • aynen öyle sync yaptıktan sonra ipodda hiç bi dosya gözükmüyor dinleyemiyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: LexisOrAlv

Sorun olmaz fakat diğer soruna cevabım acaba hatanı tam anlayamadım kaydettigini iPod'da ki bölümden dinleyemiyormusun sync ettikten sonra?
  • C:\Users\KullanıcıAdı\Music\iTunes\iTunes Media\Voice Memos

iTunes bu adres altında saklıyor ses kayıtlarını. İstersen herhangi bir converter programı ile mp3'e çevirip Playlist oluşturarak iPod'a atabilirsin.
    İstersende Sesli Notlar uygulamasından dinleyebilirsin.
  • saol arkadaşım ben mp3 e çevirmeden sync yapmaya çalışıyodum bi de öyle deneyim tşkler

quote:

Orijinalden alıntı: marikanwap

C:\Users\KullanıcıAdı\Music\iTunes\iTunes Media\Voice Memos

iTunes bu adres altında saklıyor ses kayıtlarını. İstersen herhangi bir converter programı ile mp3'e çevirip Playlist oluşturarak iPod'a atabilirsin.
    İstersende Sesli Notlar uygulamasından dinleyebilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.