Şimdi Ara

Kaydırma yapmışım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aşırı sinirlenmiştim sonuçlar açıklandıktan sonra. Ama boşunaymış. Fende kaydırma yapmışım. 5 soru gitti ordan. Geçmiş olsun. Türkçe'de hala doğru yaptığımı düşündüğüm sorular var ama optik ortada cevaplarım ortada. Doğru yapmış olsam bile kitapçıktan optiğe yanlış geçirdim demekki. Sağlık olsun. Boğaziçi olmaz İstanbul Üni olur

• Boğaziçi ile ist.üniv. arsında çok fark var ama...
  • quote:

Orijinalden alıntı: noktalı virgülün noktası

Boğaziçi ile ist.üniv. arsında çok fark var ama...

İstediğim bölüm mütercim-tercümanlık. Fark var malesef evet ama elden de bir şey gelmez. LYS'yi fullersem yine ne olacağı belli olmaz belki Boğaziçi Çeviribilim gelebilir. Hayırlısı diyorum artk.
  • Ee nolmuş?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Detective W. kullanıcısına yanıt
    Ne demek ne olmuş fark var işte!
  • Niye arkadaşın moralini bozuyorsun ki?Olumsuz fikirleri kendine sakla.
  • quote:

Ne demek ne olmuş fark var işte!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sen umarım yapmamışsındır hocam
  • Bende optiğe yanlış geçirdim o kadar sinirlenmiştim netim eksik diye Allah beni kahretsin doğru yapıp yanlış geçirmişim ya da yapmadığım soruyu optikte işaretlemiştim falan salak salak hatalarım var
  • HAYIRLISI BÖYLEMİŞ KARDEŞ ÜZME CANINI SAKIN

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Boğaziçi ile ist.üniv. arsında çok fark var ama...

Sanırsın Boğaziçi olmaz sütçü imam olur demiş adam, nedir bu İÜ yü ezmeye çalışmalar? Türkiye'deki sayılı Devlet okulundan biridir. A kalite üniversiteler Boğaziçi, Koç, Galatasaray, Bilkent, ODTÜ ve İTÜ dersek B kalite için İÜ, Marmara, Ankara Ü, Hacettepe filan diyebiliriz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yok hocam neyse ki bir sıkıntı yok hatta bekledigimden daha da iyi geldi diyebilirim sag olasin iyi dileklerin icin

• quote:

Orijinalden alıntı: WuPPeRS

yok hocam neyse ki bir sıkıntı yok hatta bekledigimden daha da iyi geldi diyebilirim sag olasin iyi dileklerin icin

Adına sevindim hocam.Boşuna evham yapmışsın o zaman
  • kötümserlikte tr markasıyım hocam kuruntu,kaygı vs. en küçük ihtimal varsa affetmem dertlenirim :-D sonra kaygılarım boşa çıkarsa dünyanın en mutlusu insanı oluyorum :-D yolumuz açık olsun :-)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.