Şimdi Ara

Kayıp (2013) | Kanal D (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
446
Cevap
1
Favori
9.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Geçenki bölüme bakarsak tahminim doğru çıktı beyler meğer özlem falkonun eski sevgilisiymiş her ne kadar tahmin etsemde görünce bayağı bir garipsedim şoka uğradım sonuçta falko ve özlemi yan yana bile getiremiyordum iki farklı ayrı dünyanın insanıo olan iki karakter gibi Bölüm iyiydi reytingde 5.sıraya yerleştiğini söylüyorlar ama yarına belli olur dizi gerçekten iyi gidiyor
  • o değilde 2sinden birini seç dediğinde yiğenini değilde kız kardeşini secti,
    dayısı yengesini öldürdüğünü bildiği için cocuk ölsün istiyor gibi , oralarda karısık

en guzelde bekirin dorayı alıp kaçması oldu bana göre
    hayatlarını yaşasınlar , hasan abiden af isterken yalvarış sahneside güzeldi.

hayat bir gündür o bugundur hayatımızı yaşayalım.
  • ben anlamıyorum abi millet cidden diziden anlamıyor 24.sıraya yerleşmiş yine
  • Şu da var dram çok fazla belki ondandır ben normalde sevmem dram ama bunu sevdim.
    @Darkdexterness
  • Harbi bizim millet dizi izlemeyi bilmiyor. Bunun gibi şahane bir diziyi izlemeyip zorla final yaptıracaklar.

Özlemin evinde, Mehmet'in çarpan camı kapatmak için mutfağa girdiğinde, tezgahta bir tane bile ne tabak çanak hiç bir şey yoktu:)

Dizi çekimleri için kiralanmış stüdyo ev olduğu her halinden belli oldu:)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkdexterness

ben anlamıyorum abi millet cidden diziden anlamıyor 24.sıraya yerleşmiş yine

Hayır yanlışın var, 5. Sırada bitirmiş rating de

• Çok güzel bölümdü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Mentalist

quote:

ben anlamıyorum abi millet cidden diziden anlamıyor 24.sıraya yerleşmiş yine

Hayır yanlışın var, 5. Sırada bitirmiş rating de

Hocam o is zaten bi garip sbt olcumune gore ilk siralarda ama tns olcumu 24.sirada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arka sokakların tekrarı 5. sırada kayıp 24
    yazık olmaz inşallah güzelim diziye
  • senarist twitter hesabından duyurmuş kayıp 15.bölümüyle maalesef final yapıyor arkadaşlar
  • quote:

senarist twitter hesabından duyurmuş kayıp 15.bölümüyle maalesef final yapıyor arkadaşlar

Senaristi irfan şahin onunda twitterı yok diye biliyorum inşallah doğru değildir

• quote:

Orijinalden alıntı: okanreyiz

quote:

senarist twitter hesabından duyurmuş kayıp 15.bölümüyle maalesef final yapıyor arkadaşlar

Senaristi irfan şahin onunda twitterı yok diye biliyorum inşallah doğru değildir

Senaristin agzindan cikmis ama bir tv yazari twitterda duyurmus senaristlerden biri olan elif usman bir veda mektubu yazmis hatta ama umatim digru degildir hala bir umut

• inşallah bunların hepsi söylentidir de, bu güzel diziden mahrum kalmayalım.
    Bizim insanımız harbi dizi izlemeyi bilmiyor.
    Son dizisi vardı hatırlarsınız, bizde pek rating almamıştı, avrupa ve amerikadan yayın haklarını satın almışlar valla mükemmel bir proje diye.
    Bunu duyunca aklıma geldi, Eller gider aya, biz gideriz yaya....
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Mentalist

inşallah bunların hepsi söylentidir de, bu güzel diziden mahrum kalmayalım.
    Bizim insanımız harbi dizi izlemeyi bilmiyor.
    Son dizisi vardı hatırlarsınız, bizde pek rating almamıştı, avrupa ve amerikadan yayın haklarını satın almışlar valla mükemmel bir proje diye.
    Bunu duyunca aklıma geldi, Eller gider aya, biz gideriz yaya....

Kaan yıldırım (Dizideki ergen çocuk) Setteki son günümdü destekleyen herkese teşekkürler yazmış zaten bu haberlerin üstüne birde bu tweet artık 2 bölüm sonra biteceğinin göstergesi mahvettiler güzelim diziyi
  • Kayıp dizisi 23 Aralık Pazartesi günü 14.bölümüyle final yapacak.

• Yazık oldu güzelim diziye.

• Valla yazık oldu.

• Kaldırılıcak okadar saçma sapan dizi varken bunu niye kaldırıyolar yav suç dizi izlemeyi bilmiyen halkta bence
  • Kanal D vizyonunu değiştirmeli keşke star tv de devam etse
  • Sözde reyting gözetmeyen prestij işi !! Bırak ya dalga geçer gibi yalan hepsi bize müstahak konaklı bol ajitasyonlu bayık bayık ve klişelerle dolu sahnelerle dolu olan dizi izlemek
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.